Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Σεπ 2024, 16:53

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Σεπ 2024, 16:41
hellegennes έγραψε:
11 Σεπ 2024, 16:35
ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Σεπ 2024, 16:29

Εγώ δεν θυμάμαι ημερομηνίες αλλά για πρώτο meating ever, τί να πω; Στην Θεσσαλονίκη ίσως. Στην Αθήνα, σαφώς όχι. :lol:
Μιλάω για μαζική, δημόσια συγκέντρωση με μέλη του φόρουμ, όχι τετ α τετ και κατ' ιδίαν συναντήσεις. Θυμόμουν ότι ήταν το 2007, εννοείται πως δεν θυμόμουν την ημερομηνία. Την βρήκα από παλιά logs του MSN.
Ούτε κι εγώ αναφέρομαι σε τετ α τετ και κατ' ιδίαν συναντήσεις. Αυτά κανονίζονται με πιμιά και όχι με δημόσιες ανακοινώσεις στα φόρα. Γενικώς, η φάση "οι πχορουμίτες πάνε δυο δυο ή τρεις τρεις" κάθε φορά, δεν έχει καμμία σχέση με τις συνάξεις.

Ενιγουέι, στην Αθήνα είχαν ξεκινήσει πολύ πριν το 2007. Αναφέρομαι στο πχόρουμ, στο μαύρο είχαν ξεκινήσει μια 5ετία νωρίτερα. :lol:
Δεν θυμάμαι άλλη δημόσια ανακοίνωση πριν απ' αυτήν, εκτός αν μιλάς για πριν το 2006.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Σεπ 2024, 16:57

Αναφορικά δε με την "επιδραστικότητα" τί να πω;

Επιδραστικός είναι αυτός που παίζει με ανοιχτά επαγγελματικά και προσωπικά χαρτιά, χωρίς να φοβάται την έκθεση του, επιδραστικός είναι και ο κάθε φοβικός παπάρας που θα πει τον Χέλη "μπακάλη", τον Sid "σουβλατζή", τον Otto "φαρμακοτρίφτη" κλπ ενώ δεν έχει εκθέσει τη μούρη του και την επαγγελματική του ιδιότητα στο ευρύ κοινό.

Ό,τι αντιλαμβάνεται ο καθένας. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 11 Σεπ 2024, 17:27

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Σεπ 2024, 16:57

Επιδραστικός είναι αυτός που παίζει με ανοιχτά επαγγελματικά και προσωπικά χαρτιά, χωρίς να φοβάται την έκθεση του, επιδραστικός είναι και ο κάθε φοβικός παπάρας που θα πει τον Χέλη "μπακάλη", τον Sid "σουβλατζή", τον Otto "φαρμακοτρίφτη" κλπ ενώ δεν έχει εκθέσει τη μούρη του και την επαγγελματική του ιδιότητα στο ευρύ κοινό.

...όπως συμβαίνει νομίζω και με όλες τις ανθρώπινες έννοιες...

Perception is reality!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Σεπ 2024, 17:33

student έγραψε:
11 Σεπ 2024, 17:27
ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Σεπ 2024, 16:57

...όπως συμβαίνει νομίζω και με όλες τις ανθρώπινες έννοιες...

Perception is reality!
Oι προσωπικές εκτιμήσεις ποτέ δεν εκφράζουν τη συλλογική πραγματικότητα, παραμένουν αυτές που είναι. Αμιγώς προσωπικές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 11 Σεπ 2024, 21:39

Κάποιος κάποια στιγμή με είχε πει εσκομπαρ των ζαρζαβατικων. Μλκ μου μου είχε φτιάξει τη μέρα ο αλήτης! Οποίος το είχε πει τον συγχαίρω.

