ΣΕΙΣΜΟΣ
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Δηλώνω μέσα από αυτό το Phorum ότι είμαι στην διάθεση του Ελληνικού κράτους να βοηθήσω αφιλοκερδώς στην σεξουαλικη ικανοποιηση ολων των γυναικων της χώρας - ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ - μεταφέροντας πληροφορίες τεχνογνωσίας και έρευνας που κατέχω ως προς το νέον και το παλαιόν.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
βγαζει συνεχεια μικρους μετασεισμους ... ας ευχηθουμε να εχει ξεθυμανει
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
δηλωνω εθελοντης ...Daje έγραψε: ↑05 Μαρ 2021, 20:49Δηλώνω μέσα από αυτό το Phorum ότι είμαι στην διάθεση του Ελληνικού κράτους να βοηθήσω αφιλοκερδώς στην σεξουαλικη ικανοποιηση ολων των γυναικων της χώρας - ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ - μεταφέροντας πληροφορίες τεχνογνωσίας και έρευνας που κατέχω ως προς το νέον και το παλαιόν.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εξκιουζ μι.Daje έγραψε: ↑05 Μαρ 2021, 20:49Δηλώνω μέσα από αυτό το Phorum ότι είμαι στην διάθεση του Ελληνικού κράτους να βοηθήσω αφιλοκερδώς στην σεξουαλικη ικανοποιηση ολων των γυναικων της χώρας - ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ - μεταφέροντας πληροφορίες τεχνογνωσίας και έρευνας που κατέχω ως προς το νέον και το παλαιόν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Καραμελίτσα
Τρανς γυναίκες δέχεστε;Daje έγραψε: ↑05 Μαρ 2021, 20:49Δηλώνω μέσα από αυτό το Phorum ότι είμαι στην διάθεση του Ελληνικού κράτους να βοηθήσω αφιλοκερδώς στην σεξουαλικη ικανοποιηση ολων των γυναικων της χώρας - ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ - μεταφέροντας πληροφορίες τεχνογνωσίας και έρευνας που κατέχω ως προς το νέον και το παλαιόν.
Z
- Golden Age
δηλαδη αλλες 3 ημερες για να μαθουμε αν θα γινει μεγαλυτερος σεισμος ...? ελα ρε φιλε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 05 Μαρ 2021, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οχι.Καραμελίτσα έγραψε: ↑05 Μαρ 2021, 20:57Τρανς γυναίκες δέχεστε;Daje έγραψε: ↑05 Μαρ 2021, 20:49Δηλώνω μέσα από αυτό το Phorum ότι είμαι στην διάθεση του Ελληνικού κράτους να βοηθήσω αφιλοκερδώς στην σεξουαλικη ικανοποιηση ολων των γυναικων της χώρας - ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ - μεταφέροντας πληροφορίες τεχνογνωσίας και έρευνας που κατέχω ως προς το νέον και το παλαιόν.
Ειμαι παραδοσιακος. Μου αρεσουν οι κλασικες ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ.
Μονο αυτο με ενδιαφερει και να ειναι και καλες κοπελες.
Δεν μπορω με τιποτα τις μαγκισσες, τις αθυροστομες και τους κακους τροπους.
Εγώ δεν μίλησα για μπετό αλλά για ότι ανατρέπεται και μεταφέρει ροπές στους κόμβους.Δημοκρατικός έγραψε: ↑05 Μαρ 2021, 20:36Δεν θέλουμε μπετό κύριε.seismic έγραψε: ↑05 Μαρ 2021, 20:25Δηλώνω μέσα από αυτό το Phorum ότι είμαι στην διάθεση του Ελληνικού κράτους να βοηθήσω αφιλοκερδώς στην απόλυτη αντισεισμική θωράκιση της χώρας μεταφέροντας πληροφορίες τεχνογνωσίας και έρευνας που κατέχω ως προς το νέον στην αντισεισμική τεχνολογία των κατασκευών.
Εδώ η αντισεισμικότητα:
Αν δεν κάνω λάθος αυτή η φώτο έχει κόμβους και όπως είναι ασύνδετη με το έδαφος ανατρέπεται.
Αυτή είναι αντισεισμική μέθοδος
2,41 g επιτάχυνση Αυτό είναι κούνημα όχι μαλακίες...
Και αυτή.
Όλα τα άλλα είναι κλανιές...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 05 Μαρ 2021, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΒΙΔΩΩΩΩΜΑΤΑΑ
ΒΙΔΩΝΩ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΔΩΡΕΑΑΑΑΝΝΝ
ΒΙΔΩΝΩ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΔΩΡΕΑΑΑΑΝΝΝ
- MiGiSukhoI
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Και το μπλεντερ συνεχίζει να τα δίνει.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
το ειδατε αυτο παραπανω με το δορυφορο ...? Δευτερα λεει θα ξερουνε αν ηταν κυριος σεισμος ο χθεσινος
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
11 Δεκ 2024, 20:07
-
- 7 Απαντήσεις
- 605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
16 Ιουν 2024, 21:16
-
-
Νέα δημοσίευση Σεισμός 7.4 ρίχτερ στην Ταϊβάν
από Libre arbitre » 03 Απρ 2024, 07:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
03 Απρ 2024, 07:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επίκειται σεισμός στην Ελλάδα
από whisper » 15 Αύγ 2024, 07:56 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 14 Απαντήσεις
- 614 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik