Αν είχα κάποιον να μου φτιάχνει φρέντο καπουτσίνο 3 φορές τη μέρα (τριπλή δόση), θα έκοβα τον φραπέ. Αλλά δεν έχω μηχανή και δεν έχω πλέον χώρο για να βάλω το οτιδήποτε στο σπίτι μου. Οπότε ...
Ναι, τύπε, πέρασε ο γιατρός που ελέγχει το στομάχι και τον ψάχνει για να λύσουν τις διαφορές τους είπε, φαινόταν τσαμπουκαλεμένος
Όποιος δεν μπορεί, να μην τα πίνει, τύπε.
Ξεβλαχέψατε με τα αμερικάνο, τα λάτε και τις κάψουλες εσπρέσσο... Και το Σάββατο ψωνίζετε εσώρουχα από την λαϊκή.
παρασκευή είναι η λαϊκή στην γειτονιά μου και τα βόδια που κάνουν κόντρες βραδιάτικα και μας σπάνε τα νεύρα με τα σπινιαρίσματα. το ίδιο λένε, όποιος δεν μπορεί, πέφτει και κοιμάται, προβληματίσου για το κοινό μέλλον της υγείας σας
υγ
το ότι είμαστε φρεντοεσπρεσσοχώρα επιχειρηματικά και ότι έχει γίνει μόδα ο καφές στο χέρι δεν αλλάζει ότι ένα σωστό καφεδάκι με σωστή πρώτη ύλη (που σπανίζει) είναι
η διαφορά με τους μπραντζόπληκτους σκατόβλαχους είναι ότι τοστ με αυγά φτιάχνεις και σπίτι σου, ο εσπρέσσο θέλει αρκετά λεφτά σε εξοπλισμό και πολλές δοκιμές foscilis
Τι σχέση έχουν οι κόντρες ρε δικέ μου; Ήρθε κανείς κάτω από το σπίτι σου ή εκεί που περπατάς, να χτυπήσει τον φραπέ του και σε ενόχλησε;
Το θέμα είναι ότι στο 99% της ζωής σας επιλέγετε από το πανέρι (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και στον καφέ μάς το παίζετε Μαρκήσιοι και Λουδοβίκοι. Αλλά και κει κάνετε μπαμ, διότι καταλήγετε σε αλυσίδες καφέ που πουλάνε κάτι ξεπλύματα, να ψάχνετε που πουλανε το φθηνό φρέντο εσπρέσσο που έχει δώρο νεράκι και στους 10 καφέδες 1 δώρο, αλλά εσείς επιμένετε να το παίζετε ψαγμένοι και να συζητάτε για ποικιλίες Νοτιανατολικά του Σουδάν, ενώ μένετε στα περίχωρα του Δενδροποτάμου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 26 Μάιος 2023, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν είχα κάποιον να μου φτιάχνει φρέντο καπουτσίνο 3 φορές τη μέρα (τριπλή δόση), θα έκοβα τον φραπέ. Αλλά δεν έχω μηχανή και δεν έχω πλέον χώρο για να βάλω το οτιδήποτε στο σπίτι μου. Οπότε ...
δεν έχεις χώρο ούτε για αυτόν τον κάποιον;
Αυτήν την περίοδο όχι, έχω φάει τρελό ξενέρωμα μετά τις 2 τελευταίες σχέσεις και δεν ξέρω αν θα μου φύγει ποτέ.
Υπνηλία βέβαια δεν σου έφερνε, απλώς δεν σε έπιανε, ακριβως επειδη τον επινες πολύ συχνά και σε υπερποσότητα. Με κάθε τυπου καφέ συμβαινει αυτο. Τον συνηθίζει ο οργανισμός απο ενα σημειο και μετά, και δεν σε πιανει.
Τα ίδιο έπαθε κι ενας φιλος μου καποτε, που ουσιαστικα ειχε αντικαταστησει το νερό με καφε. Τον επινε στις 11 το βραδυ και επεφτε για υπνο στις 12-1 και κοιμοταν σαν πουλακι.
Υπνηλία λαιμαι. Μειωνόντουσαν τα αντανακλαστικά κιόλας. Παραλίγο να με χάσετε ένα καλοκαίρι.
Η καρδιά μου!
Πού; Πότε; Πώς;
Οδηγούσα, γυρνώντας από την δουλειά. Βγήκα εκτός δρόμου αλλά ευτυχώς δεν έπαθα κάτι (κάτι μικροζημιές στα ψαλίδια έπαθε το αμάξι και λίγα τσαλακώματα). Πήρα τέτοια τρομάρα που κοιμήθηκα εκεί.
Συγνώμη αλλά τι μηχανή για εσπρέσσο θέλεις; Υπάρχουν μερικές που είναι τόσο συμμαζεμένες, που χωράνε άνετα σε καρέκλα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
να λέω εσπρέσσο σκέτο με αφρόγαλα δλδ; δεν ξέρω, μπλοκάρω εκείνη την ώρα. φοβάμαι μήπως παρερμηνευτεί το "σκέτος" και δεν μου βάλει αφρόγαλα.
Εμένα πάντως με εκνευρίζει όταν μου λέν φραπέ/νες χωρίς γάλα. Λες κι ο φραπές φτιάχνεται με γάλα γμτ. Μη με μπερδεύεις ρε τύπε, δεν χρειάζεται αυτή η διευκρίνιση
είναι αυτοί που κάποτε τον πίνανε με γάλα και τους έπιανε φούσκωμα ή κόψιμο και το κόψανε, οπότε τονίζουν το ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλουν γάλα! υπάρχει μια μικρή ιστορία πίσω από τον τρόπο που παραγγέλνει κάποιος.
Υπνηλία λαιμαι. Μειωνόντουσαν τα αντανακλαστικά κιόλας. Παραλίγο να με χάσετε ένα καλοκαίρι.
Η καρδιά μου!
Πού; Πότε; Πώς;
Οδηγούσα, γυρνώντας από την δουλειά. Βγήκα εκτός δρόμου αλλά ευτυχώς δεν έπαθα κάτι (κάτι μικροζημιές στα ψαλίδια έπαθε το αμάξι και λίγα τσαλακώματα). Πήρα τέτοια τρομάρα που κοιμήθηκα εκεί.
Πρόσεχε λίγο βρε πουλάκι μου.
Η καρδιά μου!
Πού; Πότε; Πώς;
Νομίσαμε ότι το έλεγες για πλάκα, ότι πχ κοιμήθηκες τόσες ώρες που πίστευες ότι δεν θα ξαναξυπνήσεις.
Είσαι σίγουρος ότι αυτό ήταν από τον φραπέ;
Νομίσαμε ότι το έλεγες για πλάκα, ότι πχ κοιμήθηκες τόσες ώρες που πίστευες ότι δεν θα ξαναξυπνήσεις.
Ναι ρε συ, κάθε φορά που έπινα φραπέ τα ίδια γίνονταν, ένα πράμα σαν να μου έπεφτε η πίεση. Απλά εκείνη την μέρα ήπια έναν 4πλο και το βράδυ.
Η καρδιά μου!
Πού; Πότε; Πώς;
Έλα ρε! Αυτό είναι σοβαρό, όντως. Και κακώς οδήγησες, αν ένιωθες ότι δεν άντεχες.
Ναι ρε συ, κάθε φορά που έπινα φραπέ τα ίδια γίνονταν, ένα πράμα σαν να μου έπεφτε η πίεση. Απλά εκείνη την μέρα ήπια έναν 4πλο και το βράδυ.
Δεν φτάνει που δεν σε έπιανε δλδ, κατέβαζες με τους κουβάδες.
Αυτό ήθελα να σου πω, ότι κάτι έπαιζε με την πίεση. Κάποιους τους πειράζει πολύ, ένας φίλος μου με τις πρώτες γουλιές άρχιζε να τρέμει ολόκληρος και να χτυπιέται σαν κομπρεσέρ (χιντ το κομπρεσέρ, έλα να βλέπω τα γατάκια να έρχονται).
Εγώ νόμισα ότι απλά κοιμόσουν κανονικά σαν να μην είχες πιει τίποτα.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.