Ρε δικέ μου, υπάρχει και το εξελ...40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 19:21βοήθημα για ζευγάρια που θέλουν να ανανεώσουν την σχέση τους, με κορυφαίες πωλήσεις στην μεγαλόνησον:
Sos
- EKPLIKTIKOS
Re: Sos
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 19:22Ρε δικέ μου, υπάρχει και το εξελ...40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 19:21βοήθημα για ζευγάρια που θέλουν να ανανεώσουν την σχέση τους, με κορυφαίες πωλήσεις στην μεγαλόνησον:

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ο Ναύτης ήταν ο κρυφός αρχηγός της 17Ν
- SpAcE_PaNtHeR
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 17:55Ξεράσαμε και σήμερα με το μπλα μπλα χωρίς να λες τίποτα. Δεν δίνω δεκάρα για την γνώμη σου. Αφού γράφεις πίπες, θα τις σχολιάζω. Και αφού είσαι Πινόκιο, θα σου θυμίζω τι είχες γράψει και ας κάνεις μετά το θυματοποιημενο κινεζάκι.Casp έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 16:34Ξέρεις πού έχω γραμμένη την γνώμη σου ε; Βασικά ακριβώς επειδή ξέρεις, προσπαθείς μάταια και εμμονικά να ρίξεις όση περισσότερη χολή μπορείς για να με επηρεάσεις αλλά δεν θα σου περάσει40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 17:06
Αλίμονο. Άλλωστε κάποιος που σκέφτεται να κάνει το τραπέζι σε κάποιον, αυτό ακριβώς γράφει. Δηλαδή : "ας μας κάνουν αυτοί το τραπέζι το πολύ πολύ και ως εκεί"
Και μαζέψου με τους χαρακτηρισμούς, καλομαθημένο.
Εγώ τουλάχιστον έχω αυτογνωσία και πάω σε ψυχολόγο για τα δικά μου θέματα. Εσύ κοίτα επίσης να κοιτάξεις λίγο τις εμμονές σου.
- kongrosian
αν δεν ήσουν ΧΑΖΗ και ΨΑΡΟΥΚΛΑ, όχι μόνο δεν θα του έδινες σημασία, αλλά θα τον είχες πάρει στο ψιλό. ΣΥΝΕΛΘΕ.Casp έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 16:34Ξέρεις πού έχω γραμμένη την γνώμη σου ε; Βασικά ακριβώς επειδή ξέρεις, προσπαθείς μάταια και εμμονικά να ρίξεις όση περισσότερη χολή μπορείς για να με επηρεάσεις αλλά δεν θα σου περάσει40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 17:06Αλίμονο. Άλλωστε κάποιος που σκέφτεται να κάνει το τραπέζι σε κάποιον, αυτό ακριβώς γράφει. Δηλαδή : "ας μας κάνουν αυτοί το τραπέζι το πολύ πολύ και ως εκεί"
Εγώ τουλάχιστον έχω αυτογνωσία και πάω σε ψυχολόγο για τα δικά μου θέματα. Εσύ κοίτα επίσης να κοιτάξεις λίγο τις εμμονές σου.
-
kongrosian έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 23:02αν δεν ήσουν ΧΑΖΗ και ΨΑΡΟΥΚΛΑ, όχι μόνο δεν θα του έδινες σημασία, αλλά θα τον είχες πάρει στο ψιλό. ΣΥΝΕΛΘΕ.Casp έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 16:34Ξέρεις πού έχω γραμμένη την γνώμη σου ε; Βασικά ακριβώς επειδή ξέρεις, προσπαθείς μάταια και εμμονικά να ρίξεις όση περισσότερη χολή μπορείς για να με επηρεάσεις αλλά δεν θα σου περάσει40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 17:06
Αλίμονο. Άλλωστε κάποιος που σκέφτεται να κάνει το τραπέζι σε κάποιον, αυτό ακριβώς γράφει. Δηλαδή : "ας μας κάνουν αυτοί το τραπέζι το πολύ πολύ και ως εκεί"
30 χρονών μαντράχαλη αν έλεγε την πρώτη φορά ότι έκανε χαζομάρα και δεν θα ξαναοδηγησουν πιωμενα, αν κάποιος της το ξαναχτυπουσε να καταλάβω να είναι εμμονικος ας πούμε. Το ανυπεράσπιστο μικρό σπουργιτακι είχε μόνο να πει ότι δεν έγινε ποτέ αλλά είναι βλακείες του Μένιου, ότι έγινε αλλά τι να έκανε και ότι χέστηκε για την γνώμη μας . Αυτόν το τύπο ελληναρά εγώ τον παίρνω στο ψιλό, χλωμό να πάρει αυτός εμένα. Και σε σοβαρό κράτος, αργά ή γρήγορα θα την μπουζουριάζανε βέβαια.
