↣ Εκτός Θέματος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: TA SOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Ιουν 2018, 01:13

Gherschaagk έγραψε:
18 Ιουν 2018, 23:50
aspergillus έγραψε:
04 Ιουν 2018, 15:26
Οι αλλαγές στο σωματικό βάρος ανδρών και γυναικών (αν υπάρχουν) οφείλονται σχεδόν αποκλειστικά στον τρόπο ζωής.
Δουλειά, πρόχειρο φαγητό και έλλειψη χρόνου για να ασκηθούν σωματικά λόγω υποχρεώσεων.
Δεν έχει σχέση με τον μεταβολισμό.
Τα υπόλοιπα, όπως ανέφερα και πιο πάνω, περί ακράτειας, πόνων της μέσης και αλωπεκίας λόγω των 30 ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας και της σάτυρας.
αν δεν τον ξέρετε καλό είναι να τον μάθετε.

υπάρχει κάτι στο σώμα μας που λέγεται θυρεοειδής αδένας, ευτυχώς ο δικός μου, μέχρι στιγμής, λειτουργεί καλά. σε κάποιους άλλους πάλι, όχι και τόσο, θέλει ρύθμιση, θέλει χάπια και υπεράνθρωπη προσπάθεια για να χαθούν κιλά ή να διατηρηθεί ένα φυσιολογικό βάρος. συγκεκριμένα, ο Χασιμότος είναι τόσο διαδεδομένος στην Ελλάδα που θα μπορούσε να θεωρείται και δεύτερη πατρίδα του.
Επίσης το Ελληνικό νερό και αέρας - είναι ιδιαίτερα παχυντικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

kalorifer

Re: Aϊνού: Οι Έλληνες που αποίκισαν την Ιαπωνία μετά την πανάρχαια εκστρατεία του Διονύσου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalorifer » 19 Ιουν 2018, 01:21

Αγις έγραψε:
18 Ιουν 2018, 20:37
kalorifer έγραψε:
18 Ιουν 2018, 19:10
Nandros έγραψε:
18 Ιουν 2018, 18:28

Ε όχι και "παίρνετε" στο 2ο Πληθυντικού! Κακώς το γενικεύεις!
Γράψε "κάποιος παίρνει" και θα είσαι σωστός! :g030:

Και πρόσεξε μην σε αποκαλέσει και ανθέλληνα, όπως εμένα!
.

Έχεις δίκιο, είστε και μερικοί με μυαλό, δεν κάνει να γενικευω :smt023
Mε την γκομενίτσα τι έγινε ;

Έκανα αυτά που είπατε. Την έφτυσα. Μου έστειλε πριν μερικές μέρες, αλλά δεν απάντησα. Δεν ξέρω τι να κάνω από δω και μπρος. Να συνεχίσω το φτύσιμο? Σκοπός μου είναι να επιδιώξω συνάντηση όχι να αρχίσουμε τα παιχνίδια παλι. Αν της απαντήσω (με ρωτάει πού χαθηκα κλπ) πώς ξέρω ότι δεν το κάνει απλά για να σιγουρέψει ότι με έχει ακόμα καβατζα? Αν όμως συνεχίσω το φτύσιμο, μήπως προχωρήσει εκείνη τελεσίδικα με κάποιον άλλο?

Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Aϊνού: Οι Έλληνες που αποίκισαν την Ιαπωνία μετά την πανάρχαια εκστρατεία του Διονύσου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Ιουν 2018, 01:26

kalorifer έγραψε:
19 Ιουν 2018, 01:21
Αγις έγραψε:
18 Ιουν 2018, 20:37
kalorifer έγραψε:
18 Ιουν 2018, 19:10

Έχεις δίκιο, είστε και μερικοί με μυαλό, δεν κάνει να γενικευω :smt023
Mε την γκομενίτσα τι έγινε ;

Έκανα αυτά που είπατε. Την έφτυσα. Μου έστειλε πριν μερικές μέρες, αλλά δεν απάντησα. Δεν ξέρω τι να κάνω από δω και μπρος. Να συνεχίσω το φτύσιμο? Σκοπός μου είναι να επιδιώξω συνάντηση όχι να αρχίσουμε τα παιχνίδια παλι. Αν της απαντήσω (με ρωτάει πού χαθηκα κλπ) πώς ξέρω ότι δεν το κάνει απλά για να σιγουρέψει ότι με έχει ακόμα καβατζα? Αν όμως συνεχίσω το φτύσιμο, μήπως προχωρήσει εκείνη τελεσίδικα με κάποιον άλλο?
α .Στείλε μήνυμα διανθισμένο με γελάκια μες την καλή χαρα σε στυλ '' ολα καλα - μην ανησυχείς - θα τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη ''
β. Κυνήγα 3-4 γκομενάκια συγχρόνως - όπως επίσης είπαμε -αλλά απ ότΙ βλεπω το έγραψες στο χιόνι η στην παλάμη.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 19 Ιουν 2018, 10:01

Αγις έγραψε:
19 Ιουν 2018, 01:13
Gherschaagk έγραψε:
18 Ιουν 2018, 23:50
aspergillus έγραψε:
04 Ιουν 2018, 15:26
Οι αλλαγές στο σωματικό βάρος ανδρών και γυναικών (αν υπάρχουν) οφείλονται σχεδόν αποκλειστικά στον τρόπο ζωής.
Δουλειά, πρόχειρο φαγητό και έλλειψη χρόνου για να ασκηθούν σωματικά λόγω υποχρεώσεων.
Δεν έχει σχέση με τον μεταβολισμό.
Τα υπόλοιπα, όπως ανέφερα και πιο πάνω, περί ακράτειας, πόνων της μέσης και αλωπεκίας λόγω των 30 ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας και της σάτυρας.
αν δεν τον ξέρετε καλό είναι να τον μάθετε.

υπάρχει κάτι στο σώμα μας που λέγεται θυρεοειδής αδένας, ευτυχώς ο δικός μου, μέχρι στιγμής, λειτουργεί καλά. σε κάποιους άλλους πάλι, όχι και τόσο, θέλει ρύθμιση, θέλει χάπια και υπεράνθρωπη προσπάθεια για να χαθούν κιλά ή να διατηρηθεί ένα φυσιολογικό βάρος. συγκεκριμένα, ο Χασιμότος είναι τόσο διαδεδομένος στην Ελλάδα που θα μπορούσε να θεωρείται και δεύτερη πατρίδα του.
Επίσης το Ελληνικό νερό και αέρας - είναι ιδιαίτερα παχυντικά.
σ' ευχαριστώ που μου δίνεις πάσα να συνεχίσω. εσύ μπορεί να μην καταλαβαίνεις, ίσως άλλοι μπορούν.

ο θυρεοειδισμός και οι αλλεργίες κληρονομούνται, υπερβολικά αδύνατοι γονείς μεσήλικες ή υπερήλικες μπορεί να πάσχουν από Graves που είναι υπερθυρεοειδισμός, υπερβαροί και παχύσαρκοι μπορεί να πάσχουν από Χασιμότο που είναι υποθυρεοειδισμός. αν έχετε οποιαδήποτε υποψία είτε για το ένα, είτε για το άλλο, τραβήξτε τους μέχρι τον κοντινότερο ενδοκρινολόγο, μια εξέταση αίματος κι ένας υπερηχός θα αποκαλύψουν το πρόβλημα, εφόσον υπάρχει, η δυσκολία ίσως να έγκειται στη σωστή δόση φαρμάκων για να ρυθμιστεί το πρόβλημα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Ιουν 2018, 10:12

Eνημερωσέ μας τι ποσοστό του πληθυσμού πάσχει απο θυρεοειδή - γιατί απ αυτά που αναφέρει ο Αspergillus γνωρίζουμε οτι πάσχουν πολλοι και πολλές και το συνηθισμένο είναι να υποστηρίζουν οτι έχουν θέματα σωστής λειτουργίας θυρεοειδή και όχι ανοικτών θυρών καταβόθρας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 19 Ιουν 2018, 10:43

Αγις έγραψε:
19 Ιουν 2018, 10:12
Eνημερωσέ μας τι ποσοστό του πληθυσμού πάσχει απο θυρεοειδή - γιατί απ αυτά που αναφέρει ο Αspergillus γνωρίζουμε οτι πάσχουν πολλοι και πολλές και το συνηθισμένο είναι να υποστηρίζουν οτι έχουν θέματα σωστής λειτουργίας θυρεοειδή και όχι ανοικτών θυρών καταβόθρας.
μάθε να διαβάζεις, δεν γνωρίζεις εσύ προσωπικά, ούτε και κανένας άλλος το ιατρικό ιστορικό κανενός για να κρίνεις ποιος είναι καταβόθρα και ποιος έχει πρόβλημα.

οι περισσότεροι μεσήλικες και υπερήλικες που πάσχουν είτε από υποθυρεοειδισμό είτε από υπερθυρεοειδισμό το ανακαλύψανε γιατί πάσχουν και τα παιδιά τους γιατί όπως και οι αλλεργίες ο θυρεοειδισμός κληρονομείται. δεν αναφέρομαι στις γνωστές καταβόθρες που μπορεί να έχουν ανεβασμένα τα τριγλυκερίδια στην στρατόσφαιρα απ' τα πολλά κοψίδια. άλλωστε δεν είναι καταβόθρες μόνο όσοι έχουν πολλά κιλά, το συκώτι σου το ξέρει αν αυτά που κατεβάζεις τα αντέχει ή όχι. μην μπερδεύεις τη σωστή διατροφή με την διατροφή του τρώω ότι θέλω αρκεί να μην πάρω γραμμάριο. τα κάνανε κι άλλοι αυτά και καταλλήξανε να ψάχνουν τις τρανσαμινάσες τους.

για έρευνα έψαξα και δεν βρήκα, αν βρει κανένας άλλος ας μου δείξει κι εμένα.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Ιουν 2018, 10:50

Διάβασα τα πολύ σωστά και αποδεκτά απ όλους που ανέφερε ο Αspergillus και καπάκι την πιο γνωστή δικαιολογία που χρησιμοποιείται ευρέως.
Φυσικά δεν είχες στοιχεία η ενημέρωση - επανέλαβες την βολική πολυφορεμένη αιτία της παχυσαρκίας .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 19 Ιουν 2018, 11:17

Αγις έγραψε:
19 Ιουν 2018, 10:50
Διάβασα τα πολύ σωστά και αποδεκτά απ όλους που ανέφερε ο Αspergillus και καπάκι την πιο γνωστή δικαιολογία που χρησιμοποιείται ευρέως.
Φυσικά δεν είχες στοιχεία η ενημέρωση - επανέλαβες την βολική πολυφορεμένη αιτία της παχυσαρκίας .
ναι βέβαια, ο μεταβολισμός είναι κάτι που με τα χρόνια δεν αλλάζει, δλδ η μάνα σου που έχει περάσει εμμηνόπαυση και κλιμακτήριο, έχει τον μεταβολισμό που είχε στα νιάτα της. και φυσικά όσοι εμφανίζουν ρυτίδες είναι απ' την έκθεση στον ήλιο, όχι γιατί πατήσανε ξέρωγω τα 45. κι ο Αλτσχάημερ δεν υπάρχει, είναι επινόηση μερικών βλαμένων που σκοπό έχουν να σου σπάσουν τα νεύρα και κάνουν πχ κύκλους γύρω απ' το σπίτι για να σε πρήξουν, δεν ξεχνάνε. έτσι και με τα κιλά, πολλά ή λίγα (επιμένω εγώ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ 65+) έχουν να κάνουν με το τι κατεβάζεις, δεν είναι ποτέ κάποια παθολογία από πίσω. όλα εξαρτώνται από το αν μετράς τις μπουκιές σου ή όχι. άρα εσύ που τρως ότι θες και δεν παχαίνεις μπορείς να δώσεις και κατευθυντήριες, να πεις ρε παιδί μου, στις 30 μπουκιές τελειώνεις το μεσημεριανό, στις 20 το βραδυνό και πάει λέγοντας. την βρήκατε τη χρυσή τομή, όλοι οι άλλοι είναι ηλίθιοι.

γνωρίζω 5 γυναίκες με χασιμότο, οι 2 είναι λιωμένες, η μία κανονική, η άλλη λιμοκτονούσε για 3 μήνες με την χολιστερίνη στα ύψη γιατί πίστευε κι εκείνη αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι ηλίθιοι πως ήταν καταβόθρα, και πλακώθηκε και στη γυμναστική για να χάσει τα παραπανίσια (5) κιλά και κατέλληξε με ρήξη μυνίσκου χωρίς κανένα αποτέλεσμα μέχρι κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε γιατί δεν έχει ρυθμιστεί ακόμη ο υποθυρεοειδισμός της. εσύ ο έξυπνος αν τη δεις θα την πεις καταβόθρα, εγώ που την ξέρω και ξέρω τι τραβάει, είμαι ηλίθια. και η τελευταία που είναι παχύσαρκη και είναι η μοναδική με πολλά προβλήματα απ' τα οποία ένα είναι ο χασιμότο.

εγώ απ' τη μεριά μου υποψιάζομαι μέλος της οικογένειας μου με Graves και θα προσπαθήσω να τον πείσω να εξεταστεί γιατί δεν θέλω να παιδεύεται και να σέρνεται προσπαθώντας να κάνει όλα όσα κάνουν οι υπόλοιποι.

