στην ίδια την AOC πάντως δεν έβαλε ο δάσκαλος τόσο κακό βαθμό όσο περίμενα.
Ο έθνι μας γλεντάει
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Re: Ο έθνι μας γλεντάει
τύπε λες να του αρέσουν αυτές που το βγάζουν βόλτα να αεριστεί??? τζάμπα εστιάζαμε αλλού τόσο καιρόJolly Roger έγραψε: ↑28 Νοέμ 2020, 18:39ναι τώρα το πήρες πρέφα
όταν ανάμεσα στους άσσους και τα δυάρια πέρσι έβαζε 6,5 (εξίμισι) σε αυτό (που είναι η Kayden Kross με μελαχρινή καούκα) κατάλαβαν κι οι γκούφηδες τι τρολ πουλάει ο μιγκτάου.

ενδεχομένως να μοιράζονται τις ίδιες σοσιαλιστικές ανησυχίες. Δεν ξέρω πως θα το έπαιρνε η κοινότητα των μιτζουταδων το ότι είναι τόσο θετικά διακείμενος. Έχω παρατηρήσει ότι καμιά φορά διαχωρίζεται απ'τη νόρμα. Είναι ανεξάρτητο μυαλό με πολλές επιρροέςJolly Roger έγραψε: ↑28 Νοέμ 2020, 23:25στην ίδια την AOC πάντως δεν έβαλε ο δάσκαλος τόσο κακό βαθμό όσο περίμενα.
πάντως ο σύνταξη σου επηρεάστηκε άσχημα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
και τη γυναίκα του Αρκάν βαθμολόγησε κάπως καλά. Φαίνεται του αρέσουν αυτές που φατσικά γυφτομογγολοφέρνουν αλλά δεν είναι εντελώς γυφτομογγόλες.Σενέκας έγραψε: ↑28 Νοέμ 2020, 23:29ενδεχομένως να μοιράζονται τις ίδιες σοσιαλιστικές ανησυχίες. Δεν ξέρω πως θα το έπαιρνε η κοινότητα των μιτζουταδων το ότι είναι τόσο θετικά διακείμενος. Έχω παρατηρήσει ότι καμιά φορά διαχωρίζεται απ'τη νόρμα. Είναι ανεξάρτητο μυαλό με πολλές επιρροέςJolly Roger έγραψε: ↑28 Νοέμ 2020, 23:25στην ίδια την AOC πάντως δεν έβαλε ο δάσκαλος τόσο κακό βαθμό όσο περίμενα.
- Eθνικοκοινωνιστης
ρε σεις το ψυχολογικο μου προφιλ φιλοτεχνειτε? 
ουτε στην ανατολικη γερμανια η στην σημερινη κινα δεν επεφτε τετοια δουλεια μεταξυ των μελων της νομεκλατουρας

ουτε στην ανατολικη γερμανια η στην σημερινη κινα δεν επεφτε τετοια δουλεια μεταξυ των μελων της νομεκλατουρας

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εκπλησσομαι με τις γνωσεις σου,ο Σενεκας χρειαστηκε γκουγκλη και εγω χρειαστηκα ονομα για να καταλαβω τι επαγγελεται.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
παλι στοχοποιειτε την Ναιδουλα? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σταμάτησαν οι επιχειρήσεις αποτροπής και ο Ιάσων μας γλενταει
από southern » 13 Αύγ 2023, 13:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 59 Απαντήσεις
- 2797 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
11 Δεκ 2023, 21:13
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 1181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
04 Οκτ 2023, 04:16
-
- 35 Απαντήσεις
- 1024 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
01 Οκτ 2024, 00:43
-
-
Νέα δημοσίευση Η Tesla του Elon Musk γλεντάει και πάλι τις άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες
από hellegennes » 09 Νοέμ 2023, 19:10 » σε Οικονομία - 30 Απαντήσεις
- 1213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
10 Νοέμ 2023, 16:36
-