Κα(η)μένο μυαλό
Re: Κα(η)μένο μυαλό
Πού σαι ρε Παπαδόπουλε? 'Ολος ο κόσμος σε ψάχνει.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- hellegennes
Δεν στηρίζεται στην παραδοχή σου ετούτη η αλήθεια. Είναι αυταπόδεικτη. Κι ακόμη κι αν η δουλειά μου ήταν όντως να καθαρίζω κουνουπίδια, θα τα καθάριζα καλύτερα από ό,τι θα τα καθάριζες ποτέ εσύ.Ju-87 έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:36Δεν χρειαζεται να εκνευριζεσαι Χελληhellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 13:56Δεν θέλεις να πας την συζήτηση σε επίπεδο γνώσεων και σπουδών. Απόφευγε να κάνεις νύξεις που είναι για σένα επιζήμιες.
Βεβαιως και παραδεχομαι οτι εισαι σπουδαγμενος και μορφωμενος κουνουπιδοκαθαριστης
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Η εκπαίδευση επί χούντας ήταν τόσο καλή που το αποτέλεσμά της ήταν το ΠΑΣΟΚ.Ju-87 έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:46Εσενα φανταζομαι θα σε ειχαν μαυρισει με την βεργα...brb και tyt έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:44Ή να πήγαινε μία βδομάδα στο δημοτικό σχολείο επί επάρατης δικτατορίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Εσύ φαντάζομαι ότι δεν είχες γεννηθεί τότε.Ju-87 έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:46Εσενα φανταζομαι θα σε ειχαν μαυρισει με την βεργα...brb και tyt έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:44Ή να πήγαινε μία βδομάδα στο δημοτικό σχολείο επί επάρατης δικτατορίας.
Αν το πάς έτσι, επί δημοκρατίας που οδήγησε στον σύριζα, και στην Ένωση Κεντρώων, τί είναι?hellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:54Η εκπαίδευση επί χούντας ήταν τόσο καλή που το αποτέλεσμά της ήταν το ΠΑΣΟΚ.Ju-87 έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:46Εσενα φανταζομαι θα σε ειχαν μαυρισει με την βεργα...brb και tyt έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:44
Ή να πήγαινε μία βδομάδα στο δημοτικό σχολείο επί επάρατης δικτατορίας.
Γιατι, γεννηθηκε τοτε ο Χελλης που τα ξερει ολα για την Χουντα με το νι και με το σιγμα?brb και tyt έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:57Εσύ φαντάζομαι ότι δεν είχες γεννηθεί τότε.Ju-87 έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:46Εσενα φανταζομαι θα σε ειχαν μαυρισει με την βεργα...brb και tyt έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:44
Ή να πήγαινε μία βδομάδα στο δημοτικό σχολείο επί επάρατης δικτατορίας.

-
- Μέλη που αποχώρησαν
Στο φου μπου είχε μία σελίδα για την δεκαετία του '70 και είχε βάλει κάποιος μία φωτογραφία ενός ξύλινου θρανίου. Όλοι έγραφαν σχόλια νοσταλγίας της εποχής. Εγώ έγραψα ότι οι αναμνήσεις έιναι μαύρες λόγω του ξύλου.
Μία γυναίκα έγραψε ότι δεν άκουγε ακόμα επειδή την είχε χτυπήσει στο αυτί ο δάσκαλος και της έσπασε το τύμπανο. Ήταν κι αυτή δασκάλα και είπε ότι έβλεπε τα πιτσιρίκια τους μαθητές και αναρωτιόταν γιατί έδερναν τότε οι δάσκαλοι.
Το πιστευω αυτο, Χελλη!hellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:53Δεν στηρίζεται στην παραδοχή σου ετούτη η αλήθεια. Είναι αυταπόδεικτη. Κι ακόμη κι αν η δουλειά μου ήταν όντως να καθαρίζω κουνουπίδια, θα τα καθάριζα καλύτερα από ό,τι θα τα καθάριζες ποτέ εσύ.Ju-87 έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:36Δεν χρειαζεται να εκνευριζεσαι Χελληhellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 13:56
Δεν θέλεις να πας την συζήτηση σε επίπεδο γνώσεων και σπουδών. Απόφευγε να κάνεις νύξεις που είναι για σένα επιζήμιες.
Βεβαιως και παραδεχομαι οτι εισαι σπουδαγμενος και μορφωμενος κουνουπιδοκαθαριστης

Καθενας ειναι αριστος εκει που του αρμοζει.

- hellegennes
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα του 3%. Πάντα ήταν. Ο κόσμος μετατοπίστηκε στον ΣΥΡΙΖΑ από απελπισία.Kauldron έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:59Αν το πάς έτσι, επί δημοκρατίας που οδήγησε στον σύριζα, και στην Ένωση Κεντρώων, τί είναι?hellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:54Η εκπαίδευση επί χούντας ήταν τόσο καλή που το αποτέλεσμά της ήταν το ΠΑΣΟΚ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ΕΓΩ έχω ζήσει και το πριν και το κατά και το μετά. Μπορώ να κάνω τις συγκρίσεις μου καλύτερα από σένα που η μόνη σου επαφή είναι μερικές παπαριές που διαβάζεις. Το τι έγινε στον Β'ΠΠ κλπ δεν είναι του παρόντος νήματος. Μάθε λοιπόν κύριε ξερόλα, ότι αυτά περί ανεργίας είναι απλά μπούρδες. Στο χωριό μου για 4 χρόνια δεν υπήρχε ξενοίκιαστο κοτέτσι λόγω του υδροηλεκτρικού φράγματος που κατασκευάσθηκε σε χρόνο ρεκόρ. Δεν πρόκειται να αναφέρω όλα τα τεράστια έργα που έγιναν τότε... χαμένος κόπος και μελάνι. Όσο για τους ''κατσικόδρομους'' που χλευάζεις παραπάνω, ρίξε μια ματιά περνώντας στην Κακιά Σκάλα, να δεις πού οδηγούσαν ΠΡΙΝ οι Έλληνες. Ούτε πρόκειται να ξεχάσω το ταξίδι-περιπέτεια Αγρίνιο-Αθήνα με ενδιάμεση στάση στην Λυκοποριά για φαγητό. Ούτε τους κατοίκους του Αυλακιού και των Βρουβιανών να παιζουν κλαρίνα και να συνοδεύουν την μπουλτόζα της ΜΟΜΑ που άνοιγε για ΠΡΩΤΗ φορά δρόμο προς τα χωριά τους. Για την μετανάστευση δεν φταίει η ανεργία, αλλά το κυνήγι ακόμα περισσοτέρων χρημάτων, τα οποία διαφήμιζαν οι μετανάστες του προηγουμένου ματαναστευτικού κύματος 1960-1965. Αυτά..hellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 03:12Πέρα απ' το ότι αυτό είναι αλήθεια, φυσικά και ξέρω τι συνέβη στην διάρκεια της επταετίας, με τον ίδιο τρόπο που ξέρω τι συνέβη στον Β΄ΠΠ και στα Περσικά. Εσύ ήσουν παρών σε τίποτα απ' όλα αυτά;Bandit59 έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 01:51Τα βάζεις με τον Χελι που ξέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και έχει δίκιο ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, είναι δηλαδή ένας Φωτεινός Παντογνώστης της εποχής μας; Χαμένος κόπος φίλε μου... Είναι από αυτούς που δεν ζούσαν την εποχή εκείνη και όμως ξέρουν τα πάντα καλύτερα γιατί έτσι διάβασαν (brb επίσης)
Επιπροσθέτως, ναι, δεν είναι φρόνιμο να τα βάζεις με κάποιον που φέρνει επίσημα στοιχεία όταν εσύ μεταφέρεις ανεκδοτολογικές διηγήσεις χωρίς αξία.
- hellegennes
Η διαφορά μας είναι ότι το μόνο στο οποίο θα με είχες θα ήταν η μπάλα, αν ασχολείσαι. Γιατί σε οτιδήποτε άλλο δεν παίζει.Ju-87 έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 20:10Το πιστευω αυτο, Χελλη!hellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:53Δεν στηρίζεται στην παραδοχή σου ετούτη η αλήθεια. Είναι αυταπόδεικτη. Κι ακόμη κι αν η δουλειά μου ήταν όντως να καθαρίζω κουνουπίδια, θα τα καθάριζα καλύτερα από ό,τι θα τα καθάριζες ποτέ εσύ.
Καθενας ειναι αριστος εκει που του αρμοζει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Συγχαρητήρια που στο χωριό σου δεν υπήρχε ανεργία. Υπήρχε σε όλην την υπόλοιπη Ελλάδα. Όσο για τα έργα με τεχνογνωσία του 1930 και κόστος του 2000, δεν αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνια.Bandit59 έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 20:14ΕΓΩ έχω ζήσει και το πριν και το κατά και το μετά. Μπορώ να κάνω τις συγκρίσεις μου καλύτερα από σένα που η μόνη σου επαφή είναι μερικές παπαριές που διαβάζεις. Το τι έγινε στον Β'ΠΠ κλπ δεν είναι του παρόντος νήματος. Μάθε λοιπόν κύριε ξερόλα, ότι αυτά περί ανεργίας είναι απλά μπούρδες. Στο χωριό μου για 4 χρόνια δεν υπήρχε ξενοίκιαστο κοτέτσι λόγω του υδροηλεκτρικού φράγματος που κατασκευάσθηκε σε χρόνο ρεκόρ. Δεν πρόκειται να αναφέρω όλα τα τεράστια έργα που έγιναν τότε... χαμένος κόπος και μελάνι. Όσο για τους ''κατσικόδρομους'' που χλευάζεις παραπάνω, ρίξε μια ματιά περνώντας στην Κακιά Σκάλα, να δεις πού οδηγούσαν ΠΡΙΝ οι Έλληνες. Ούτε πρόκειται να ξεχάσω το ταξίδι-περιπέτεια Αγρίνιο-Αθήνα με ενδιάμεση στάση στην Λυκοποριά για φαγητό. Ούτε τους κατοίκους του Αυλακιού και των Βρουβιανών να παιζουν κλαρίνα και να συνοδεύουν την μπουλτόζα της ΜΟΜΑ που άνοιγε για ΠΡΩΤΗ φορά δρόμο προς τα χωριά τους. Για την μετανάστευση δεν φταίει η ανεργία, αλλά το κυνήγι ακόμα περισσοτέρων χρημάτων, τα οποία διαφήμιζαν οι μετανάστες του προηγουμένου ματαναστευτικού κύματος 1960-1965. Αυτά..hellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 03:12Πέρα απ' το ότι αυτό είναι αλήθεια, φυσικά και ξέρω τι συνέβη στην διάρκεια της επταετίας, με τον ίδιο τρόπο που ξέρω τι συνέβη στον Β΄ΠΠ και στα Περσικά. Εσύ ήσουν παρών σε τίποτα απ' όλα αυτά;Bandit59 έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 01:51Τα βάζεις με τον Χελι που ξέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και έχει δίκιο ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, είναι δηλαδή ένας Φωτεινός Παντογνώστης της εποχής μας; Χαμένος κόπος φίλε μου... Είναι από αυτούς που δεν ζούσαν την εποχή εκείνη και όμως ξέρουν τα πάντα καλύτερα γιατί έτσι διάβασαν (brb επίσης)
Επιπροσθέτως, ναι, δεν είναι φρόνιμο να τα βάζεις με κάποιον που φέρνει επίσημα στοιχεία όταν εσύ μεταφέρεις ανεκδοτολογικές διηγήσεις χωρίς αξία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Να πούμε και για τα αυτοκίνητα επί ''επαναστάσεωςε'' των οπισθίων;
Αν η δημοκρατία είχε φτιάξει παιδεία, δε θα είχαμε φτάσει σ' αυτό το σημείο απελπισίας σαν λαός.hellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 20:12Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα του 3%. Πάντα ήταν. Ο κόσμος μετατοπίστηκε στον ΣΥΡΙΖΑ από απελπισία.Kauldron έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:59Αν το πάς έτσι, επί δημοκρατίας που οδήγησε στον σύριζα, και στην Ένωση Κεντρώων, τί είναι?hellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:54
Η εκπαίδευση επί χούντας ήταν τόσο καλή που το αποτέλεσμά της ήταν το ΠΑΣΟΚ.
Αυτό που ισχύει, είναι οτι η κάθε γενιά Ελλήνων, είναι κατά πολύ χειρότερη από τις προηγούμενες. Μετά από 40+ έτη δημοκρατίας, αντί να βελτιώνονται οι πολίτες, χειροτερεύουν.
- hellegennes
Το ΠΑΣΟΚ είναι αποτέλεσμα της παιδείας της δικτατορίας. Εσύ είσαι αποτέλεσμα της δημοκρατίας.Kauldron έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 20:30Αν η δημοκρατία είχε φτιάξει παιδεία, δε θα είχαμε φτάσει σ' αυτό το σημείο απελπισίας σαν λαός.hellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 20:12Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα του 3%. Πάντα ήταν. Ο κόσμος μετατοπίστηκε στον ΣΥΡΙΖΑ από απελπισία.
Αυτό που ισχύει, είναι οτι η κάθε γενιά Ελλήνων, είναι κατά πολύ χειρότερη από τις προηγούμενες. Μετά από 40+ έτη δημοκρατίας, αντί να βελτιώνονται οι πολίτες, χειροτερεύουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου
από βοθρατζης » 15 Οκτ 2024, 01:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk