Τι να σου πω τώρα, μία ερώτηση έκανα και θέλησες να την κάνεις σόου. Μπορεί να έχει αυξηθεί η χρηματοδότηση και το 0.60 να έχει ήδη γίνει 1.50, τώρα που είστε αντιπολίτευση. Ο Τσίπρας ανακοίνωσε πως θέλει να γίνετε μεγάλο κόμμα στα πρότυπα ΠΑΣΟΚ, και να ανοίξει την βάση.
Aν μου λέγαν πριν ένα χρόνο ότι θα κυκλοφορούσε βιβλίο μου.....
Re: Aν μου λέγαν πριν ένα χρόνο ότι θα κυκλοφορούσε βιβλίο μου.....
- Sid Vicious
Αν δεν βγάλεις κομμάτι χιπ χοπ/τραπ feat.Ypo (που εισαστε και στο ιδιο κόμμα) δεν λεει
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Highlander έγραψε: ↑29 Ιούλ 2019, 15:54Αρίστο η διάλυση δεν είναι λύση. Πρώτα πρώτα εμείς μένουμε κατευθείαν εκτεθειμένοι στην Τουρκία, άλλες χώρες ίσως βραχυπρόθεσμα να τις συμφέρει η έξοδος.Αρίστος έγραψε: ↑29 Ιούλ 2019, 14:52Spiros252 έγραψε: ↑29 Ιούλ 2019, 09:12Άριστο να ευχηθώ κι εγώ καλή επιτυχία στο βιβλίο συμφωνώντας ότι η διάλυση είναι νομοτελειακή αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.
Ωστόσο θα πρέπει να πούμε ευθαρσώς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνετέλεσε καθοριστικά σε αυτό, ενστερνιζομενος τις καταστροφικές πολιτικές που οδηγούν μεταξύ άλλων στην άνοδο του ακραίου εθνικισμού στην Ευρώπη.
Ευχαριστω με τη σειρα μου και ανταποδιδω για καλη επιτυχια στο μαγαζι που εστησες απο τις τεφρες και τα συντριμια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν μια απο τις τελευταιες ελπιδες εκδημοκρατισμου και μειωσης της νεοφιλελευθερης βαρβαροτητας στην ΕΕ. Εφοσον το μηνυμα του δεν ειχε απηχηση τωρα προχωραμε προς τη διαλυση της ΕΕ.
.
Εφόσον διαλυθεί όμως η ΕΕ με τα όποια στραβά της, φοβάμαι ότι θα έχουμε πάλι χοντρές αντιπαλότητες ανάμεσα στα ευρωπαϊκά κράτη και θα είναι δύσκολο να δημιουργηθεί μια καινούργια καλύτερη ένωση η οποία θα οδηγήσει και στην επιθυμητή ομοσπονδιοποίηση με ισότιμη αντιμετώπιση όλων των πληθυσμών.
Και φυσικά το πιο προβληματικό είναι το ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που ηγούνται στην προσπάθεια αποσταθεροποίησης της ΕΕ, δηλαδή ένα τσούρμο ακροδεξιοί όπως η Λεπέν, ο Σαλβινι, οι άλλοι του AfD που μισούν την Ελλάδα και θέλουν να μας δουν σε κατάσταση εξαθλίωσης κλπ.
α) Δεν υπαρχει καμια Ενωμενη Ευρωπη, το ονομα ειναι απατη, στην πραξη εχουμε ενα γερμανικο Ραιχ που ΔΕΝ θελει την πολιτικη ομοσπονδιοποιηση της Ευρωπης για να απομυζα το Νοτο.
β) Αν διαλυθει η ΕΕ μπορει να προκυψουν μια νοτια (Μεσογειακη) Ενωση και μιας Ενωση των πλουσιων του Βορρα. Αυτο θα ηταν ιδανικο για την Ελλαδα.
