Στα 55 του θα είναι συνταξιούχος.enaon έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 18:44ε μπορει να θελει να κανει 3-4 γαμους ο ανθρωπος, να αποκτήσει εμπειρία ωστε στα 55 του επιτυχημένος πλέον να βρει μια σοβαρή 20άρα να κατασταλάξει, μην κρίνουμε, ενα σενάριο ηταν απλα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 18:3922 χρονών, φοιτητής να έχει σοβαρή σχέση και να θέλει να παντρευτεί;Ρομά είναι;
Όργια στην ΕΛ.ΑΣ
-
Re: Όργια στην ΕΛ.ΑΣ
ε ναι μια χαρά, τι να κανει να παει για ψαρεμα; Ενεργεια θα εχει, αξιομαχος θα ειναι, μπορει να βρει ενα μοντελο που μετεφερε ναρκωτικα κατα λαθος, ποτε δεν ξερεις. Τωρα μπορει αυτο το βιντεο να του καταστρεψει την ζωή ομως.
κάνει και ζέστη
-
Όπως κατέστρεψε τη ζωή της Τούνη ή του γιου του Ζαγορίτη της ΝΔ που τσιμπάει μισθό βοηθού ευρωβουλευτή...
εχει και η Τούνη και ο γιος του Ζαγορίτη της ΝΔ βιντεάκι; Τεσπα, δεν ενδιαφερουν κανέναν αυτα, ειμαστε σοβαροι ανθρωποι.
- Fata_Morgana
Ρε φιλε τώρα ξέρω τι σου λέω. Και το κινητό κοιτούσε και υφάκι είχε και ο δικός μου, μου πατήσε ματιά, συν ότι ζήτησα να βρεθούμε όλοι μαζί και το κανόνισε την ίδια μέρα, συν ότι μιλούσαμε στο τηλ και ήταν εκεί που ηταν και η τυπισσα και μου έστειλε πειρακτικά χαιρετισμούς. Και ούτε το έστειλα πουθενά. Εννοείται το έδειξα στη κολλητή μου αλλα δεν της το εστειλα. Το έδειξα. Επίσης δε θα διακινούσα ποτέ βίντεο και το ήξερε και εσύ το ξέρεις και όλοι όσοι με ξέρουν το ξέρουν. Οπότε καλά κάνω και αγανακτώ με τους μπάτσους εφόσον έγινε χωρίς τη συναίνεση της.nowhere έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 18:40ναι οκ δεν κοιτούσε τον καμεραμαν κοιτούσε το κοινό της μια και συναίνεσε να το μοιράσει στην γκόμενα του στις φίλες της και στις φίλες των φίλων ω φίλοι.ας αγανακτίσουμε με τους μπάτσους τώρα που το λύσαμεFata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 18:29Μην επιμένεις, είχε τη συναίνεση της. Εννοείται το είδα, αφού μου ρθε στο κινητό μαζί με ένα μίνι εγκεφαλικο.
Πέραν από το ποινικό της φάσης με την διακίνηση, δεν θα αναφέρει κανείς για την τύπισσα , ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες ή είμαστε ακόμα στο ότι έχει κάθε δικαίωμα κάποιος να τριγυρνάει σε κακόφημες περιοχές με 500ευρα να ανεμίζουν και χρυσαφικά να γυαλίζουν, αλλά φταίει η άδικη κοινωνία αν τον κλέψουν;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Εμένα ένα με στεναχωρεί. Ότι η ζωή ενός υπαστυνόμου καταστρέφεται και αυτή πάλι δεν θα έχει τσίσμεργκερ.
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πολύ συμμετοχή στο νήμα. Ε όπου έχει γαμήσια...!
-
2 μήνες πριν.
- Οργισμένος
Ολα τα αποβλητα ετουτης της ζωης "αγανακτουν" με το τι κανουν οι αλλοι στο κρεββατι τους...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Λίνο Βεντούρα
Το βίντεο σε ποια σελίδα του νήματος είναι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Διαλεξτε διασημες για οργια
από jackie Daniels » 21 Ιαν 2025, 23:13 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 12 Απαντήσεις
- 397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aljawn
22 Ιαν 2025, 00:36
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Σεπ 2023, 01:10
-
-
Νέα δημοσίευση Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: «Εκλογές στο τέλος της τετραετίας με μένα στην πρώτη γραμμή»
από SeaHawk » 04 Απρ 2025, 13:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
04 Απρ 2025, 13:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τελευταίοι στους μισθούς στην Ευρώπη οι Έλληνες, πρώτοι στην κατάθλιψη.
από Frappezitis » 29 Δεκ 2024, 17:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 123 Απαντήσεις
- 3754 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
04 Φεβ 2025, 05:37
-