- kongrosian
όλος ο κόσμος οδηγάει πιωμένος. ξεκόλλα φλώρε.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 23:22kongrosian έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 23:02αν δεν ήσουν ΧΑΖΗ και ΨΑΡΟΥΚΛΑ, όχι μόνο δεν θα του έδινες σημασία, αλλά θα τον είχες πάρει στο ψιλό. ΣΥΝΕΛΘΕ.Casp έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 16:34
Ξέρεις πού έχω γραμμένη την γνώμη σου ε; Βασικά ακριβώς επειδή ξέρεις, προσπαθείς μάταια και εμμονικά να ρίξεις όση περισσότερη χολή μπορείς για να με επηρεάσεις αλλά δεν θα σου περάσει
30 χρονών μαντράχαλη αν έλεγε την πρώτη φορά ότι έκανε χαζομάρα και δεν θα ξαναοδηγησουν πιωμενα, αν κάποιος της το ξαναχτυπουσε να καταλάβω να είναι εμμονικος ας πούμε. Το ανυπεράσπιστο μικρό σπουργιτακι είχε μόνο να πει ότι δεν έγινε ποτέ αλλά είναι βλακείες του Μένιου, ότι έγινε αλλά τι να έκανε και ότι χέστηκε για την γνώμη μας . Αυτόν το τύπο ελληναρά εγώ τον παίρνω στο ψιλό, χλωμό να πάρει αυτός εμένα. Και σε σοβαρό κράτος, αργά ή γρήγορα θα την μπουζουριάζανε βέβαια.
-
Εντάξει τότε, αφού το κάνει όλος ο κόσμος, αθώα. Ουστ, ελληναρά. Θέτε και να σώσετε τον κόσμο οι σκατοαριστερούληδες ενώ δεν τηρείτε βασικούς κανόνες σεβασμου του κοινωνικού συνόλου.kongrosian έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 23:24όλος ο κόσμος οδηγάει πιωμένος. ξεκόλλα φλώρε.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 23:22kongrosian έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 23:02
αν δεν ήσουν ΧΑΖΗ και ΨΑΡΟΥΚΛΑ, όχι μόνο δεν θα του έδινες σημασία, αλλά θα τον είχες πάρει στο ψιλό. ΣΥΝΕΛΘΕ.
- kongrosian
μιλάς εσύ για κανόνες και κοινωνικό σύνολο μωρή αντικοινωνική κουραδίτσα; που ενοχλείς ούλο τον κόσμο;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 23:26Εντάξει τότε, αφού το κάνει όλος ο κόσμος, αθώα. Ουστ, ελληναρά. Θέτε και να σώσετε τον κόσμο οι σκατοαριστερούληδες ενώ δεν τηρείτε βασικούς κανόνες σεβασμου του κοινωνικού συνόλου.kongrosian έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 23:24όλος ο κόσμος οδηγάει πιωμένος. ξεκόλλα φλώρε.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 23:22

-
kongrosian έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 23:30μιλάς εσύ για κανόνες και κοινωνικό σύνολο μωρή αντικοινωνική κουραδίτσα; που ενοχλείς ούλο τον κόσμο;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 23:26Εντάξει τότε, αφού το κάνει όλος ο κόσμος, αθώα. Ουστ, ελληναρά. Θέτε και να σώσετε τον κόσμο οι σκατοαριστερούληδες ενώ δεν τηρείτε βασικούς κανόνες σεβασμου του κοινωνικού συνόλου.
Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν σοβαρό χρήστη που δεν δίνει δικαιώματα. Άντε κανένα -1 στην Μουσική ξερωγω. Καλώς ή κακώς, ένας χρήστης που έχει κάνει την ζωή του ριάλιτι και το παίζει τόσο ψευτόμαγκας ελληναράς σε ένα τόσο απλοϊκό ως προς την απόδοση δίκιου θεματάκι, είναι διπλά υπόλογος. Και για την τομαρίστικη οπτική του στο συγκεκριμένο. Και γιατί μοιραία γεννά υπόνοιες ότι οι σε όλο το ριάλιτι που έχει ξετυλίξει, είναι ομοίως τομαρίστικος ο ρόλος του και τζάμπα """"κλαίγεται"""". Της εύχομαι κάθε επιτυχία στα προσωπικά της και λυπάμαι για όσες δυσκολίες πέρασε και είμαι πάντα διαθέσιμος να βοηθήσω σαν ένας ακόμα αναγνώστης αν έχει κάποιον σοβαρό προβληματισμό. Αλλά οι πονηροεξυπνάδες δεν θα μένουν στο απυρόβλητο.