Μία άλλω ερώτηση. Στο παλιό έγραφε ένας οπαδός της ΧΑ με αβαταρι ένα γατί και nick, ozy. Τον είχε γνωρίσει κάποιος προσωπικά; έχω λόγο που ρωτάω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 12 Σεπ 2024, 06:45

Zundapp έγραψε:
11 Σεπ 2024, 16:51
εγω θυμαμαι εναν ''επιδραστικο'' φασιστακο, γουρλοματι
με καμια πεντεξ μπαν απο παοκμανια, παοκγουορλντ και ρεντ καρντ

με λινκ στο μπλογκ του σε αντισημιτικο σαιτ

το παληκαρακι μολις εβγαλε γκομενα (Κουλουρι) και ξεπαρθενεψε, εκοψε

σε μια ερωτησις μου για μια μπαντα, με απαντησε κανοντας κοπυπαστα κατι δικο μου απο ενα μπλογκ μου :smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:

ρε Πιετρ_4 ακομα υπαρχεις ρε?
Εξαιρετικός κύριος ο πετρ4 (για κάποιον λόγο, με το που είχα δει το νικ του για πρώτη φορά, μου κόλλησε και τον έλεγα ροκφόρ... άσχετο).

Στο παλιό, σε νήμα για συμπάθειες και αντιπάθειες, είχε γράψει ότι με σιχαινόταν τόσο πολύ, που όποτε έβλεπε ποστ μου έφτυνε στην οθόνη. Κι όταν του είπα "οκ ρε φίλε, δικαίωμά σου, αλλά μπορείς να μου πεις γιατί με μισείς τόσο, μια που δεν θυμάμαι να έχουμε ανταλλάξει ποτέ κάποιον διάλογο;" μου απάντησε "μια φορά, σε ένα νήμα στη μουσική, είχες γράψει κάτι κακό για τον Έλβις Πρίσλεϊ". Χρειάστηκε να κάνω αναζήτηση να το βρω γιατί δεν θυμόμουν καν το σχόλιό μου φυσικά, τελικά ήταν ένα ποστ κανα-δυο χρόνια πιο πίσω, που είχα μεταφέρει μια θεωρία που είχα διαβάσει τότε, ότι ο Έλβις ήταν ένα κατασκεύασμα κάποιων δισκογραφικών με σκοπό να "πνίξουν" έναν σύγχρονό του μαύρο καλλιτέχνη ή κάπως έτσι. Και με "έφτυνε" για (τουλάχιστον, ποιος ξέρει και πόσο ακόμα μετά) δυο χρόνια γι' αυτό... :smt005:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 12 Σεπ 2024, 14:18

Zundapp έγραψε:

σε μια ερωτησις μου για μια μπαντα, με απαντησε κανοντας κοπυπαστα κατι δικο μου απο ενα μπλογκ μου :smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:

Δεν ξερουμε αν αυτος ηταν φασιστακος, ξερουμε οτι εσυ μολις εξεθεσες φορουμιτισα για να την πεις σε εναν τυπο που δεν γραφει πια εδω μεσα και δεν μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του. Και ειμαστε σιγουροι πως αν εγραφαν και οι δυο τωρα εδω μεσα σαν θρασυδειλος που εισαι δεν θα τολμουσες να κανεις αυτο το ποστ.

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Σεπ 2024, 14:24

Ερμής έγραψε:
11 Σεπ 2024, 21:39
Κάποιος κάποια στιγμή με είχε πει εσκομπαρ των ζαρζαβατικων. Μλκ μου μου είχε φτιάξει τη μέρα ο αλήτης! Οποίος το είχε πει τον συγχαίρω.

Μία άλλω ερώτηση. Στο παλιό έγραφε ένας οπαδός της ΧΑ με αβαταρι ένα γατί και nick, ozy. Τον είχε γνωρίσει κάποιος προσωπικά; έχω λόγο που ρωτάω.
Υποθέτω χωρίς να δηλώσει τη δική του δημιουργική και παραγωγική απασχόληση ο ίδιος. :lol:

Αναφορικά με τα νικ και τα αβατάρια των γατιών, μην το ψάχνεις έχουμε πήξει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 12 Σεπ 2024, 14:28

ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Σεπ 2024, 14:24
Ερμής έγραψε:

