Έτσι...
Απορίες
Re: Απορίες
.
Αν βρείτε αρκετά λεμόνια κάντε παστά μέ αλάτι....

Υπάρχουν κάποιες συνταγές στό νέτ....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Μπορείτε να μου θυμίσετε ποιος είπε:
"Το βιβλίο είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου εκτός του σκύλου. Εντός του σκύλου είναι πολύ σκοτεινά για να διαβάσει κανείς."
Νομίζω ότι ήταν ο Γκράουτσο Μαρξ, αλλά δεν το βρίσκω πουθενά.
"Το βιβλίο είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου εκτός του σκύλου. Εντός του σκύλου είναι πολύ σκοτεινά για να διαβάσει κανείς."
Νομίζω ότι ήταν ο Γκράουτσο Μαρξ, αλλά δεν το βρίσκω πουθενά.
Βρισκόμενος σε νησί των Κυκλάδων θέλω να εκφράσω μια διαχρονική μου απορία που ποτέ δεν απάντησα. Όλα αυτά τα πέτρινα τοιχία που υπάρχουν σε κάθε λόφο και βουνό των Κυκλάδων και χωρίζουν σε τμήματα τους λόφους από ποιόν χτίστηκαν και ποτέ ? Επίσης ποια η χρησιμότητα . Έχω ακούσει ότι κρατάνε το έδαφος για να μην υποχωρεί .
Έφαγα ένα πρόστιμο από την εφορία και την ειδοποίηση αντί να την στείλουν στο δικό μου μέιλ, την έστειλαν στο μέιλ του πατέρα μου. Εγώ δεν το ξέρω απ' έξω μέιλ του πατέρα μου, οπότε αποκλείεται να τους το έχω δώσει. Να τους κάνω καμιά μηνυσούλα; Παίζει να βγάλω κανένα φράγκο ή αυτά που θα πληρώσω σε δικηγόρους θα είναι περισσότερα, οπότε τζάμπα κόπος, χρόνος και χρήμα;
Υπέροχε Beria, που το έχεις με τα νομικά, μήπως ξες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 31 Ιούλ 2019, 10:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ νόμιζα ότι τα έφτιαχναν οι ιδιοκτήτες της γης για να ξεχωρίζουν τα τσιφλίκια τουςvc15 έγραψε: ↑27 Ιούλ 2019, 14:03Βρισκόμενος σε νησί των Κυκλάδων θέλω να εκφράσω μια διαχρονική μου απορία που ποτέ δεν απάντησα. Όλα αυτά τα πέτρινα τοιχία που υπάρχουν σε κάθε λόφο και βουνό των Κυκλάδων και χωρίζουν σε τμήματα τους λόφους από ποιόν χτίστηκαν και ποτέ ? Επίσης ποια η χρησιμότητα . Έχω ακούσει ότι κρατάνε το έδαφος για να μην υποχωρεί .
Yippie Kay Yay
Τόσους δικηγόρους έχει το φόρουμ, γιατί δεν ρωτάς αυτούς;Γραφικός έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 10:32Έφαγα ένα πρόστιμο από την εφορία και την ειδοποίηση αντί να την στείλουν στο δικό μου μέιλ, την έστειλαν στο μέιλ του πατέρα μου. Εγώ δεν το ξέρω απ' έξω μέιλ του πατέρα μου, οπότε αποκλείεται να τους το έχω δώσει. Να τους κάνω καμιά μηνυσούλα; Παίζει να βγάλω κανένα φράγκο ή αυτά που θα πληρώσω σε δικηγόρους θα είναι περισσότερα, οπότε τζάμπα κόπος, χρόνος και χρήμα;
'εν τους ξέρω, γι'' αυτό.Beria έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 10:50Τόσους δικηγόρους έχει το φόρουμ, γιατί δεν ρωτάς αυτούς;Γραφικός έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 10:32Έφαγα ένα πρόστιμο από την εφορία και την ειδοποίηση αντί να την στείλουν στο δικό μου μέιλ, την έστειλαν στο μέιλ του πατέρα μου. Εγώ δεν το ξέρω απ' έξω μέιλ του πατέρα μου, οπότε αποκλείεται να τους το έχω δώσει. Να τους κάνω καμιά μηνυσούλα; Παίζει να βγάλω κανένα φράγκο ή αυτά που θα πληρώσω σε δικηγόρους θα είναι περισσότερα, οπότε τζάμπα κόπος, χρόνος και χρήμα;
'Νώμην για την ενόχληση.
Ψηφιακό εφέ
Είναι θεωρητικά εφικτό να χρησιμοποιήσεις ψηφιακά εφέ ώστε να κάνεις έναν άνθρωπο να φαίνεται ότι φασώνεται με τον εαυτό του; Δεν λέω να το καταφέρεις από φωτογραφίες στο ίντερνετ, αλλά άμα συνεργαστεί κι αυτός.
- ροδες united
- Phorum.gr user: Γενική Γραμματεία Κλωνοποιίας
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑05 Αύγ 2019, 22:17SpoilerShowοκ, οταν την ξαναδω απο κοντά. Αλλά πες κι εσυ ενα ονομα, μια ιδιοτητα, κάτι, ωστε να έχει νοημα. Τωρα τι να της πω; σε ερωτεύτηκε κάποιος με τον οποίο συζητάμε για πολιτικά σε ένα φορουμ; Ειναι πολλοί που την είχαν ερωτευτεί, και λογικά το ξέρει
SpoilerShow
μα και με όνομα και ιδιότητα, πάλι δεν θα είχε νόημα, λόγω των πολλών αλλά και ούτως ή άλλως
θα σου πω όμως τι θα καραέλεγε:
να της πεις να γίνει μέλος εδώ
υγ
η εικόνα του βιδεο που παρεθεσα σε αντιδιαστολή με τον τουρνά γεροξεκούτη να λέει στην κάμερα πώς πήγε παρ ολιγον να πεθανει όταν η αλβανεζα υπηρετρια του εδωσε ενα ματσο υποπτα χαπια για τον πονοκεφαλο του, ο μικρουτσικος να πειράζει το ρολόι της ΔΕΗ και η μαντώ με τα τεραστια εκφραστικα ματια
φορα παρτιδα στην γιουροβιζιονε, νομιζω ειναι ολη η νεοελληνικη ιστορια συμπυκνωμενη - και για να μην με περάσεις και υπεράνω - και αντιπροσωπευτική δική μου προφανώς
υγ2
εννοειται το σχολιο δεν ειναι ειρωνικο, δεν βάσισε την καριερα της σε αυτα