- kongrosian
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 23:35kongrosian έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 23:30μιλάς εσύ για κανόνες και κοινωνικό σύνολο μωρή αντικοινωνική κουραδίτσα; που ενοχλείς ούλο τον κόσμο;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 23:26
Εντάξει τότε, αφού το κάνει όλος ο κόσμος, αθώα. Ουστ, ελληναρά. Θέτε και να σώσετε τον κόσμο οι σκατοαριστερούληδες ενώ δεν τηρείτε βασικούς κανόνες σεβασμου του κοινωνικού συνόλου.
Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν σοβαρό χρήστη που δεν δίνει δικαιώματα. Άντε κανένα -1 στην Μουσική ξερωγω. Καλώς ή κακώς, ένας χρήστης που έχει κάνει την ζωή του ριάλιτι και το παίζει τόσο ψευτόμαγκας ελληναράς σε ένα τόσο απλοϊκό ως προς την απόδοση δίκιου θεματάκι, είναι διπλά υπόλογος. Και για την τομαρίστικη οπτική του στο συγκεκριμένο. Και γιατί μοιραία γεννά υπόνοιες ότι οι σε όλο το ριάλιτι που έχει ξετυλίξει, είναι ομοίως τομαρίστικος ο ρόλος του και τζάμπα """"κλαίγεται"""". Της εύχομαι κάθε επιτυχία στα προσωπικά της και λυπάμαι για όσες δυσκολίες πέρασε και είμαι πάντα διαθέσιμος να βοηθήσω σαν ένας ακόμα αναγνώστης αν έχει κάποιον σοβαρό προβληματισμό. Αλλά οι πονηροεξυπνάδες δεν θα μένουν στο απυρόβλητο.

Καθόλου - εμένα αυτό το νήμα μου θυμίζει όχι σειρά αλλά ενα θεατρικό, του Σάμιουελ Μπέκετ. Waiting for Godot -Περιμένοντας τον Γκοντό.
ΥΓ: Εξαιρετική η σιερά που λες, εχω δει δυο επεισοδια και θα τη δω ολη. Πολύ καιρό είχε να ψηθώ τόσο με σειρα. Πολύ καλή και τη βρηκα απο πχωρουμ - στο νημα για σειρες νετφλι
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Επειδή προφανώς δεν ήξερα ότι δεν χρησιμοποιείτε εσείς αυτή την λέξη.vagabondo έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 17:41Και γιατί δεν γράφεις "λογαριασμό νερού", για να μην έχω απορίες;Casp έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 16:31https://www.lwb.org.cy/gr/
με ένα απλό google search θα σου λύνονταν οι απορίες
Λες και πρέπει να γνωρίζουμε το κάθε κυπριακό μαγαζάκι.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Χθες εκνευρίστηκα πάρα πολύ με την μάνα του. Πρώτον, η αδερφή του είχε ρεπό και την έπρηξε η μάνα του να έρθει να βοηθήσει επειδή και καλά ζηλεύει (ούτε καν, απλά η κοπέλα ήθελε να ξεκουραστεί στο ρεπό της και είπα και εγώ στον δικό μου ότι αφήσαμε μόνο την γιαγιά και την μάνα του επειδή μας έπρηζαν και για να μην με παρεξηγήσουν κυρίως εμένα, όχι να βάζουν κι´ άλλους στο παιχνίδι).. τέλος πάντων, ο δικός μου συμφώνησε, και γενικά στην αδερφή του κάνουν τρελό πόλεμο (δεν πάνε τον δικό της, έχουν κι' αυτοί κάποια δίκαια αλλά εντελώς άδικο με τον τρόπο που τους συμπεριφέρονται και έχουν περισσότερα πατήματα επειδή η αδερφή του με τον σύντροφό της ζούνε με την μάνα του και τον πατέρα του).
Χθες που λέτε με το που κατεβαίναμε τις σκάλες για να φύγουμε, ενώ μου έλεγε και μου ξανάλεγε τι μας πήρε και πόσο ωραία είναι, γυρνάω και της λέω "Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα αλλά πραγματικά μην μας πάρετε άλλα πράγματα. Αυτά που λέτε θα τα πάρουμε εμείς". Κατεβαίναμε τελευταίες να σημειώσω και οι άλλοι ήταν πιο μπροστά. Και γυρνάει και μου λέει "Ο γιος μου δεν είναι προικοθήρας. Εσύ το ξέρεις καλά!" και συνέχιζε να λέει κι' άλλα αλλά τα έλεγε επίτηδες σιγά για να μην ακούσουν οι άλλοι, και σε κάποια φάση ούτε εγώ άκουσα.
Να σημειώσω ότι μου είπε άλλη φορά ότι αν ήξερε τους δικούς μου δεν θα τους άφηνε σε ησυχία.
Ήθελα να το συζητήσω από χθες και είμασταν πεθαμένοι και δεν πρόλαβα. Σήμερα το πρωί όμως, με έφερνε δουλειά ο δικός μου επειδή το αμάξι μου είναι για σέρβις, και του λέω “Η μάνα σου μου είπε αυτό κι’ αυτό χθες, δεν μ’ αρέσει αυτό. Και να σου πω και κάτι; Το ότι μας βοηθάει κιόλας ίσως το κάνει και επίτηδες, για σπόντα στους δικούς μου και όχι επειδή πραγματικά το θέλει. Επίσης η βοήθεια είναι μέχρι εδώ όπως σου ξαναείπα, μετά θα βρίσκουν πάτημα και λόγο, δεν θα έχουμε τα ίδια!” και γυρνάει και μου λέει “Αγάπη μου μην δίνεις σημασία σε παρακαλώ. Ίσως όντως να το κάνει γι’ αυτό, βάζε από το ένα αυτί και βγάζε από το άλλο. Η μάνα μου μπορεί να είναι οκ γενικά μαζί μας, αλλά έχει κάποια χαρακτηριστικά της μάνας σου” και του λέω “Δεν φταίω εγώ να τα ακούω όμως!” και απαντάει “Θύμησε με να μιλήσω στην γιαγιά μου το απόγευμα που θα σχολάσω για να της μιλήσει, γιατί εγώ θα ξεχάσω” (η γιαγιά του είναι μακράν πιο καλή και λογική).
Αν συνεχίσει έτσι η “πεθερούλα” δεν θα τα πάμε καλά. Τουλάχιστον ο δικός μου συμφωνεί μαζί μου και με ακούει.
Χθες που λέτε με το που κατεβαίναμε τις σκάλες για να φύγουμε, ενώ μου έλεγε και μου ξανάλεγε τι μας πήρε και πόσο ωραία είναι, γυρνάω και της λέω "Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα αλλά πραγματικά μην μας πάρετε άλλα πράγματα. Αυτά που λέτε θα τα πάρουμε εμείς". Κατεβαίναμε τελευταίες να σημειώσω και οι άλλοι ήταν πιο μπροστά. Και γυρνάει και μου λέει "Ο γιος μου δεν είναι προικοθήρας. Εσύ το ξέρεις καλά!" και συνέχιζε να λέει κι' άλλα αλλά τα έλεγε επίτηδες σιγά για να μην ακούσουν οι άλλοι, και σε κάποια φάση ούτε εγώ άκουσα.
Να σημειώσω ότι μου είπε άλλη φορά ότι αν ήξερε τους δικούς μου δεν θα τους άφηνε σε ησυχία.
Ήθελα να το συζητήσω από χθες και είμασταν πεθαμένοι και δεν πρόλαβα. Σήμερα το πρωί όμως, με έφερνε δουλειά ο δικός μου επειδή το αμάξι μου είναι για σέρβις, και του λέω “Η μάνα σου μου είπε αυτό κι’ αυτό χθες, δεν μ’ αρέσει αυτό. Και να σου πω και κάτι; Το ότι μας βοηθάει κιόλας ίσως το κάνει και επίτηδες, για σπόντα στους δικούς μου και όχι επειδή πραγματικά το θέλει. Επίσης η βοήθεια είναι μέχρι εδώ όπως σου ξαναείπα, μετά θα βρίσκουν πάτημα και λόγο, δεν θα έχουμε τα ίδια!” και γυρνάει και μου λέει “Αγάπη μου μην δίνεις σημασία σε παρακαλώ. Ίσως όντως να το κάνει γι’ αυτό, βάζε από το ένα αυτί και βγάζε από το άλλο. Η μάνα μου μπορεί να είναι οκ γενικά μαζί μας, αλλά έχει κάποια χαρακτηριστικά της μάνας σου” και του λέω “Δεν φταίω εγώ να τα ακούω όμως!” και απαντάει “Θύμησε με να μιλήσω στην γιαγιά μου το απόγευμα που θα σχολάσω για να της μιλήσει, γιατί εγώ θα ξεχάσω” (η γιαγιά του είναι μακράν πιο καλή και λογική).
Αν συνεχίσει έτσι η “πεθερούλα” δεν θα τα πάμε καλά. Τουλάχιστον ο δικός μου συμφωνεί μαζί μου και με ακούει.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.