Μην πιστευεις τον παπατζη.Στο νημα με τη ρωσοποντια που οργιαζε στα μηνυματα μας ελεγε "ε οκ και να τα δει η δικια μου δεν τρεχει κατι αφου δεν εκανα τιποτα"

Μην πιστευεις τον παπατζη.Στο νημα με τη ρωσοποντια που οργιαζε στα μηνυματα μας ελεγε "ε οκ και να τα δει η δικια μου δεν τρεχει κατι αφου δεν εκανα τιποτα"
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν ελεγα ποτέ κατι τετοιοGoBack έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 13:41Μην πιστευεις τον παπατζη.Στο νημα με τη ρωσοποντια που οργιαζε στα μηνυματα μας ελεγε "ε οκ και να τα δει η δικια μου δεν τρεχει κατι αφου δεν εκανα τιποτα"
Μην πετάγεσαι φίλε, άλλη δουλειά έχουμε τώραSid Vicious έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 13:38Ασε τα αυτά τα προσωπικά και πες μας για το vinted πως λειτουργεί
Σάιτ πωλήσεων/αγορών μεταχειρισμένων (ή και καινούριων). Απο ρούχα/παπούτσια εως και ηλεκτρονικά ή αλλου τυπου μικροπράγματα.Sid Vicious έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 13:38Ασε τα αυτά τα προσωπικά και πες μας για το vinted πως λειτουργεί
Ξέρω τι είναι πως λειτουργεί πες!vantono έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 13:58Σάιτ πωλήσεων/αγορών μεταχειρισμένων (ή και καινούριων). Απο ρούχα/παπούτσια εως και ηλεκτρονικά ή αλλου τυπου μικροπράγματα.Sid Vicious έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 13:38Ασε τα αυτά τα προσωπικά και πες μας για το vinted πως λειτουργεί
Απλώς ειναι πιο γνωστό κυριως για τις αγοραπωλησίες ενδυμάτων, αλλά εχει κι άλλα.
Εγω πχ ειχα πουλήσει και αλτηράκια γυμναστικης καποτε.
αυτά που λέτε δεν είναι δουλειά, ασε να μιλήσουμε για πραγματικές δουλειέςBeria έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 13:50Μην πετάγεσαι φίλε, άλλη δουλειά έχουμε τώραSid Vicious έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 13:38Ασε τα αυτά τα προσωπικά και πες μας για το vinted πως λειτουργεί
Εστειλα το μηνυμα χθες το βραδυ και η Ρουμάνα μου απαντησε λιγο πριν ανοιξω το νημα, σημερα.Καπετάν Μιχάλης έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 14:14Αν το ακάου είναι κοινό, πως είσαι σίγουρος οτι η έτσι σου δεν έχει παρακολουθήσει live τη συζήτηση;
Οριστε, ακομα κι εσυ λες οτι δεν εχω κανει τιποτα