θα σου πω όμως τι θα καραέλεγε:
να της πεις να γίνει μέλος εδώ

υγ
η εικόνα του βιδεο που παρεθεσα σε αντιδιαστολή με τον τουρνά γεροξεκούτη να λέει στην κάμερα πώς πήγε παρ ολιγον να πεθανει όταν η αλβανεζα υπηρετρια του εδωσε ενα ματσο υποπτα χαπια για τον πονοκεφαλο του, ο μικρουτσικος να πειράζει το ρολόι της ΔΕΗ και η μαντώ με τα τεραστια εκφραστικα ματια

υγ2
εννοειται το σχολιο δεν ειναι ειρωνικο, δεν βάσισε την καριερα της σε αυτα

Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 09:31Εσεις νομιζετε οτι μια ζωη καθομαι και διασκεδαζω. Στα καλοκαιρια που δεν εζησα.
Πώς λέγεται όταν εκφράζουμε μία πολύ συγκεκριμένη έννοια χρησιμοποιώντας λέξεις που αν αντιλαμβανόταν κάποιος κυριολεκτικά το νόημά τους θα σήμαιναν κάτι τελείως διαφορετικό;
Πχ: Αντί για "έχω περίοδο" λένε οι γυναίκες "έχω τα ρούχα μου" ή αντί για "κάνανε σεξ" λέμε "κοιμηθήκανε μαζί"
Πχ: Αντί για "έχω περίοδο" λένε οι γυναίκες "έχω τα ρούχα μου" ή αντί για "κάνανε σεξ" λέμε "κοιμηθήκανε μαζί"
Υποθέτω, λέγεται "αλληγορία".Γραφικός έγραψε: ↑20 Αύγ 2019, 10:46Πώς λέγεται όταν εκφράζουμε μία πολύ συγκεκριμένη έννοια χρησιμοποιώντας λέξεις που αν αντιλαμβανόταν κάποιος κυριολεκτικά το νόημά τους θα σήμαιναν κάτι τελείως διαφορετικό;
Η λέξη προέρχεται απ’ το αλληγορεύω = άλλος + αγορεύω που σημαίνει: μιλάω έτσι, ώστε να υπονοώ κάτι άλλο.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Αργκό.Γραφικός έγραψε: ↑20 Αύγ 2019, 10:46Πώς λέγεται όταν εκφράζουμε μία πολύ συγκεκριμένη έννοια χρησιμοποιώντας λέξεις που αν αντιλαμβανόταν κάποιος κυριολεκτικά το νόημά τους θα σήμαιναν κάτι τελείως διαφορετικό;
Π.χ. Το γυαλίζεις το πόμολο, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Feindflug έγραψε: ↑20 Αύγ 2019, 14:19Αργκό.Γραφικός έγραψε: ↑20 Αύγ 2019, 10:46Πώς λέγεται όταν εκφράζουμε μία πολύ συγκεκριμένη έννοια χρησιμοποιώντας λέξεις που αν αντιλαμβανόταν κάποιος κυριολεκτικά το νόημά τους θα σήμαιναν κάτι τελείως διαφορετικό;
Π.χ. Το γυαλίζεις το πόμολο, τύπε;

Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Στο ACDL, στην ενότητα word, όταν σου λένε να τροποποιήσεις την πρώτη παράγραφο, εννοούν και την επικεφαλίδα; Οτιδήποτε βρίσκεται πριν το πρώτο σημάδι παραγράφου αν κάνεις ορατούς τους αόρατους χαρακτήρες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιες απορίες που έχω γι αυτό το βίντεο.
από Εκτωρ » 30 Οκτ 2023, 17:40 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
30 Οκτ 2023, 17:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απορίες σχετικά με το Αττικό ημερολόγιο
από τίποτα » 08 Ιούλ 2024, 11:30 » σε Θρησκειολογία - 6 Απαντήσεις
- 661 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα
09 Ιούλ 2024, 16:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΎΟ ΝΟΜΙΚΈΣ ΑΠΟΡΊΕΣ (για θέματα Ληστείες)
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 01 Σεπ 2024, 08:39 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
01 Σεπ 2024, 12:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση 41 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΟΡΙΕΣ για τη γνησιότητα των βίντεο των Τεμπών
από Αρίστος » 31 Μαρ 2025, 15:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-