Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Οκτ 2023, 14:59

Casp έγραψε:
12 Οκτ 2023, 14:53
ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Οκτ 2023, 14:26
Casp έγραψε:
12 Οκτ 2023, 14:14

Ειχαμε παρει και απο πριν διαφορα κουζινικα, αλλα οχι σιγουρα δεν θα χρειαστουμε μεταφορικη. 4-5 μερες μαξ νομιζω και θα ειμαστε οκ.
Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζω να πιστεύω ότι θα σου κάνει καλό αυτή η διαδικασία. Γιατί τελικώς, το επιχείρησες το πήδημα στη Ρόδο. Κι αυτό στο δίνω. :)
Την ησυχια μου θελω, οποτε γιατι οχι;
Μας ειχαν τρελανει.
Μα ακριβώς γι' αυτό το λέω. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να διαπιστώσετε πόσο καλά μπορεί να είστε οι δυο σας, χωρίς τη βάσανο των λεκτικών παρεμβολών και οικονομικών εξαρτήσεων από τους άλλους. Είστε επιτέλους ελεύθεροι... :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 12 Οκτ 2023, 15:02

Casp έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Casp έγραψε:
12 Οκτ 2023, 14:14

Ειχαμε παρει και απο πριν διαφορα κουζινικα, αλλα οχι σιγουρα δεν θα χρειαστουμε μεταφορικη. 4-5 μερες μαξ νομιζω και θα ειμαστε οκ.
Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζω να πιστεύω ότι θα σου κάνει καλό αυτή η διαδικασία. Γιατί τελικώς, το επιχείρησες το πήδημα στη Ρόδο. Κι αυτό στο δίνω. :)
Μας ειχαν τρελανει.
Πάντως τώρα καταλαβαίνω πώς συμπαθούσες τόσο πολύ έναν αληταρά από 'δω μέσα, που έβριζε μάνες.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 12 Οκτ 2023, 15:03

Χαοτικός έγραψε:
12 Οκτ 2023, 13:50
enaon έγραψε:
12 Οκτ 2023, 13:22
Χαοτικός έγραψε:
12 Οκτ 2023, 13:09
Ο θυμός και κατά συνέπεια ο τσακωμός δεν είναι υστερία. Χρησιμοποιείται η λέξη λάθος :102:
σιγα μην θύμωσες που σε κοροϊδεύομε, μας πειράζεις, τα λες για να βοηθήσεις αλλα ειμαστε γαιδουρια.
Κρίμα πάντως γιατί θυμάσαι ότι έχω μοιραστεί συναισθήματα μαζί σου. Τείνω να πιστέψω ότι έχεις ζήτημα αντίληψης που είναι λίγο παράδοξο αφού έχεις αρκετές γνώσεις.
Το λες συνέχεια ότι τρολάρω, ότι σας δουλεύω και απορώ πως δεν καταλαβαίνεις ότι "Τι έχω να κερδίσω κάνοντας σου πλάκα για το google cloud platform ας πούμε". Ρωτάω αν ξέρετε καλή ηλεκτρική σκούπα και βγαίνεις και λες "μας δουλεύει ρε! Αφήστε τον". Εσύ έτσι διασκεδάζεις;
ότι θα ασχοληθούν οι άλλοι με το θέμα που έθεσες και θα καγχάζεις "Α τους μαλάκες το πιστέψανε και απαντάνε! :003: ";
Τι είναι αυτό ρε;
Γι αυτό σου λέω, μην ασχολείσαι μαζί μου, αν το μόνο που σ' ενδιαφέρει είναι να κάθεσαι σε μια γωνιά και να δείχνεις κρυφά με το δάχτυλο όντας σε πηγαδάκι με την παρέα σου και λέγοντας "Κοίτα ρε! Εκεί εκεί. Χα χα το μαλάκα". Δεν με διασκεδάζει εμένα αυτό, με θυμώνει. Σεβάσου το.