Υποθέτω χωρίς να δηλώσει τη δική του δημιουργική και παραγωγική απασχόληση ο ίδιος. :lol:

Όχι, ήταν κάποιος ωραίος χρήστης και το είπε χάριν αστειότητας, χωρίς καμία εμπάθεια.
Ίσως ήταν ο φιντφλαγκ, δε θυμάμαι καλά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Σεπ 2024, 14:29

Αρίστος έγραψε:
12 Σεπ 2024, 14:18
Zundapp έγραψε:

Δεν ξερουμε αν αυτος ηταν φασιστακος, ξερουμε οτι εσυ μολις εξεθεσες φορουμιτισα για να την πεις σε εναν τυπο που δεν γραφει πια εδω μεσα και δεν μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του. Και ειμαστε σιγουροι πως αν εγραφαν και οι δυο τωρα εδω μεσα σαν θρασυδειλος που εισαι δεν θα τολμουσες να κανεις αυτο το ποστ.
.
Περίμενες κάτι καλύτερο από αυτήν την ανδροειδή γλίτσα; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Σεπ 2024, 14:32

Ερμής έγραψε:
12 Σεπ 2024, 14:28
ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Σεπ 2024, 14:24
Ερμής έγραψε:

Όχι, ήταν κάποιος ωραίος χρήστης και το είπε χάριν αστειότητας, χωρίς καμία εμπάθεια.
Ίσως ήταν ο φιντφλαγκ, δε θυμάμαι καλά.
Οκ, αν ήταν για αστείο, όντως καλό. :)

Γουστάρω τα καλοπροαίρετα πειράγματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 12 Σεπ 2024, 14:35

ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Σεπ 2024, 14:29
Αρίστος έγραψε:
12 Σεπ 2024, 14:18
Zundapp έγραψε:

.
Περίμενες κάτι καλύτερο από αυτήν την ανδροειδή γλίτσα; :lol:

Νομιζα οτι τα πιο τοξικα ποστ τα ειχε ο Γιαννοπουλος και ο Boomer, μολις τους ξεπερασε.

.

Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley » 12 Σεπ 2024, 14:36

Εγώ που έμπαινα στο παλιό μία φορά κάθε 4 χρόνια (εντελώς περαστικός), θυμάμαι μόνο Σατανικό (λεγόταν Pinky & the Brain τότε?) υποθέτω γιατί έγραφε αστεία, αλλά κυρίως Biggus Dickus. Δεν ξέρω αν ήμουν τότε μικρό και χαζό, αλλά οι ιστορίες του μου είχαν κάνει μεγάλη εντύπωση, κάτι για Ιταλία θυμάμαι και πίτσες και ματς (αλλά μπορεί να τα χω μπλέξει).

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Σεπ 2024, 14:40

masterridley έγραψε:
12 Σεπ 2024, 14:36
Εγώ που έμπαινα στο παλιό μία φορά κάθε 4 χρόνια (εντελώς περαστικός), θυμάμαι μόνο Σατανικό (λεγόταν Pinky & the Brain τότε?) υποθέτω γιατί έγραφε αστεία, αλλά κυρίως Biggus Dickus. Δεν ξέρω αν ήμουν τότε μικρό και χαζό, αλλά οι ιστορίες του μου είχαν κάνει μεγάλη εντύπωση, κάτι για Ιταλία θυμάμαι και πίτσες και ματς (αλλά μπορεί να τα χω μπλέξει).
Μεγάλη μορφή ο Μπίγκους και απολαυστικές όλες οι ιστορίες του. Αν ήξερα ότι θα έσκαγε ναυάγιο, θα ήταν από τα λίγα που θα είχα αποθηκεύσει.

Και ο Σατανικός παρέμεινε λακωνικός λατρείας αν και χιπστεριάζει πολύ τελευταία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » 12 Σεπ 2024, 14:46

εξέχουσα προσωπικότητα ήταν ένας λογαριασμος με σκορπιο barbar νομίζω
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών