Ριάλιτι ειναι πραγματικότητα με κάμερες. Δεν είχατε τηλεόραση στο παλάτι;Casp έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 12:08Μάλιστα.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 12:04Casp έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 11:56
Δεν θα σας γραφω. Μολις αγορασα data science course 15 ευρω για 100 μερες coding επειδη στην τελεια δουλεια που βρηκα δουλευω απο μιση ωρα μεχρι 3 ωρες μαξ και εχω απλετο ελευθερο χρονο. Τους παρακαλω να μου πουνε τι αλλο να κανω και δεν εχουμε projects.
Πηξε και γι' αυτο. Θελω να βγαλεις την χολη σου ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ. Ελα, μπορεις
Τέλεια. Βρες πολλά ονλαιν κορσις κόρην να απασχολείσαι. Δεν χρειάζεται να σκηνοθετείς ολόκληρο big brother επειδή έχεις χρόνο για σκότωμα.
Big brother είναι η ζωή μου.
Καταβάθος μπορεί και να χαίρομαι που δεν τα πιστεύετε. Πολλοί οι λόγοι.
Sos
-
Re: Sos
Δεν ξερω αν θεωρεις μεγαλη ηλικια τα 30.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 12:10Γιατί δε θες; Είσαι μεγάλη σε ηλικία ισως;
Πολλοι οι λογοι που δεν θελω.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Και για να σου απαντησω στην χολη που βγαζεις.Ναύτης έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 11:44Συγγνώμη, αν κατάλαβα καλά ο τηλεσκόπιος κάνει πλέον τρεις (3) δουλειές για να τα φέρνει (ίσα-ίσα) βόλτα, κυκλοφορεί μεθυσμένος, κάνει σεξ τ' αξημέρωτο με την τσίμπλα στο μάτι κι από πάνω πρέπει να κάθεται μετά σαν το ζόμπι στο μπαλκόνι για να βλέπει την ανατολή (πριν πάει στη δουλειά);
Καλά πήγε αυτό.
Μια δουλεια κανουμε και οι 2 μας (εγω θα το ψαξω και με τα ιδιαιτερα τωρα που βρηκα δουλεια με καλο ωραριο), αυτος αρχισε να με "πειραζει" το πρωι και αυτος μου ειπε να περιμενουμε ακομα 15-20 λεπτα για να δουμε την ανατολη. Επισης, δεν κυκλοφορει μεθυσμενος. Αυτα που εβαλε ο Μενιος για να με κραξει ηταν το Πασχα που ειχα μεθυσει, ειμασταν με το δικο του και ενω ειχε πιει 3 ποτηρια βοτκα, δεν τον επιασε καθολου (το σχολιαζε και ο πρωην συναδελφος αλλα και η κολλητη μου, που κανενας απο αυτους δεν προσφερθηκε να μας παει σπιτι) γιατι ειχε φαει καλα. Αλλα επρεπε εγω σαν μεθυσμενη να ΜΗΝ τον αφησω να οδηγησει και να εχω τα λογικα μου.
Ενταξει τωρα;
Συνεχιστε ελευθερα με την χολη. Δεν θα ενοχλησω.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Αυτά τα δικά σας που λες ότι κάνετε, δικιά μου, είναι κάτι που κάνετε μόνο εσείς δηλαδή;Casp έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 10:29Ξυπνησαμε 05:30 το πρωι και οι 2 ταυτοχρονα σημερα, ειχε ορεξη και καναμε τα δικα μας μεχρι τις 06:30 και μετα περιμεναμε την ανατολη
Εννοειται πως δεν ξανακοιμηθηκαμε μετα και ετοιμαστηκαμε για δουλεια.
Αυτο που παρατηρησα, ειναι πως τις τελευταιες μερες ειμαι παρα πολυ "ευαισθητη" (στο σεξουαλικο κομματι, δεν ξερω πώς να το πω ευγενικα), σε φαση, με αγγιζει και ανατριχιαζω ολοκληρη. Το παρατηρησε κι' αυτος και ο λογος που μπορω να σκεφτω ειναι οτι εφυγε ολο αυτο το βαρος και το στρες και μπορω να νιωσω πιο ελευθερη χωρις πολλες σκεψεις και προβληματισμους που με κλειδωνουν (και σωματικα).
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Casp έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 12:55Και για να σου απαντησω στην χολη που βγαζεις.Ναύτης έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 11:44Συγγνώμη, αν κατάλαβα καλά ο τηλεσκόπιος κάνει πλέον τρεις (3) δουλειές για να τα φέρνει (ίσα-ίσα) βόλτα, κυκλοφορεί μεθυσμένος, κάνει σεξ τ' αξημέρωτο με την τσίμπλα στο μάτι κι από πάνω πρέπει να κάθεται μετά σαν το ζόμπι στο μπαλκόνι για να βλέπει την ανατολή (πριν πάει στη δουλειά);
Καλά πήγε αυτό.
