μήπως είμαι φλώρος?

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: μήπως είμαι φλώρος?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 31 Ιαν 2025, 18:25

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιαν 2025, 18:23
Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε:
31 Ιαν 2025, 18:21
Ότι ισχύει για τους ισοβίτες. Αν δείχνουν καλή διαγωγή να βγαίνουν στα 20-25 χρόνια.
Ελάχιστοι ελληνιάρηδες ισοβίτες, βγαίνουν στα 20-25 χρόνια.
Δυστυχώς...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Ιαν 2025, 18:26

foscilis έγραψε:
31 Ιαν 2025, 16:36
jackie Daniels έγραψε:
30 Ιαν 2025, 23:03
βλέπω μόνο εγώ δε συμμερίζομαι την ιδέα των βασανιστηρίων και μου την ειπαν ασχημα οι νουμπαδες στο νήμα
επίσης οταν βλέπω βίντεο απο δικαστήρια στην αμαρικη που ριχνουν ισοβια,πραγματικά ισόβια, σφίγγεται η καρδιά μου

επισης δε μπορώ να παραβλέψω ότι δε μπηκα και σττη κουμπαρα,παρολο που μου το δωσε στο πιατο
Αν και όλοι μας έχουμε ευχηθεί σε περιόδους αγαμίας να συνέβαινε αυτό και να μην έπρεπε να "κυνηγούν" οι άντρες, η εμπειρία μου πλέον είναι πως όταν μια γυναίκα έρχεται και σε παρακαλάει να τη γαμήσεις αντί να κάνει έστω και λίγο τη δύσκολη, 99.99% πρέπει να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια.
Ισχύει.

Τόσο για τα παρακάλια όσο και για την πληρωμή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Ιαν 2025, 18:33

Green Dragon έγραψε:
31 Ιαν 2025, 18:24
Μια χαρά τιμωρία είναι τα ισόβια, ειδικά για ψυχάκηδες που για την ώρα δεν μπορούν να θεραπευτούν. Εγώ χαίρομαι αφάνταστα όταν μπάινουν ισόβια τέτοια άτομα.
Κι εγώ αυτής της αντίληψης είμαι. Και κάτι παπαριές για κοινωνικές επανεντάξεις των ίδιων, ευαισθητοποιημένες προσεγγίσεις για την αποφυγή στιγματισμών των οικογενειών τους και λοιπές παπαριές τις θεωρώ γελοίες.

Όταν κάποιος σκοτώνει και βασανίζει για το κέφι του, αδιαφορώντας πλήρως για τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό στην ψυχολογία των οικείων και όχι μόνον των θυμάτων, είναι γελοίο να επικαλείται την διατάραξη του ψυχισμού του ίδιου και της δικής του οικογένειας. Αν μη τι άλλο, τόσο αυτός όσο και οι δικοί του παραμένουν αρτιμελείς και ζωντανοί. Ε, ας πονέσουν και αυτοί ψυχικά για τα ανθρωποειδή καμάρια τους, χέστηκε η φατμέ στο γενί τζαμί στην τελική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 31 Ιαν 2025, 22:32

Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε:
31 Ιαν 2025, 18:21
hellegennes έγραψε:
31 Ιαν 2025, 16:09
Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε:
30 Ιαν 2025, 23:19
Συμφωνώ ότι τα ισόβια είναι απαρχαιωμένη τιμωρία.
Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Έχεις ας πούμε στον νου σου κάτι καλύτερο για κάποιον που βίασε και τεμάχισε ένα δεκάχρονο;
Ότι ισχύει για τους ισοβίτες. Αν δείχνουν καλή διαγωγή να βγαίνουν στα 20-25 χρόνια.
Αν δείξουν καλή διαγωγή δηλαδή δεν είναι πρόβλημα που έκαναν μια πράξη που κανένας άνθρωπος υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν μπορεί καν να φανταστεί ότι θα κάνει. Ούτε κίνδυνος είναι για τους γύρω του ούτε τίποτα. Θεραπεύτηκε από την παραμονή του σε ένα κελί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών