The end.
Re: The end.
Είχα ανέβει στην ταράτσα 4οροφου κτιρίου και ανέβηκα και έκατσα στην γωνία που κάνουν τα κάγκελα.Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 17:51αν μου πεις οτι ενα ροντβαιλερ εκατσε ακινητο, επι ενα 24ωρο (η ποσο ηταν δε θυμαμαι) θα καταλαβω οτι μου λες ψεμματα.Naida έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 16:52Τι λες, έχετε τέτοια διαίσθηση; Αν σου πω εγώ κάτι τώρα θα καταλάβεις αν λέω αλήθεια ή ψέματα;hellegennes έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 16:29
Δεν θέλω να τρομάξεις με την αποκάλυψη, αλλά από τις λέξεις καταλαβαίνεις πράγματα. Αυτή είναι η χρήση τους.
αν μου πεις οτι τις προαλλες που πηγες πατρα, εφαγες στο σαντουιτσαδικο "κασπερ" σουσι, επισης.
Τι λέω; αλήθεια ή ψέμα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δεν ξερω,

δεν τα ξερω ολα.

ειμαι μελος του πχορουμ, δηλαδη κατεχω συμπυκνωμένη γνωση μιας ολοκληρης πιατσας ταξι, αλλα παλι, υπαρχουν ορια.
αν μας ειχες φλωμωσει γενικως στο ψεμμα, δε θα σε πιστευα ακομη κι αν εφερνες βιντεο και φωτο. εσενα δε θυμαμαι να σ εχω πιασει να λες ψεμματουρες, οποτε δεν εχω λογο να σε πιστεψω, ουτε να μην σε πιστεψω.

φυσικα και λες αληθεια. ειδες; ολα τα ξερω. το νου σου.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Sid Vicious
από τα πιο ανεύθυνα και αισχρά ποστ που έχω διαβάσει εδώ μέσα. Εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει αν θα πέσεις και θα χτυπήσεις αλλά καλό είναι να σκέφτεσαι και λίγο και να μην προκαλείς πρόβλημα στην δουλειά σου. Γιατί οκ μπορεί εκτός δουλειάς να έχεις προσωπική ζωή αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς πως πάνω από όλα είσαι ένα εργαλείο που την επόμενη ημέρα έχει να πάει στην δουλειά και να φανεί χρήσιμο στην επιχείρηση. Δεν μπορείς να κρεμας έτσι εσύ την εργοδοσία επειδή είσαι ανευθυνη και απερίσκεπτη.Naida έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 18:09Είχα ανέβει στην ταράτσα 4οροφου κτιρίου και ανέβηκα και έκατσα στην γωνία που κάνουν τα κάγκελα.
Τι λέω; αλήθεια ή ψέμα;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Πως ξέρεις ότι λέω αλήθεια;Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 18:28δεν ξερω,
δεν τα ξερω ολα.
ειμαι μελος του πχορουμ, δηλαδη κατεχω συμπυκνωμένη γνωση μιας ολοκληρης πιατσας ταξι, αλλα παλι, υπαρχουν ορια.
αν μας ειχες φλωμωσει γενικως στο ψεμμα, δε θα σε πιστευα ακομη κι αν εφερνες βιντεο και φωτο. εσενα δε θυμαμαι να σ εχω πιασει να λες ψεμματουρες, οποτε δεν εχω λογο να σε πιστεψω, ουτε να μην σε πιστεψω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είμαι αναλώσιμη.Sid Vicious έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 18:29από τα πιο ανεύθυνα και αισχρά ποστ που έχω διαβάσει εδώ μέσα. Εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει αν θα πέσεις και θα χτυπήσεις αλλά καλό είναι να σκέφτεσαι και λίγο και να μην προκαλείς πρόβλημα στην δουλειά σου. Γιατί οκ μπορεί εκτός δουλειάς να έχεις προσωπική ζωή αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς πως πάνω από όλα είσαι ένα εργαλείο που την επόμενη ημέρα έχει να πάει στην δουλειά και να φανεί χρήσιμο στην επιχείρηση. Δεν μπορείς να κρεμας έτσι εσύ την εργοδοσία επειδή είσαι ανευθυνη και απερίσκεπτη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
+1Sid Vicious έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 18:29από τα πιο ανεύθυνα και αισχρά ποστ που έχω διαβάσει εδώ μέσα. Εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει αν θα πέσεις και θα χτυπήσεις αλλά καλό είναι να σκέφτεσαι και λίγο και να μην προκαλείς πρόβλημα στην δουλειά σου. Γιατί οκ μπορεί εκτός δουλειάς να έχεις προσωπική ζωή αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς πως πάνω από όλα είσαι ένα εργαλείο που την επόμενη ημέρα έχει να πάει στην δουλειά και να φανεί χρήσιμο στην επιχείρηση. Δεν μπορείς να κρεμας έτσι εσύ την εργοδοσία επειδή είσαι ανευθυνη και απερίσκεπτη.
Επίσης μπορεί να πέσει και σε κανένα άθρωπο πάνω να τον αφήσει στον τόπο, ούτε αυτός φταίει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Είναι οχτακάθαρο από χιλιόμετρα.Naida έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 18:32Πως ξέρεις ότι λέω αλήθεια;Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 18:28δεν ξερω,
δεν τα ξερω ολα.
.
.
- Sid Vicious
Και όλο αυτό γιατί τελικά; Για να έρθει μετά να γράψει στο φόρουμ, αν δεν έχεις πέσει από τον τέταρτο όροφο πάνω σε κεφάλι περαστικού δεν έχεις ζήσει.sys3x έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 18:33+1Sid Vicious έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 18:29από τα πιο ανεύθυνα και αισχρά ποστ που έχω διαβάσει εδώ μέσα. Εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει αν θα πέσεις και θα χτυπήσεις αλλά καλό είναι να σκέφτεσαι και λίγο και να μην προκαλείς πρόβλημα στην δουλειά σου. Γιατί οκ μπορεί εκτός δουλειάς να έχεις προσωπική ζωή αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς πως πάνω από όλα είσαι ένα εργαλείο που την επόμενη ημέρα έχει να πάει στην δουλειά και να φανεί χρήσιμο στην επιχείρηση. Δεν μπορείς να κρεμας έτσι εσύ την εργοδοσία επειδή είσαι ανευθυνη και απερίσκεπτη.
Επίσης μπορεί να πέσει και σε κανένα άθρωπο πάνω να τον αφήσει στον τόπο, ούτε αυτός φταίει.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Από που;sys3x έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 18:34Είναι οχτακάθαρο από χιλιόμετρα.Naida έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 18:32Πως ξέρεις ότι λέω αλήθεια;Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 18:28
δεν ξερω,
δεν τα ξερω ολα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ειπα, δεν ξερω, αλλα φαινεται πως δεν σου αρεσει αυτη η απαντηση. ενταξει λοιπον.
σε ειδα. ημουν στην απεναντι πολυκατοικια και σε χαζευα. λεω αληθεια;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Όχι. Είσαι σε άλλη πόλη.
Α γεια σου.Για κάποιο λόγο πιστεύεις ότι λέω αλήθεια. Επειδή εσύ έτσι πιστεύεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έτσι πιστεύεις εσύ, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι έτσι τα πράματα.
.
.
Έτσι είναι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...