Χτες μπήκα με μια χαρά διάθεση και βλέπω ειδοποιήσεις. Σχεδόν όλες ευχάριστες και επικοινωνιακές. Βλέπω μετά και αυτό

enaon @ Sos

Είχαμε κάποιον διάλογο πιο πριν; Κάνεις σχόλιο για μένα χωρίς προηγούμενο;

Μετά βλέπω αυτό

Αγις @ Sos

Με αυτόν βριστήκαμε προχτές και το θεωρώ ότι είναι ένα ποστ που θέλει λίγο να τα βρούμε πειράζοντας με, αλλά είναι δομημένο που κρατάει και πισινή ότι μου τη λέει εκδικητικά. Απαντάω με αυτό που είναι ξεκάθαρο για το τι διάθεση έχω
Χαοτικός @ Sos :102:

και μετά συνεχίσατε όλοι σας το παιχνιδάκι σας
Τζιτζιμιτζιχότζιρας @ Sos

Απλά ντροπή σας ρε φίλε. Δεν έμπαινε προφανώς την Κασπ για να βγάλετε αυτό το ποταπό που έχετε, να κοροϊδεύετε κάποιον, ίσως επειδή τον θεωρείτε αδύναμο(;), δεν ξέρω.και τι είδατε ότι εγώ είμαι το πρόσφορο έδαφος γι αυτό; Δεν είμαι αδύναμος φίλε. Δεν είναι αδυναμία ούτε κάτι προβληματικό ότι τα ψειρίζω όλα και δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Απλά μπορώ και γι αυτό το κάνω. Μπορεί να σας την σπάει όπως και στη νύχτα που δεν έχουμε καμιά επικοινωνία και δεν άντεξε και μου πόσταρε, αλλά δεν είναι τυχαίο που σας τη σπάει. Νομίζω κάπου ζηλεύετε που μπορεί κάποιος να στέκεται στο ύψος του όταν του την πέφτουν όλοι κι όταν ταυτόχρονα όλοι έχουν άδικο. Μετράτε τη δυναμική σας ως όχλος. Απλά ντροπή

Δεν πρόκειται να σου απευθύνω το λόγο για κανένα θέμα γιατί θέλω. μην το κάνεις κι εσύ σε παρακαλώ για να είμαστε όλοι ΟΚ
τα θέλει ο κωλος σου αφού γράφεις μαλακίες

εσύ δεν μου έστελνες από άλλο ακαουντ να δώσω χαιρετίσματα στον 42;

άιντε από κει, που θα μου πεις κιόλας ότι ψαχνομαι για καυγά, που έχεις ανέβει σε βάθρο από μόνος σου και τους έχεις βγάλει όλους για τον πούτσο

κι εσύ για τον πούτσο εισαι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 12 Οκτ 2023, 15:11

κι εσύ 42, ωραίος

τους έχει βγάλει όλους ψεύτες και συκοφάντες κι εσένα σου φαίνεται ακομπλεξάριστος και κουλ και του δίνεις τα μπραμπεία

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 12 Οκτ 2023, 15:14

Το βασικο πρόβλημα του καραφλοκοτσιδα είναι πως παίρνει πολύ στα σοβαρά τον εαυτό του. Εκνευρίζεται μάλιστα όταν οι άλλοι δεν το κάνουν.
Πιστεύει πως έχει κάποιου είδους ηθική ανωτερότητα *, η οποία μάλιστα του δημιουργεί την υποχρέωση να αντιμετωπίζει την χρήστρια πατερναλιστικα. Εκτός του ότι έτσι σαφώς και την υποτιμά, πιστεύει ο κακομοίρης πως το Κασπερουι έχει τέτοια ανάγκη. Λες και δε γράφει ο,τι γουστάρει. Λες και δε μας γράφει όλους στα αρχίδια της και κάνει το δικό της- και πολύ καλά κάνει.

*Η οποία βέβαια πάει περίπατο όταν κατακρίνει χρηστη, ωσαν την τελευταία Κατίνα, επειδή δεν έχει παιδιά
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 12 Οκτ 2023, 15:17

Kauldron έγραψε:
12 Οκτ 2023, 15:02
Casp έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Μας ειχαν τρελανει.
Πάντως τώρα καταλαβαίνω πώς συμπαθούσες τόσο πολύ έναν αληταρά από 'δω μέσα, που έβριζε μάνες.
Ποιον; Ποιος εβριζε μανες; :roll:
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 12 Οκτ 2023, 15:19

νύχτα έγραψε:
12 Οκτ 2023, 15:03
Χαοτικός έγραψε:
12 Οκτ 2023, 13:50
enaon έγραψε:
12 Οκτ 2023, 13:22

σιγα μην θύμωσες που σε κοροϊδεύομε, μας πειράζεις, τα λες για να βοηθήσεις αλλα ειμαστε γαιδουρια.
Κρίμα πάντως γιατί θυμάσαι ότι έχω μοιραστεί συναισθήματα μαζί σου. Τείνω να πιστέψω ότι έχεις ζήτημα αντίληψης που είναι λίγο παράδοξο αφού έχεις αρκετές γνώσεις.
Το λες συνέχεια ότι τρολάρω, ότι σας δουλεύω και απορώ πως δεν καταλαβαίνεις ότι "Τι έχω να κερδίσω κάνοντας σου πλάκα για το google cloud platform ας πούμε". Ρωτάω αν ξέρετε καλή ηλεκτρική σκούπα και βγαίνεις και λες "μας δουλεύει ρε! Αφήστε τον". Εσύ έτσι διασκεδάζεις;
ότι θα ασχοληθούν οι άλλοι με το θέμα που έθεσες και θα καγχάζεις "Α τους μαλάκες το πιστέψανε και απαντάνε! :003: ";
Τι είναι αυτό ρε;
Γι αυτό σου λέω, μην ασχολείσαι μαζί μου, αν το μόνο που σ' ενδιαφέρει είναι να κάθεσαι σε μια γωνιά και να δείχνεις κρυφά με το δάχτυλο όντας σε πηγαδάκι με την παρέα σου και λέγοντας "Κοίτα ρε! Εκεί εκεί. Χα χα το μαλάκα". Δεν με διασκεδάζει εμένα αυτό, με θυμώνει. Σεβάσου το.

Χτες μπήκα με μια χαρά διάθεση και βλέπω ειδοποιήσεις. Σχεδόν όλες ευχάριστες και επικοινωνιακές. Βλέπω μετά και αυτό

enaon @ Sos

Είχαμε κάποιον διάλογο πιο πριν; Κάνεις σχόλιο για μένα χωρίς προηγούμενο;

Μετά βλέπω αυτό

Αγις @ Sos

Με αυτόν βριστήκαμε προχτές και το θεωρώ ότι είναι ένα ποστ που θέλει λίγο να τα βρούμε πειράζοντας με, αλλά είναι δομημένο που κρατάει και πισινή ότι μου τη λέει εκδικητικά. Απαντάω με αυτό που είναι ξεκάθαρο για το τι διάθεση έχω
Χαοτικός @ Sos :102:

και μετά συνεχίσατε όλοι σας το παιχνιδάκι σας
Τζιτζιμιτζιχότζιρας @ Sos

Απλά ντροπή σας ρε φίλε. Δεν έμπαινε προφανώς την Κασπ για να βγάλετε αυτό το ποταπό που έχετε, να κοροϊδεύετε κάποιον, ίσως επειδή τον θεωρείτε αδύναμο(;), δεν ξέρω.και τι είδατε ότι εγώ είμαι το πρόσφορο έδαφος γι αυτό; Δεν είμαι αδύναμος φίλε. Δεν είναι αδυναμία ούτε κάτι προβληματικό ότι τα ψειρίζω όλα και δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Απλά μπορώ και γι αυτό το κάνω. Μπορεί να σας την σπάει όπως και στη νύχτα που δεν έχουμε καμιά επικοινωνία και δεν άντεξε και μου πόσταρε, αλλά δεν είναι τυχαίο που σας τη σπάει. Νομίζω κάπου ζηλεύετε που μπορεί κάποιος να στέκεται στο ύψος του όταν του την πέφτουν όλοι κι όταν ταυτόχρονα όλοι έχουν άδικο. Μετράτε τη δυναμική σας ως όχλος. Απλά ντροπή

Δεν πρόκειται να σου απευθύνω το λόγο για κανένα θέμα γιατί θέλω. μην το κάνεις κι εσύ σε παρακαλώ για να είμαστε όλοι ΟΚ
τα θέλει ο κωλος σου αφού γράφεις μαλακίες

εσύ δεν μου έστελνες από άλλο ακαουντ να δώσω χαιρετίσματα στον 42;

