Ο δυναμικός άντρας δεν έχει καμία σχέση με τον άντρα που κακοποιεί.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 17:56Το θεμα του νηματος ειναι το τι ειναι δυναμικος ανδραςWinston Smith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 17:54Ότι θυμόμαστε χαιρόμαστε επειδή αναφέρουμε το λόγο που άνοιξες το νήμα;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 17:50
Οτι θυμοσαστε χαιρεστε !!!
Στο πρωτο μου ποστ εγραψα για τον θαυμασμο της γυναικας μου στον ανδρα της φιλης της ο οποιος ειναι μεν δυναμικος αλλα ...σηκωνει και χερι στην γυναικα του
Και ισα ισα που εχψω γραψει πως εγω που δεν ειμαι δυναμικος δεν εχω χτυπησει ποτε την γυναικα μου
Η γυναίκα σου θαυμάζει το δυναμισμό. Εσύ (και όχι η γυναίκα σου) σύνδεσες το δυναμισμό με το ξύλο. Με το να λες εγώ δεν είμαι δυναμικός και δεν χτυπάω συνεχίζεις να κάνεις αυτή τη σύνδεση θέλοντας να κατάληξεις στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες γουστάρουν το ξύλο τους.
Και αυτό συζητάμε σε αυτό το νήμα, το θέμα που έθεσες προς συζήτηση. Δεν σε κράζουμε άδικα αν έτσι αισθάνεσαι δηλαδή.
Το ότι η γυναίκα σου σε θεωρεί χαλβά δεν έχει καμία σχέση με το ότι δεν της ρίχνεις σκαμπήλια σε καθημερινή βάση.