Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από vantono » 16 Ιαν 2020, 10:19
yup! M'αρέσει αρκετά έως πολύ. Το μυγόφτυμα η αδερφή της δε, καθόλου. Ουτε που πιστευα οτι θα κερδιζε στον τρολοδιαγωνισμό κιόλας. Και το ξανθολεσβιάκι στην προηγούμενη σελίδα, το ξεπατούθριζα ανελεήτως,αν μου δινοταν η ευκαιρία, παρότι δεν ειναι του γουστου μου. Τόσο τα μπουτάκια της όσο κι αυτη η γνάθος με το ελλειπτικό σχήμα(κάτι τέλος παντων εχει τρομερά έκφυλο και στο πρόσωπο),ειναι κόλαση!
-
Nero
από Nero » 16 Ιαν 2020, 10:27
vantono έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 10:19
yup! M'αρέσει αρκετά έως πολύ. Το μυγόφτυμα η αδερφή της δε, καθόλου. Ουτε που πιστευα οτι θα κερδιζε στον τρολοδιαγωνισμό κιόλας. Και το ξανθολεσβιάκι στην προηγούμενη σελίδα, το ξεπατούθριζα ανελεήτως,αν μου δινοταν η ευκαιρία, παρότι δεν ειναι του γουστου μου. Τόσο τα μπουτάκια της όσο κι αυτη η γνάθος με το ελλειπτικό σχήμα(κάτι τέλος παντων εχει τρομερά έκφυλο και στο πρόσωπο),ειναι κόλαση!
μου φαίνεται πάντως ότι θέλει ειδική μεταχείριση, ως και επαγγελματικό δίπλωμα μη σου πω. Παλιά λέει την είχαν τσακώσει με τον Εσσιέν. Τον έκανε τύφλα και το ίδιο βράδυ τον τσίμπησε η τροχαία

-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » 16 Ιαν 2020, 10:31
Nero έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 10:27
vantono έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 10:19
μου φαίνεται πάντως ότι θέλει ειδική μεταχείριση, ως και επαγγελματικό δίπλωμα μη σου πω. Παλιά λέει την είχαν τσακώσει με τον Εσσιέν. Τον έκανε τύφλα και το ίδιο βράδυ τον τσίμπησε η τροχαία

ρε αυτός ο άνθρωπος! Όλο τέτοια έκανε, πού να παίξει μπάλα μετά.

-
Eθνικοκοινωνιστης
από Eθνικοκοινωνιστης » 16 Ιαν 2020, 14:02
Nero έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 13:43
γιατί; Επειδή είναι λαϊκό πρότυπο ομορφιάς;
η μαυροτσουκαλες με τα φρυδια και τις πλαστικες λαικο προτυπο?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Maspoli
από Maspoli » 20 Ιαν 2020, 11:09
Αυτή τι λέει ρε έθνι; Διακρίνω πως είναι πρόθυμη να κάνει και δουλειές του σπιτιού. Πώς αξιολογείται υπό την αντιγυναικοκεντρική αντίληψη;

-
Nero
από Nero » 10 Φεβ 2020, 20:07
Η ίδια. Η λατίνα καλή είναι αλλά αρνούμαι να βάλω βαθμό, είναι σεξιστικό

-
-
- 59 Απαντήσεις
- 2797 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
11 Δεκ 2023, 21:13
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 1180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
04 Οκτ 2023, 04:16
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 1024 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
01 Οκτ 2024, 00:43
-
-
- 30 Απαντήσεις
- 1213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
10 Νοέμ 2023, 16:36
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.