nostromos έγραψε: ↑05 Μαρ 2021, 15:38
και εγω Αθηνα ζουσα ... ο σεισμος στην Παρνηθα ηταν σαν το μετασεισμο που ειχαμε την 1η ημερα ... και εγω στο σπιτι κοιμηθηκα τοτε οπως και τωρα ...αλλα ειχα φιλους και γνωστους που χασανε κοσμο ... οχι επειδη ηταν στο σπιτι αλλα επειδη ηταν σε λαθος σημειο ... ποτε δεν ξερεις σε σεισμο που θα βρισκεσαι εκεινη τη στιγμη ... οι αλλοι ηταν σε σ μαρκετ που γκρεμιστηκε ... χωρια η Ρικομεξ η Φαραν κτλ ... μην λετε μεγαλα λογια
Ναι ρε φίλε,για να μην φανεί ότι είμαι ο σούπερ μάγκας,που δεν είμαι σε καμμία περίπτωση,αυτό που εννοώ είναι ότι δεν βρίσκω το λόγο να κοιμάμαι έξω,από τη στιγμή που ούτε σε παλιό σπίτι μένω,ούτε οι ενδείξεις που έχουμε μας λένε ότι θα έχουμε σεισμό τύπου Φουκουσίμα στα μέρη μας.Αν γίνει το κακό και φτάσουμε σε αυτό το σημείο,λυπάμαι πολύ,αλλά θα σκοτωθώ τόσο εγώ,όσο και πολύς άλλος κόσμος.Φυσική καταστροφή είναι,είμαστε ανίσχυροι,τι να κάνουμε.Αλλά προς το παρόν,δεν νομίζω ότι θα ισοπεδωθεί η πόλη με 6+ ρίχτερ.
Επίσης,διαφωνώ με τη λογική να σηκωθώ να φύγω απευθείας να πάω στο χωριό,αφού πρώτα έχω σηκώσει όλα τα νερά από το Σ/Μ.Κάτι τέτοιους ανθρώπινους τύπους τους απεχθάνομαι,να μην πω τους σιχαίνομαι.Δεν είσαι μόνος σου ρε γμνε παρτάκια (όχι εσύ,εννοείται),υπάρχουν και άλλοι γύρω σου,ούτε θα σωθεί το Σύμπαν επειδή κατόρθωσες να σωθείς εσύ.Αυτός ο φιλοτομαρισμός μου τη δίνει στα νεύρα.
Αν γίνει πόλεμος τι θα κάνουν όλοι αυτοί,πάλι θα σηκωθούν να φύγουν ;;