Κατά μέσο ένα 12ωρο καθημερινής τσόντας. Απλά ήταν ντυμένοι όλοι, αλλά κλάιν. Εσύ τηλεργασία μόνο;
Σύνδρομο του Μηχανικού- το νοσηρό φαινόμενο και τρόποι αντιμετώπισης
- Cecily Anne
Re: Σύνδρομο του Μηχανικού- το νοσηρό φαινόμενο και τρόποι αντιμετώπισης
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ είμαι, ή δεν είμαι;Cecily Anne έγραψε: ↑25 Μαρ 2021, 20:31Μα δεν σε υποψιάστηκε κανείς μας ούτε κατά φαντασία. Κάνουν μπαμ όσοι είναι.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Μετά από αυτό ίσως πρέπει να επιστρέψεις το πτυχίο σου.

- Cecily Anne
Ναι ρε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Από πού με κατάλαβες;Cecily Anne έγραψε: ↑25 Μαρ 2021, 20:41Ναι ρε.Leporello έγραψε: ↑25 Μαρ 2021, 20:39Εγώ είμαι, ή δεν είμαι;Cecily Anne έγραψε: ↑25 Μαρ 2021, 20:31Μα δεν σε υποψιάστηκε κανείς μας ούτε κατά φαντασία. Κάνουν μπαμ όσοι είναι.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Cecily Anne
Από τη συχνότητα που εκπέμπεις.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Η ξερολίαση είναι χαρακτηριστικό πολλών ανθρώπων, ανεξαρτήτως του τι επάγγελμα ασκούν. Απλώς, οι γραφιάδες και όσοι εν γένει
ασκούν «διανοητικά» επαγγέλματα έχουν πιστέψει πως ανήκουν σε κάποια πνευματική ελίτ του τόπου και προσπαθούν συζητώντας
με τις ώρες και χρησιμοποιώντας πομπώδεις εκφράσεις να προβάλλονται ως γνώστες της πολιτικής, της Τέχνης και των γραμμάτων.
Στους κύκλους των χειρωνακτών επαγγελματιών από την άλλη παίζει το σύνδρομο «Κούρκουλος». Το συνδρόμο που παθαίνει κάποιος
όταν έχει πιστέψει πως είναι σκληρό και περπατημένο παιδί επειδή δούλεψε μεροκάματο στη Θηβών και έριξε μιά ζειμπεκιά στο ελληνάδικο της γειτονιάς του
ασκούν «διανοητικά» επαγγέλματα έχουν πιστέψει πως ανήκουν σε κάποια πνευματική ελίτ του τόπου και προσπαθούν συζητώντας
με τις ώρες και χρησιμοποιώντας πομπώδεις εκφράσεις να προβάλλονται ως γνώστες της πολιτικής, της Τέχνης και των γραμμάτων.
Στους κύκλους των χειρωνακτών επαγγελματιών από την άλλη παίζει το σύνδρομο «Κούρκουλος». Το συνδρόμο που παθαίνει κάποιος
όταν έχει πιστέψει πως είναι σκληρό και περπατημένο παιδί επειδή δούλεψε μεροκάματο στη Θηβών και έριξε μιά ζειμπεκιά στο ελληνάδικο της γειτονιάς του
ΜΟΥΝΑΡΑ μηχανικο εχετε δει ποτε στη ζωη σας?
Εγω ελαχιστες. (κατω απο 5%)
Εγω ελαχιστες. (κατω απο 5%)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Συγκαταλλέγονται και οι πολιτικοί μηχανικοι, aka εργολάβοι στους μηχανικούς, για να ξέρουμε... (όχι για μένα)
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Μαρ 2021, 20:56Η ξερολίαση είναι χαρακτηριστικό πολλών ανθρώπων, ανεξαρτήτως του τι επάγγελμα ασκούν. Απλώς, οι γραφιάδες και όσοι εν γένει

- Cecily Anne
Όπως λέει και ο άλλος, άπαξ και βούλωσες λακούβα στη Θηβών, μετράς σαν άντρας. Χες τα τα άλλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
11 Ιαν 2025, 18:55
-
- 33 Απαντήσεις
- 1578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
22 Μάιος 2024, 18:36
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο πιστεύετε ότι θα στοιχίσει η τακτική αντιμετώπισης του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του ναυαγίου;
από Unique » 16 Ιουν 2023, 01:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 142 Απαντήσεις
- 3734 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
19 Ιουν 2023, 07:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύνδρομο Τραμπικής Παράκρουσης
από Scouser » 19 Φεβ 2025, 14:53 » σε Διεθνής πολιτική - 244 Απαντήσεις
- 5961 Προβολές
-