γ) Δεν ειναι ακροδεξιοι ο Σαλβινι και η Λεπεν, εχουν διωξει τα ακροδεξια στοιχεια απο τα κομματα τους και διεκδικουν ολα τα κοινωνικα αιτηματα που ζηταει και η Αριστερα. Αν δεν θελουμε να ηγουνται οι λαικοδεξιοι των αποσχιστικων τασεων ας καλυψει η Αριστερα αυτο το κενο. Ομως η Αριστερα νομιζει οτι μπορει να εκδημοκρατιστει η Γερμανια και να παψει να στιβει οικονομικα την Ευρωπη. Και ακριβως επειδη η ευρωπαικη Αριστερα εχει τετοιες ψευδαισθησεις αποδοκιμαζεται απο τους ευρωπαικους λαους. Δεν ειναι τυχαιο οτι ο ΣΥΡΙΖΑ της μικρης Ελλαδας εχει με διαφορα τη μεγαλυτερη ομαδα της Αριστερας στο Ευρωκοινοβουλιο. Η ευρωπαικη Αριστερα τελει υπο εξαφανιση.
.
Highlander να προσθεσω κατι απλο.
Στις 4 Απριλίου του 2017, στη Συνόδο των ευρωπαικών χωρών του Νότου στη Μαδρίτη, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μιά ιδιαίτερα αιχμηρή δήλωση. «Συζητήσαμε την αναγκαιότητα να ξεπεράσει η Ευρώπη την οικονομική κρίση. Και για να την ξεπεράσει πρέπει να ξεπεράσει τις ανισότητες. Όλοι μας έχουμε συμφωνήσει να τηρήσουμε τους κανόνες. Αλλά χρειάζεται ευελιξία και τους κανόνες αυτούς να τους τηρούν όλοι. Αντιλαμβάνεστε ότι τα πλεονάσματα κάποιων είναι τα ελλείμματα κάποιων άλλων. Τα ελλείμματα του νότου είναι τα πλεονάσματα του ευρωπαϊκού βορρά. Θα πρέπει αυτή η αντίφαση να επιλυθεί.»
Και τι εγινε που το ειπε;
Οι ηγετες των νοτιων χωρων τετοια τα θεωρουν πολυ προωθημενα.
Να συμπληρωσω επισης οτι η Γερμανια τοποθετησε για αρχηγο της Κομμισιον μια υπερσυντηρητικη, μιλιταριστρια Γερμανιδα υπουργο που ελεγχεται για αρκετα σκανδαλα στη χωρα της. Επισης ειναι κολλητη του Σοιμπλε και πιο νεοφιλελευθερη απ' αυτον. Στην περιοδο της ελληνικης κρισης ειχε ζητησει τον ελληνικο χρυσο σαν εγγυηση των μνημονιακων δανειων (κατι που ακομη και ο Σοιμπλε το θεωρησε προχωρημενο).
Κι αυτη την τυπισα που την προωθουν Γερμανοι βιομηχανοι οπλων την ψηφισαν ξερεις ποιοι;
Ο Αντονιο Κοστα της Πορτογαλιας και ο Σαντσεθ της Ισπανιας.
Ποιο Μετωπο του Νοτου λοιπον;
Μονος του ο Τσιπρας να παιζει μπαλιτσα δεν γινεται.
.
Στις 4 Απριλίου του 2017, στη Συνόδο των ευρωπαικών χωρών του Νότου στη Μαδρίτη, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μιά ιδιαίτερα αιχμηρή δήλωση. «Συζητήσαμε την αναγκαιότητα να ξεπεράσει η Ευρώπη την οικονομική κρίση. Και για να την ξεπεράσει πρέπει να ξεπεράσει τις ανισότητες. Όλοι μας έχουμε συμφωνήσει να τηρήσουμε τους κανόνες. Αλλά χρειάζεται ευελιξία και τους κανόνες αυτούς να τους τηρούν όλοι. Αντιλαμβάνεστε ότι τα πλεονάσματα κάποιων είναι τα ελλείμματα κάποιων άλλων. Τα ελλείμματα του νότου είναι τα πλεονάσματα του ευρωπαϊκού βορρά. Θα πρέπει αυτή η αντίφαση να επιλυθεί.»
Και τι εγινε που το ειπε;
Οι ηγετες των νοτιων χωρων τετοια τα θεωρουν πολυ προωθημενα.
Να συμπληρωσω επισης οτι η Γερμανια τοποθετησε για αρχηγο της Κομμισιον μια υπερσυντηρητικη, μιλιταριστρια Γερμανιδα υπουργο που ελεγχεται για αρκετα σκανδαλα στη χωρα της. Επισης ειναι κολλητη του Σοιμπλε και πιο νεοφιλελευθερη απ' αυτον. Στην περιοδο της ελληνικης κρισης ειχε ζητησει τον ελληνικο χρυσο σαν εγγυηση των μνημονιακων δανειων (κατι που ακομη και ο Σοιμπλε το θεωρησε προχωρημενο).
Κι αυτη την τυπισα που την προωθουν Γερμανοι βιομηχανοι οπλων την ψηφισαν ξερεις ποιοι;
Ο Αντονιο Κοστα της Πορτογαλιας και ο Σαντσεθ της Ισπανιας.
Ποιο Μετωπο του Νοτου λοιπον;
Μονος του ο Τσιπρας να παιζει μπαλιτσα δεν γινεται.
.
Επένδυση λέγεται
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ομολογω, εσπασα τον κουμπαρα με τα 0,60 και ειπα να τα ριξω σε συγγραφικες επενδυσεις.
.
.
Εντάξει, και οι πυραμίδες, τα σούπερ μάρκετ, τα λάδια αυτοκινήτων, έκαναν καλή μπάζα, δεν μπορείς να πεις.
Πρεπει να ειμαι πολυ εξυπνος Ελληνας για να βγαζω απο παντου.
Και σουπερ μαρκετ και 0,60 και επενδυσεις σε βιβλια.
Σκεψου να ειχα και δικη μου δουλεια δηλαδη.
.
Και σουπερ μαρκετ και 0,60 και επενδυσεις σε βιβλια.
Σκεψου να ειχα και δικη μου δουλεια δηλαδη.
.
Ἄνδρα μοι ἔννεπε, Μοῦσα, πολύτροπον...
Στο χωριο μου θα σου ελεγαν get a life.
.
.
Όταν όλο υπόλοιπο φόρουμ θα έλεγε το ίδιο σε εσένα, στο δικό μου χωριό θα σου έλεγαν ότι you need to take a good hard look in the mirror.
Oι περισσοτεροι εδω μεσα εδωσαν συγχαρητηρια η ευχηθηκαν καλη επιτυχια.
Οι υπολοιποι εγιναν ρομπες γιατι τα εμπλεξαν μεταξυ 0,60 και επενδυτων.
.
Άλλο σπας αλλά χαλάλι.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Εσυ ελεγες για τα 0,60 και εσυ ελεγες για τις επενδυσεις.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αφήγηση σε παρελθοντικό χρόνο/Αφήγηση σε ενεστώτα χρόνο
από Εκτωρ » 21 Σεπ 2023, 10:17 » σε Λογοτεχνία - 1 Απαντήσεις
- 460 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λοξίας
21 Σεπ 2023, 13:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα το αγοράζατε; (βιβλίο)
από Λεγεών » 10 Αύγ 2023, 14:18 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 63 Απαντήσεις
- 7262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
29 Αύγ 2024, 23:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ὁ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ τοῦ Νίτσε.— Ἕνα βιβλίο γιὰ ἐλαχίστους.
από tanipteros » 09 Δεκ 2024, 23:20 » σε Θρησκειολογία - 92 Απαντήσεις
- 2254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
20 Δεκ 2024, 12:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ένα ενδιαφέρον βιβλίο: το παλαιστινιακό ζήτημα
από Ληστοσυμμορίτης » 02 Οκτ 2024, 20:46 » σε Λογοτεχνία - 48 Απαντήσεις
- 1795 Προβολές
-