συνεχίστε τις εξυπνάδες, εγώ περισσεύω.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Ιουν 2018, 11:19

Αναμένουμε έρευνες και ποσοστά επί του πληθυσμού , οπως έχεις υποχρέωση . :wave:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 19 Ιουν 2018, 11:46

Αγις έγραψε:
19 Ιουν 2018, 11:19
Αναμένουμε έρευνες και ποσοστά επί του πληθυσμού , οπως έχεις υποχρέωση . :wave:
να πάρε

http://vukentra.gr/zoi-ygeia/7255-ypoth ... diagnostoi
Μία στις πέντε γυναίκες και ένας στους δέκα άνδρες πάσχει από υποθυρεοειδισμό, ενώ το 50% του συνόλου των ασθενών παραμένουν αδιάγνωστοι. Πολλοί δε που διαγιγνώσκονται, αντιμετωπίζονται ανεπαρκώς με τη συμβατική φαρμακευτική αγωγή. Σοβαρό πρόβλημα αποτελεί και ο υποκλινικός υποθυρεοειδισμός που λανθάνει της προσοχής γιατρών και ασθενών.
:c020:

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 19 Ιουν 2018, 11:50

Gherschaagk έγραψε:
19 Ιουν 2018, 11:46
Μία στις πέντε γυναίκες και ένας στους δέκα άνδρες πάσχει από υποθυρεοειδισμό, ενώ το 50% του συνόλου των ασθενών παραμένουν αδιάγνωστοι. Πολλοί δε που διαγιγνώσκονται, αντιμετωπίζονται ανεπαρκώς με τη συμβατική φαρμακευτική αγωγή. Σοβαρό πρόβλημα αποτελεί και ο υποκλινικός υποθυρεοειδισμός που λανθάνει της προσοχής γιατρών και ασθενών.
Αυτός είναι ο λόγος της παχυσαρκίας που χτυπάει ρεκόρ στην Ελλάδα ή ο λόγος ότι έχουμε γεμίσει αυτοάνοσα; Μια χαρά ρυθμιζόμενος* είναι, όταν προσέχεις τη διατροφή σου και τη δοσολογία σου.

ΚΑΜΙΑ παχύσαρκη δεν έγινε παχύσαρκη εξαιτίας τους θυρεοειδή. Έγινε παχύσαρκη, διότι έτρωγε το σόι της και άλλο τόσο και μετά, παρατήρησε τα άλλα συμπτώματα και το έριξε εκεί. Διότι πέραν των 5-6 αρχικών κιλών "που θα βάλεις ξαφνικά και θα χτυπάνε καμπανάκια, για να ψαχτείς" θα χτυπάνε κι άλλα καμπανάκια-συμπτώματα να σε κάνουν να ψαχτείς και δε χρειάζεται να φτάσεις 100 κιλά μέχρι να το πάρεις χαμπάρι.

* βγάζω έξω τα χειρουργία κλπ εξαιρέσεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Ιουν 2018, 11:56

Gherschaagk έγραψε:
Αγις έγραψε:
19 Ιουν 2018, 11:19
να πάρε

http://vukentra.gr/zoi-ygeia/7255-ypoth ... diagnostoi
Κόψε κάτι..
Απο θηριοειδή πάντως γνωρίζω να πάσχουν πολλοί και πολλές - σαν θηρία - ατάιγα λυκόρνια χιμάνε στα φαγιά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 19 Ιουν 2018, 11:58

Cecily Anne έγραψε:
19 Ιουν 2018, 11:50
Gherschaagk έγραψε:
Αυτός είναι ο λόγος της παχυσαρκίας που χτυπάει ρεκόρ στην Ελλάδα ή ο λόγος ότι έχουμε γεμίσει αυτοάνοσα; Μια χαρά ρυθμιζόμενος είναι, όταν προσέχεις τη διατροφή σου και τη δοσολογία σου.

ΚΑΜΙΑ παχύσαρκη δεν έγινε παχύσαρκη εξαιτίας τους θυρεοειδή. Έγινε παχύσαρκη, διότι έτρωγε το σόι της και άλλο τόσο και μετά, παρατήρησε τα άλλα συμπτώματα και το έριξε εκεί. Διότι πέραν των 5-6 αρχικών κιλών "που θα βάλεις ξαφνικά και θα χτυπάνε καμπανάκια, για να ψαχτείς" θα χτυπάνε κι άλλα καμπανάκια-συμπτώματα να σε κάνουν να ψαχτείς και δε χρειάζεται να φτάσεις 100 κιλά μέχρι να το πάρεις χαμπάρι.

μετά το 1:25 ανέκαθεν υπήρχε πρόβλημα.

δεν είναι δικά μου τα λόγια, ο ενδοκρινολόγος τα λέει.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 19 Ιουν 2018, 12:00

Για να μην το δω τώρα, γιατί είναι τεράστιο βίντεο και έχω διάβασμα, λέει πουθενά ότι γίνονται μποχλάδες, γιατί έχουν θυρεοειδή;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 19 Ιουν 2018, 12:04

Είναι και η ελληνική κουζίνα πακέτο. Όλο κρέας με υδατάνθρακες, όλο τηγανητά, ακατάλληλες ώρες φαγητού άμα εργάζεσαι.
Καλύτερα είναι βραστά και σαλάτες.

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών