αλήθεια; Να γιαυτο λεω πρεπει να την τιμωρήσουν παραδειγματικά, μπαινει ο αλλος περαστικός στο δωμάτιο, μπαινει περαστικός και στην πρωταγωνίστρια μια που ειναι εκει, και μετά τον κατηγορουμε για απιστία απο το πουθενα. Κριμα.Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 18:03Πω ρε συ. Το ίδιο είναι είτε μόνος του, είτε με 10 η ίδια προδοσία είναι.
Όργια στην ΕΛ.ΑΣ
Re: Όργια στην ΕΛ.ΑΣ
- Fata_Morgana
Ναι αλλά αν δε διακινούταν τι βίντεο κάνεις δε θα μαθαινε τίποτα, άρα να ποιοι φταίνε.enaon έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 18:06αλήθεια; Να γιαυτο λεω πρεπει να την τιμωρήσουν παραδειγματικά, μπαινει ο αλλος περαστικός στο δωμάτιο, μπαινει περαστικός και στην πρωταγωνίστρια μια που ειναι εκει, και μετά τον κατηγορουμε για απιστία απο το πουθενα. Κριμα.Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 18:03Πω ρε συ. Το ίδιο είναι είτε μόνος του, είτε με 10 η ίδια προδοσία είναι.
ειπαμε ποιος φταιει, η Σχολή που δεν εχει επισημο τρόπο να ενημερωνουν οι κοπέλες οτι θελουν να ανεβουν στην ιεραρχία γρηγορα και αναγκαζονται να συνεργάζονται με την πρώτη εκδοση. Που σιγα μην ειναι πρώτη εκδοση βεβαια, λεμε τωρα.
και σε τι διαφέρει αυτό το βίντεο που ούτε σε έκοβε η συναινεση της και ούτε είχες κανένα προβλημα να το δεις από την ιστορία που συζητάμε τώρα και χτυπιέσαι?μια λογική απάντηση αν γίνεταιFata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 17:44Μου το είπε ο ίδιος αλλα ζήτησα και εγώ να τη γνωρίσω από κοντά. Ομολογώ όχι γιατί με εκοβε αν είχε τη συναίνεση της. Κανονίσαμε να βρεθούμε κτλ αλλά έκανα πίσω εγώ.
- Fata_Morgana
Πρόβλημα είχα να το δω σαφέστατα. Και αυτό προηγούταν του αν είχε δώσει συναίνεση ή όχι. Σε πρώτο χρόνο τουλάχιστον. Μετά τον ρώτησα αν ειχε πάρει τη συναίνεση της, κάτι που θα τη ρωτούσα και όταν ζήτησα να τη συναντήσω. Αλλά στην ουσία για να τη ρωτήσω με ύφοςnowhere έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 18:12και σε τι διαφέρει αυτό το βίντεο που ούτε σε έκοβε η συναινεση της και ούτε είχες κανένα προβλημα να το δεις από την ιστορία που συζητάμε τώρα και χτυπιέσαι?μια λογική απάντηση αν γίνεταιFata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 17:44Μου το είπε ο ίδιος αλλα ζήτησα και εγώ να τη γνωρίσω από κοντά. Ομολογώ όχι γιατί με εκοβε αν είχε τη συναίνεση της. Κανονίσαμε να βρεθούμε κτλ αλλά έκανα πίσω εγώ.
" καλά ποσο μαλάκω είσαι που είπες το οκ να μου το στείλει;" γιατί ήξερα ότι συναίνεση είχε δώσει. Φαινόταν η τύπισσα από το βίντεο. Μόνο γεια σου δε μου έκανε.
Εδώ λέμε δεν είχαν τη συναίνεση να το διαρρεύσουν.
Υποχρέωση ειχαν να το διαρρέυσουν, δοκιμοι ειναι. Κάποτε θα αναλάβουν πόστα ευθύνης, ειναι λαθος να τους εκβιάζουν με ενα βιντεο που το εχουν 5-10-100 γνωστοι της . Μπραβο τους που καταλαβαν την παγίδα που πηγε να τους στήσει η σκηνοθέτης/παραγωγός/πρωταγωνίστρια.Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 18:17Μόνο γεια σου δε μου έκανε.
αστα τωρα αυτα, πες τα δικά σου, πως σε κοιτουσε εννοεις; Τι εκανε οταν σε κοιτουσε; Εκανε και ήχους; Θυμασαι;
- Fata_Morgana
Δε θα καταφέρεις αυτό που θες. Περασμένα-ξεχασμένα πλεον.enaon έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 18:21Υποχρέωση ειχαν να το διαρρέυσουν, δοκιμοι ειναι. Κάποτε θα αναλάβουν πόστα ευθύνης, ειναι λαθος να τους εκβιάζουν με ενα βιντεο που το εχουν 5-10. Μπραβο τους που καταλαβαν την παγίδα που πηγε να τους στήσει η σκηνοθέτης/παραγωγός/πρωταγωνίστρια.Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 18:17Μόνο γεια σου δε μου έκανε.
αστα τωρα αυτα, πες τα δικά σου, πως σε κοιτουσε εννοεις; Τι εκανε οταν σε κοιτουσε; Εκανε και ήχους; Θυμασαι;
Στον στρατό μου είχαν δείξει ένα τέτοιο βιντεάκι με μία που έκανε πεοθηλασμό σε πεντε ορθωμένα μόρια και έλεγε "πρώτη φορά βλέπω πέντε π@υτσοκέφαλα, έτοιμα, στο πιάτο".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
δουλευόμαστε?φυσικά δεν είχε την συναίνεση της και φυσικά το ξέρεις αλλά το είδεςFata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 18:17Πρόβλημα είχα να το δω σαφέστατα. Και αυτό προηγούταν του αν είχε δώσει συναίνεση ή όχι. Σε πρώτο χρόνο τουλάχιστον. Μετά τον ρώτησα αν ειχε πάρει τη συναίνεση της, κάτι που θα τη ρωτούσα και όταν ζήτησα να τη συναντήσω. Αλλά στην ουσία για να τη ρωτήσω με ύφος
" καλά ποσο μαλάκω είσαι που είπες το οκ να μου το στείλει;" γιατί ήξερα ότι συναίνεση είχε δώσει. Φαινόταν η τύπισσα από το βίντεο. Μόνο γεια σου δε μου έκανε.
οι αλλοι το ειχαν δειξει ε; εσυ το εχες δει γιατι ήξερες οτι καποτε θα μπορουσες να συνεισφέρεις σε μια κουβέντα σαν αυτη σε ενα φορουμ;
- Fata_Morgana
Μην επιμένεις, είχε τη συναίνεση της. Εννοείται το είδα, αφού μου ρθε στο κινητό μαζί με ένα μίνι εγκεφαλικο.nowhere έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 18:26δουλευόμαστε?φυσικά δεν είχε την συναίνεση της και φυσικά το ξέρεις αλλά το είδεςFata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 18:17Πρόβλημα είχα να το δω σαφέστατα. Και αυτό προηγούταν του αν είχε δώσει συναίνεση ή όχι. Σε πρώτο χρόνο τουλάχιστον. Μετά τον ρώτησα αν ειχε πάρει τη συναίνεση της, κάτι που θα τη ρωτούσα και όταν ζήτησα να τη συναντήσω. Αλλά στην ουσία για να τη ρωτήσω με ύφος
σε κοιτουσε μεσα στα μάτια; Πώς το κατάλαβες, θυμάσαι;
-
22 χρονών, φοιτητής να έχει σοβαρή σχέση και να θέλει να παντρευτεί;Ρομά είναι;enaon έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 17:39να εχει τώρα μια σοβαρή σχέση ενας απο ολους, να θελει να παντρευτει, και να τιναχτουν ολα στον αέρα γιατι το βιντεο διέρρευσε. Κριμα δεν ειναι;
απο περιεργεια δανάη, αν ηταν 5-10 οι κομπαρσοι, θα ήταν η αμαρτία /10; θα τον συγχωρουσες πιο ευκολα αν ηταν απλα μερος της ταινίας, επαιζε ας πουμε για 3-4 λεπτάκια μονο, περαστικός σαν να λέμε;
ναι οκ δεν κοιτούσε τον καμεραμαν κοιτούσε το κοινό της μια και συναίνεσε να το μοιράσει στην γκόμενα του στις φίλες της και στις φίλες των φίλων ω φίλοι.ας αγανακτίσουμε με τους μπάτσους τώρα που το λύσαμεFata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 18:29Μην επιμένεις, είχε τη συναίνεση της. Εννοείται το είδα, αφού μου ρθε στο κινητό μαζί με ένα μίνι εγκεφαλικο.
ε μπορει να θελει να κανει 3-4 γαμους ο ανθρωπος, να αποκτήσει εμπειρία ωστε στα 55 του επιτυχημένος πλέον να βρει μια σοβαρή 20άρα να κατασταλάξει, μην κρίνουμε, ενα σενάριο ηταν απλα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 18:3922 χρονών, φοιτητής να έχει σοβαρή σχέση και να θέλει να παντρευτεί;Ρομά είναι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Διαλεξτε διασημες για οργια
από jackie Daniels » 21 Ιαν 2025, 23:13 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 12 Απαντήσεις
- 397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aljawn
22 Ιαν 2025, 00:36
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Σεπ 2023, 01:10
-
-
Νέα δημοσίευση Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: «Εκλογές στο τέλος της τετραετίας με μένα στην πρώτη γραμμή»
από SeaHawk » 04 Απρ 2025, 13:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
04 Απρ 2025, 13:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τελευταίοι στους μισθούς στην Ευρώπη οι Έλληνες, πρώτοι στην κατάθλιψη.
από Frappezitis » 29 Δεκ 2024, 17:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 123 Απαντήσεις
- 3754 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
04 Φεβ 2025, 05:37
-