άιντε από κει, που θα μου πεις κιόλας ότι ψαχνομαι για καυγά, που έχεις ανέβει σε βάθρο από μόνος σου και τους έχεις βγάλει όλους για τον πούτσο

κι εσύ για τον πούτσο εισαι
Πού κολλάνε τα χαιρετίσματα στον 42; δεν είπε κάτι για τον 42 :p2:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 12 Οκτ 2023, 15:20

Casp έγραψε:
12 Οκτ 2023, 15:17
Kauldron έγραψε:
12 Οκτ 2023, 15:02
Casp έγραψε:

Μας ειχαν τρελανει.
Ποιον; Ποιος εβριζε μανες; :roll:
Μάλλον μπλέχτηκες κατά λάθος στην παράθεση :p2:

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 12 Οκτ 2023, 15:21

ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Οκτ 2023, 14:59
Casp έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Μας ειχαν τρελανει.
Μα ακριβώς γι' αυτό το λέω. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να διαπιστώσετε πόσο καλά μπορεί να είστε οι δυο σας, χωρίς τη βάσανο των λεκτικών παρεμβολών και οικονομικών εξαρτήσεων από τους άλλους. Είστε επιτέλους ελεύθεροι... :)
Το ξερω πως πιστευεις πως θα χωρισουμε και οτι δεν θα τα βρουμε, αλλα ηδη με αυτο τον ανθρωπο ζουμε μαζι απο τον Ιουνη και δεν μας αφησαν να το χαρουμε. Αν τωρα νομιζεις πως με τα λεφτα θα κανει πισω και δεν θα αντεξουμε, αυτο θα το δειξει ο χρονος. Ουτως ή αλλως, ολα τα ζευγαρια δοκιμαζονται ειδικα σε τετοιες καταστασεις. Περασαμε ηδη αρκετα τεστς, αυτο ειναι ακομα ενα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 12 Οκτ 2023, 15:22

Εγω ακομα δεν καταλαβα γιατι τσακωνεστε. Ειμαι δουλεια και προλαβαινω να διαβασω μονο τις παραθεσεις.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 12 Οκτ 2023, 15:24

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
12 Οκτ 2023, 15:14
Λες και δε μας γράφει όλους στα αρχίδια της και κάνει το δικό της
κασπερ, αληθεια ειναι αυτό; :011:

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 12 Οκτ 2023, 15:26

enaon έγραψε:
12 Οκτ 2023, 15:24
Λες και δε μας γράφει όλους στα αρχίδια της και κάνει το δικό της
κασπερ, αληθεια ειναι αυτό; :011:
Ακομα να το καταλαβεις;
:smt005:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 12 Οκτ 2023, 15:27

αυτο μαλιστα, με πλήγωσε.

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 12 Οκτ 2023, 15:30

Το βασικο πρόβλημα του καραφλοκοτσιδα είναι πως παίρνει πολύ στα σοβαρά τον εαυτό του. Εκνευρίζεται μάλιστα όταν οι άλλοι δεν το κάνουν.
Πιστεύει πως έχει κάποιου είδους ηθική ανωτερότητα *, η οποία μάλιστα του δημιουργεί την υποχρέωση να αντιμετωπίζει την χρήστρια πατερναλιστικα. Εκτός του ότι έτσι σαφώς και την υποτιμά, πιστεύει ο κακομοίρης πως το Κασπερουι έχει τέτοια ανάγκη. Λες και δε γράφει ο,τι γουστάρει. Λες και δε μας γράφει όλους στα αρχίδια της και κάνει το δικό της- και πολύ καλά κάνει.

*Η οποία βέβαια πάει περίπατο όταν κατακρίνει χρηστη, ωσαν την τελευταία Κατίνα, επειδή δεν έχει παιδιά
εδώ λέει τον άλλον εργένη ως κάτι προσβλητικό

νομίζει πως δεν θυμόμαστε οι παλιοί ότι ήταν η ουρά του για ποσά χρόνια, και τον εκθείαζε συνεχώς

αλλά όχι να μας λέει περί ηθικής και δικαιοσύνης, κι ότι δεν αντέξαμε να μη του απευθυνθούμε

προσγειώσου λίγο χαοτικέ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 12 Οκτ 2023, 15:34

Που λέει εργένη τον 42, δώσε λινκ

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών