Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
ΓΑΛΗ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΓΑΛΗ » 20 Οκτ 2023, 14:22
Πασιφάη έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 14:19
Τελείως πούστικες οι προσεγγίσεις σου, σε λυπάμαι. Είσαι ό,τι χειρότερο έχει περάσει απο δω μέσα. Έλα αλέ. Μοίρασε αλλού μπισκοτάκια. Και μάθε πότε κάτι σηκώνει πλάκα ή όχι.
Εγώ λυπάμαι τους υποστηρικτές σου, καρδούλα μου.

Κανέναν άλλον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 20 Οκτ 2023, 14:30
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 14:22
Τελείως πούστικες οι προσεγγίσεις σου, σε λυπάμαι. Είσαι ό,τι χειρότερο έχει περάσει απο δω μέσα. Έλα αλέ. Μοίρασε αλλού μπισκοτάκια. Και μάθε πότε κάτι σηκώνει πλάκα ή όχι.

Κανέναν άλλον.
Εγώ δεν θα μπω στη διαδικασία να σου πω ποιούς λυπάμαι,να ξέρεις.
Εδώ δεν είναι ρινγκ πολιτικό ή κοινωνικό. Εσύ είσαι αυτή που το έχει κάνει σαν τα μούτρα της. Βάζεις διχόνοια και σκοτώνεσαι με όλους, δίνοντάς τους χαρακτηριστικά κατωτάτου επιπέδου, είδους ή ό,τι άλλο καυλώσει η κούτρα σου. Έλα, κούρασες. Το βλέπεις και μόνη σου, αλλά αμύνεσαι και καλά μη και πέσεις αμαχητί. Πίπες. Το λήγω. Ξανακουνήσου όμως πάλι σε μένα και τα ξαναλέμε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 20 Οκτ 2023, 14:35
Πασιφάη έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 14:30

Κανέναν άλλον.
Εδώ δεν είναι ρινγκ πολιτικό ή κοινωνικό. Εσύ είσαι αυτή που το έχει κάνει σαν τα μούτρα της. Βάζεις διχόνοια και σκοτώνεσαι με όλους, δίνοντάς τους χαρακτηριστικά κατωτάτου επιπέδου, είδους ή ό,τι άλλο καυλώσει η κούτρα σου. Έλα, κούρασες. Το βλέπεις και μόνη σου, αλλά αμύνεσαι και καλά μη και πέσεις αμαχητί. Πίπες. Το λήγω.
Ξανακουνήσου όμως πάλι σε μένα και τα ξαναλέμε.
Άσε μας ρε καημένη. Δεν πρωτοτυπείς.
Από καλαμπαλίκια αίγαγρων στη χ φάση που γίνονται κότες oρνιθοτροφείου στην ψ φάση, άλλο τίποτα.
Χρόνια τώρα...

Οπότε, κάνε ακόμη μια καταγγελία στο συντονισμό. Είναι το μόνο γήπεδο στο οποίο διαπρέπεις.
Εγώ καταγγελίες στο είδος σας, όσο και να χτυπιέστε, δεν προτίθεμαι να κάνω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
ΓΑΛΗ την 20 Οκτ 2023, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
xioni
από xioni » 20 Οκτ 2023, 14:36
Πασιφάη ζήτα συγγνώμη από τη ΓΑΛΗ γιατί έχεις εντελώς άδικο. Φαντάσου ότι ακόμη κι εγώ υποστηρίζω τη ΓΑΛΗ, πράγμα που δεν έκανα ποτέ. Έτσι για να καταλάβεις το μέγεθος του λάθους σου. Αυτά.
xioni την 20 Οκτ 2023, 14:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 20 Οκτ 2023, 14:36
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 14:35

Κανέναν άλλον.
Εδώ δεν είναι ρινγκ πολιτικό ή κοινωνικό. Εσύ είσαι αυτή που το έχει κάνει σαν τα μούτρα της. Βάζεις διχόνοια και σκοτώνεσαι με όλους, δίνοντάς τους χαρακτηριστικά κατωτάτου επιπέδου, είδους ή ό,τι άλλο καυλώσει η κούτρα σου. Έλα, κούρασες. Το βλέπεις και μόνη σου, αλλά αμύνεσαι και καλά μη και πέσεις αμαχητί. Πίπες. Το λήγω.
Από καλαμπαλίκια αίγαγρων στη χ φάση που γίνονται κότες oρνιθοτροφείου στην ψ φάση, άλλο τίποτα.
Χρόνια τώρα...

Έχεις δει τα καλαμπαλίκια μου; Σπέρνουν. Βασικό.
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 20 Οκτ 2023, 14:37
xioni έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 14:36
Πασιφάη ζήτα συγγνώμη από τη ΓΑΛΗ γιατί έχεις εντελώς άδικο. Φαντάσου ότι ακόμη κι εγώ υποστηρίζω τη ΓΑΛΗ, πράγμα που δεν έκανα ποτέ. Έτσι για να καταλάβεις το μέγεθος του λάθους σου. Αυτά.
Ρε άντε παράτα μας. Μπαίνεις ιγκνόρ και τραγούδα μόνος σου.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 20 Οκτ 2023, 14:41
Πασιφάη έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 14:36
Χρόνια τώρα...

Η αλήθεια είναι ότι σε θεωρούσα βιολογική γυναίκα.
Αν είσαι μαγκιόρα θηλυκότητα, αν μη τι άλλο προκύπτει μια λογική εξήγηση για τις εξάρσεις σου.
Αν είναι έτσι, ζητώ συγγνώμη. Δεν είχα πρόθεση να σε πληγώσω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 20 Οκτ 2023, 14:48
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 14:41
Πασιφάη έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 14:36
Χρόνια τώρα...

Η αλήθεια είναι ότι σε θεωρούσα γυναίκα.
Αν είσαι μαγκιόρα θηλυκότητα, αν μη τι άλλο προκύπτει μια λογική εξήγηση για τις εξάρσεις σου.
Αν είναι έτσι, ζητώ συγγνώμη. Δεν είχα πρόθεση να σε πληγώσω.

Εκτίθεσαι για το μπολνταρισμένο.
Είμαι μόρτισσα ξηγημένη, κάτι που εσύ ακόμη και τώρα στα γεράματα, δεν θα μπορέσεις ποτέ να νοιώσεις ή να πράξεις. Θες να το συνεχίσουμε επί προσωπικού; Κανένα πρόβλημα. Ή μήπως βαρέθηκες όπως χθες και θα αποφασίσεις να σκάσεις;
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 20 Οκτ 2023, 14:52
Άσ' την μωρέ να λέει και να χαίρεται.
Εδώ δεν μπορεί να βγάλει τον άντρα της από την αποθήκη για να καθαρίσει τη μάκα.

Και θεωρεί ότι μπορεί να το κάνει αυτό, στο φόρουμ, γιατί τα καλαμπαλίκια της δεν χωράνε από την πόρτα της αποθήκης και θέλουν περισσότερο πχώρο για να σφουγγαρίσουν.
Κατανοητόν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 20 Οκτ 2023, 14:53
Α, δεν σκας. Θες να το ανοίξω το βρωμόστομά μου ή όχι;
-
xioni
από xioni » 20 Οκτ 2023, 14:55
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 14:52
Άσ' την μωρέ να λέει και να χαίρεται.
Εδώ δεν μπορεί να βγάλει τον άντρα της από την αποθήκη για να καθαρίσει τη μάκα.

Και θεωρεί ότι μπορεί να το κάνει αυτό, στο φόρουμ, γιατί τα καλαμπαλίκια της δεν χωράνε από την πόρτα της αποθήκης και θέλουν περισσότερο πχώρο για να σφουγγαρίσουν.
Κατανοητόν.
Δείχνει μια φοβερή εμπάθεια για το πρόσωπο σου. Την παρακολουθώ εδώ και μέρες να τρέχει από πίσω σου συνεχώς και να επιτίθεται χωρίς λόγο. Για εμένα είναι μια ακατανόητη και ίσως επικίνδυνη εμμονή.
Υ.Γ. Πες της σε παρακαλώ ένα μεγάλο ευχαριστώ που με έβαλε στο ιγκνόρ. Οι απαντήσεις της είναι εντελώς βαρετές ή στην καλύτερη περίπτωση αδιάφορες.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 20 Οκτ 2023, 14:56
Οπότε, μετά το σύνηθες διαφημιστικό διάλειμμα με το συμπαθέστατο καλτ παρατράγουδο Πασιφάη, θα υπενθυμίσω στην Casp το γιατί ΔΕΝ πρέπει να επηρεάζεται από τους πχορουμίτες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 20 Οκτ 2023, 14:59
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 14:56
Οπότε, μετά το σύνηθες διαφημιστικό διάλειμμα με το συμπαθέστατο καλτ παρατράγουδο Πασιφάη, θα υπενθυμίσω στην Casp το γιατί ΔΕΝ πρέπει να επηρεάζεται από τους πχορουμίτες.
Οπότε να εύχεσαι να μην ανοίξω το βρωμόστομά μου. Διότι άπαξ και το πράξω δεν σε ξεπλένει το σύνολο των θαλασσών και των λιμνών της χώρας. Καλό μεσημέρι.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 20 Οκτ 2023, 15:01
Πασιφάη έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 14:53
Αν θεωρείς ότι αυτό θα επιβεβαιώσει το πόσο μαγκιόρα

είσαι, άνοιξε το.
Έτσι για να δούμε πόσο ενδιαφέρεσαι για τους κανονισμούς του πχώρου, που επικαλείσαι συνεχώς.
Οι φίλοι της Πασιφάης... προσδεθείτε. 
ΓΑΛΗ την 20 Οκτ 2023, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
xioni
από xioni » 20 Οκτ 2023, 15:04
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 15:01
Πασιφάη έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 14:53
Αν θεωρείς ότι αυτό θα επιβεβαιώσει το πόσο μαγκιόρα

είσαι, άνοιξε το.
Έτσι για να δούμε πόσο ενδιαφέρεσαι για τους κανονισμούς του πχώρου, που επικαλείσαι συνεχώς.

Οι φίλοι της Πασιφάης... προσδεθείτε.

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.