Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Άμα νόμιζες έτσι τότε θα έπρεπε να αρχίσεις να στενοχωριέσαι 

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Πεινάω και βαριέμαι να μαγειρέψω 

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ξεροσφύρι εννοείς?
Σορυ, δεν σε καταλαβαίνω
Αλλά δεν πειράζει
Λίγο αδιάφορο κι όλας , τέτοια ώρα
Σορυ, δεν σε καταλαβαίνω
Αλλά δεν πειράζει
Λίγο αδιάφορο κι όλας , τέτοια ώρα

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Το λίγο αδιάφορο το προσπέρασες βλέπω
Οκ, είναι μια ανακούφιση, καταλαβαίνω
Οκ, είναι μια ανακούφιση, καταλαβαίνω
Δεν βρήκε Λεοντος στο φαρμακείο και πήρε Σαλονπας χθες. Βέλαξα όλη νύχτα. Σήμερα μου εφερε Νορτζέσικ και στάνιαρα, για να κάνω πέντε δουλειές, να βάλω ένα φαϊ..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πάω να κοιμηθώ. Είμαι κομμάτια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τι έπρεπε να κάνω δηλαδή;
Να σου το κάνω ενδιαφέρον με το ζόρι;
Yippie Kay Yay
Δεν καταλαβαίνεις από όχι ε?

Μια χαρά καταλαβαίνω.
Για αυτό και το σταμάτησα μέχρι που μου έκανες το προηγούμενο σχόλιο...
Για αυτό και το σταμάτησα μέχρι που μου έκανες το προηγούμενο σχόλιο...
Yippie Kay Yay
Η αλήθεια είναι οτι δεν με ενδιαφέρει τι καταλαβαίνεις εσύ αυτή τη στιγμή
Εγώ, ευτυχώς κάλμαραν λίγο οι ημικρανίες, κοιτάω ένα νήμα τώρα που λέει για κάποιους που εύχονται καρκίνους και προσπαθώ να βγάλω άκρη πώς αυτοί που αρχικά βρίζονται για τις ευχές αυτές μετά φιλιούνται αγκαλιάζονται αυτοί ή η φίλοι αυτών ή κάτι παρεμφερές τεσπα, κάτι τέτοια παράξενα.
Φόρουμ θα μου πεις. Οκ.

Μην δίνεις σημασία όμως σε εμένα άλλο, εγώ είμαι η Σουβλίτσα, καταλαβαίνω και λάθος πραγματα μερικες φορες, παίξε με τις φίλες σου , τους φίλους σου, τα αεροπλανάκια σου
Εγώ, ευτυχώς κάλμαραν λίγο οι ημικρανίες, κοιτάω ένα νήμα τώρα που λέει για κάποιους που εύχονται καρκίνους και προσπαθώ να βγάλω άκρη πώς αυτοί που αρχικά βρίζονται για τις ευχές αυτές μετά φιλιούνται αγκαλιάζονται αυτοί ή η φίλοι αυτών ή κάτι παρεμφερές τεσπα, κάτι τέτοια παράξενα.
Φόρουμ θα μου πεις. Οκ.

Μην δίνεις σημασία όμως σε εμένα άλλο, εγώ είμαι η Σουβλίτσα, καταλαβαίνω και λάθος πραγματα μερικες φορες, παίξε με τις φίλες σου , τους φίλους σου, τα αεροπλανάκια σου

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Με λαμπάδιασαν οι μέλισσες σήμερα.
Έφαγα όλα τις τσιμπιές μαζεμενες για όλο το έτος.
Είμαι σαν να έφαγα ξύλο.
Αντε τώρα να κυκλοφορήσω στον πολιτισμό..
Έφαγα όλα τις τσιμπιές μαζεμενες για όλο το έτος.
Είμαι σαν να έφαγα ξύλο.
Αντε τώρα να κυκλοφορήσω στον πολιτισμό..
Toν ποιόν?
Σκέφτομαι τώρα
Σκέφτομαι τώρα