Μια δουλεια κανουμε και οι 2 μας (εγω θα το ψαξω και με τα ιδιαιτερα τωρα που βρηκα δουλεια με καλο ωραριο), αυτος αρχισε να με "πειραζει" το πρωι και αυτος μου ειπε να περιμενουμε ακομα 15-20 λεπτα για να δουμε την ανατολη. Επισης, δεν κυκλοφορει μεθυσμενος. Αυτα που εβαλε ο Μενιος για να με κραξει ηταν το Πασχα που ειχα μεθυσει, ειμασταν με το δικο του και ενω ειχε πιει 3 ποτηρια βοτκα, δεν τον επιασε καθολου (το σχολιαζε και ο πρωην συναδελφος αλλα και η κολλητη μου, που κανενας απο αυτους δεν προσφερθηκε να μας παει σπιτι) γιατι ειχε φαει καλα. Αλλα επρεπε εγω σαν μεθυσμενη να ΜΗΝ τον αφησω να οδηγησει και να εχω τα λογικα μου.
Ενταξει τωρα;
ΤΟ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΚΟΟΛ ΣΤΟ ΑΊΜΑ. ΑΥΤΌ ΚΡΙΝΕΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΔΉΓΗΣΗΣ ΟΧΙ Η ΑΠΟΨΑΡΑ ΣΟΥ. Με τρία ποτά είσαι πολύ παραπάνω. Γκε Γκε;
Και δεν έχεις αναφερθεί καν σε μια φορά
-
Και επίσης επειδή είσαι και γνωστή διαστρεβλετζού, δεν είπα τι έπρεπε να κάνεις εσύ εκείνη την ώρα. Είπα ότι οδηγήσατε μεθυσμένοι και είχες το θράσος να με ειρωνευτείς κιόλας και να γράψεις ότι δεν σε ενδιαφέρει τι λένε οι άκυροι.
Και ως γνωστόν, θρασύς σε μια περίσταση -> θρασύς παντού. Οπότε γυρευε και πόσο αντικειμενική είσαι σε όλα τα άλλα που μας μεταφέρεις.
Και ως γνωστόν, θρασύς σε μια περίσταση -> θρασύς παντού. Οπότε γυρευε και πόσο αντικειμενική είσαι σε όλα τα άλλα που μας μεταφέρεις.
- Cecily Anne
Πααααλι χολή βγάζετε? ΑΤσκ ΑΤσκ ατσκ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τροπος του λεγεινFeindflug έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 13:00Αυτά τα δικά σας που λες ότι κάνετε, δικιά μου, είναι κάτι που κάνετε μόνο εσείς δηλαδή;Casp έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 10:29Ξυπνησαμε 05:30 το πρωι και οι 2 ταυτοχρονα σημερα, ειχε ορεξη και καναμε τα δικα μας μεχρι τις 06:30 και μετα περιμεναμε την ανατολη
Εννοειται πως δεν ξανακοιμηθηκαμε μετα και ετοιμαστηκαμε για δουλεια.
Αυτο που παρατηρησα, ειναι πως τις τελευταιες μερες ειμαι παρα πολυ "ευαισθητη" (στο σεξουαλικο κομματι, δεν ξερω πώς να το πω ευγενικα), σε φαση, με αγγιζει και ανατριχιαζω ολοκληρη. Το παρατηρησε κι' αυτος και ο λογος που μπορω να σκεφτω ειναι οτι εφυγε ολο αυτο το βαρος και το στρες και μπορω να νιωσω πιο ελευθερη χωρις πολλες σκεψεις και προβληματισμους που με κλειδωνουν (και σωματικα).
Εννοειται πως δεν με ενδιαφερει τι λες και τι μου χρεωνεις.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 13:08Και επίσης επειδή είσαι και γνωστή διαστρεβλετζού, δεν είπα τι έπρεπε να κάνεις εσύ εκείνη την ώρα. Είπα ότι οδηγήσατε μεθυσμένοι και είχες το θράσος να με ειρωνευτείς κιόλας και να γράψεις ότι δεν σε ενδιαφέρει τι λένε οι άκυροι.
Κατσε να τον κανω ντα οταν σχολασουμε για κατι που εκανε το Πασχα επειδη νομιζε πως δεν τον "επιασε" το ποτο.
Μολις βρηκα 2 μαθητες. Μου εστειλε το τηλεφωνο μιας η ξαδερφη μου πριν 2-3 μερες, η οποια εχει 2 παιδια σε πρωτη και δευτερα γυμνασιου και με την συζητηση το θυμηθηκα, της εστειλα και ενδιαφερεται. 

Μα εσύ έγραφες κάποτε ότι ο τηλεσκόπιος δεν τα έβγαζε πέρα ούτε όταν τον φιλοξενούσε η γιαγιά του και τον χαρτζιλίκωνε όλο του το σόι, κι ήταν τσίπης και ταληροφονιάς, τώρα πως την παλεύετε, που πληρώνει νοίκι, λογαριασμούς και τα ρέστα; Τέσπα, δικό σας θέμα.Casp έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 12:55Και για να σου απαντησω στην χολη που βγαζεις.Ναύτης έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 11:44Συγγνώμη, αν κατάλαβα καλά ο τηλεσκόπιος κάνει πλέον τρεις (3) δουλειές για να τα φέρνει (ίσα-ίσα) βόλτα, κυκλοφορεί μεθυσμένος, κάνει σεξ τ' αξημέρωτο με την τσίμπλα στο μάτι κι από πάνω πρέπει να κάθεται μετά σαν το ζόμπι στο μπαλκόνι για να βλέπει την ανατολή (πριν πάει στη δουλειά);
Καλά πήγε αυτό.
Ενταξει τωρα;
Άμα ήπιε τρία ποτήρια βότκα στο καπάκι ήταν σουρωμένος (αυτό θα έδειχνε το μηχανάκι της τροχαίας τέλος πάντων) σαν κι εσένα, δεν πα νά 'χε φάει και ολόκληρο το οβελιστήριο μαζί και τον ταβερνιάρη.
Πεντέμισι το πρωί, κοπέλα μου, αν τυχόν και σού 'πιασε το μπούτι δεν ήταν ανάγκη να τονέ βάλεις να σκάβει μετά, πού να ξέρει ότι έχεις γίνει "πάρα πολλή ευαίσθητη" τελευταία; Τού τό 'πες; Δεν του τό 'πες! Ένα αστείο έκανε ο άνθρωπος.
Όσο για την ανατολή, δεν το χαύω, αποκλείεται να στο ζήτησε αυτός να κάτσει τ' αξημέρωτο να περιμένει 20 λεπτά να βγει ο ήλιος, εκτός κι αν είναι τέρμα μαζόχας (ή τόσο απελπισμένος) ο άνθρωπος δηλαδή, αλλά κι εκεί νομίζω υπάρχει όριο.
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 12:04Casp έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 11:56Δεν θα σας γραφω. Μολις αγορασα data science course 15 ευρω για 100 μερες coding επειδη στην τελεια δουλεια που βρηκα δουλευω απο μιση ωρα μεχρι 3 ωρες μαξ και εχω απλετο ελευθερο χρονο. Τους παρακαλω να μου πουνε τι αλλο να κανω και δεν εχουμε projects.
Πηξε και γι' αυτο. Θελω να βγαλεις την χολη σου ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ. Ελα, μπορεις
Τέλεια. Βρες πολλά ονλαιν κορσις κόρην να απασχολείσαι. Δεν χρειάζεται να σκηνοθετείς ολόκληρο big brother επειδή έχεις χρόνο για σκότωμα.

Δηλαδή όντως συνέβη.Casp έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 13:30Εννοειται πως δεν με ενδιαφερει τι λες και τι μου χρεωνεις.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 13:08Και επίσης επειδή είσαι και γνωστή διαστρεβλετζού, δεν είπα τι έπρεπε να κάνεις εσύ εκείνη την ώρα. Είπα ότι οδηγήσατε μεθυσμένοι και είχες το θράσος να με ειρωνευτείς κιόλας και να γράψεις ότι δεν σε ενδιαφέρει τι λένε οι άκυροι.
Κατσε να τον κανω ντα οταν σχολασουμε για κατι που εκανε το Πασχα επειδη νομιζε πως δεν τον "επιασε" το ποτο.
-
Ξέρετε τι έχω καταλάβει; Ότι κάποιοι από εσάς είστε τόσο μίζεροι που δεν μπορείτε/δεν ΑΝΤΕΧΕΤΕ να δείτε ή να νιώσετε έναν άνθρωπο ευτυχισμένο. Σας έγραψα για ένα απλό και πολύ μικρό περιστατικό το πρωί και με βγάζετε ψεύτρα και βγάζετε όλη την χολή που μπορείτε να βγάλετε.
Είχα τους γονείς μου και τους “φίλους” να με δηλητηριάζουν και να μου χαλάνε την διάθεση. Δεν θα γράφω εδώ και να τα ακούω από πάνω ακόμη και για το πιο απλό.
Get a life γενικά.
Εσείς είστε που ζείτε για το δράμα.
Είχα τους γονείς μου και τους “φίλους” να με δηλητηριάζουν και να μου χαλάνε την διάθεση. Δεν θα γράφω εδώ και να τα ακούω από πάνω ακόμη και για το πιο απλό.
Get a life γενικά.
Εσείς είστε που ζείτε για το δράμα.