Γιατί, είπα πουθενά ότι η μυθομανία με αφήνει έκπληκτο;blackpaint έγραψε: ↑06 Απρ 2020, 20:07εδω δεν δειχνεις τοσο εκπληκτος απο την υποτιθεμενη μυθομανιαhellegennes έγραψε: ↑15 Φεβ 2020, 02:29Είναι της μόδας εδώ και 10 χρόνια. Επίσης καθόλου μυστικό εδώ και δεκαετίες. Στα πιο mainstream περιοδικά διάβαζε κανείς γι' αυτά. Ο Τσουρινάκης σε κάποια φάση μάς τα είχε κάνει τσουρέκια με το συγκεκριμένο ζήτημα και μιλάμε τώρα για άτομο που έγραφε adventure reviews.
Ο πιο μυθομανής χρήστης.
- hellegennes
Re: Ο πιο μυθομανής χρήστης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
νομιζω πως εχεις καταλαβει ηδη πως σε "προσκαλεσα" διπλωματικα με ενα κραυγαλεο ψεμα μονο και μονο για να σε ξεφορτωθω.Αγις έγραψε: ↑06 Απρ 2020, 20:11ψποτε θα βρεθουμεblackpaint έγραψε: ↑06 Απρ 2020, 20:10αυτο φιλε να σαι σιγουρος καποιοι το πιστευουν ακραδαντα εδω και χρονια και δεν φταιω εγω γι αυτο.Αγις έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 01:19
Μεγαλη μορφη κ μεγαλη μου αδυναμια
Τον / την / το πολιορκουσα ερωτικα - ηταν να να πιουμε καφε - στα γραφεια μιας μκο η κατι τετοιο που ηταν μεγαλοστελεχος - απο τα χερακια πανεμορφης παρθενας προσφυγοπουλας που ειχε προστατευομενη για να καταλαβω τι σημαινει καλος καφες ...για τον καφε ;
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
στηρίζω χολχάρτεντλι συνάντηση άγι-μαυρομπόγια. Να και το σάουντρακ αυτής:
δεν εχεις γραψει και κατι μη κραυγαλεοblackpaint έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 21:29νομιζω πως εχεις καταλαβει ηδη πως σε "προσκαλεσα" διπλωματικα με ενα κραυγαλεο ψεμα μονο και μονο για να σε ξεφορτωθω.Αγις έγραψε: ↑06 Απρ 2020, 20:11ψποτε θα βρεθουμεblackpaint έγραψε: ↑06 Απρ 2020, 20:10
αυτο φιλε να σαι σιγουρος καποιοι το πιστευουν ακραδαντα εδω και χρονια και δεν φταιω εγω γι αυτο.για τον καφε ;

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Αν είναι ρομαντικό το ραντεβού στηρίζω και γω.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Cecily Anne
Αχ κάνε ίνστα η φβ επιτέλους.hellegennes έγραψε: ↑06 Απρ 2020, 22:13Γιατί, είπα πουθενά ότι η μυθομανία με αφήνει έκπληκτο;blackpaint έγραψε: ↑06 Απρ 2020, 20:07εδω δεν δειχνεις τοσο εκπληκτος απο την υποτιθεμενη μυθομανιαhellegennes έγραψε: ↑15 Φεβ 2020, 02:29
Είναι της μόδας εδώ και 10 χρόνια. Επίσης καθόλου μυστικό εδώ και δεκαετίες. Στα πιο mainstream περιοδικά διάβαζε κανείς γι' αυτά. Ο Τσουρινάκης σε κάποια φάση μάς τα είχε κάνει τσουρέκια με το συγκεκριμένο ζήτημα και μιλάμε τώρα για άτομο που έγραφε adventure reviews.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Έχω fb. Ψάξε με.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
καλα, εσυ νομιζεις πως ειμαι γυναικα, τι να λεμε τωρα για την ικανοτητα σου να βγαζεις συμπερασματαΑγις έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 21:34δεν εχεις γραψει και κατι μη κραυγαλεοblackpaint έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 21:29νομιζω πως εχεις καταλαβει ηδη πως σε "προσκαλεσα" διπλωματικα με ενα κραυγαλεο ψεμα μονο και μονο για να σε ξεφορτωθω.αυτο ομως ειχα την ελπιδα λογω προσωπικου ενδιαφεροντος
οτι θα συνεβαινε.
- Cecily Anne
Εγώ σ'εκαμα. Πανάθεμά σε βάλε μια φωτό της προκοπής. Στο ράφι θα μείνεις. Ήμαρτον.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- blackpaint
Cecily Anne έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 22:32Εγώ σ'εκαμα. Πανάθεμά σε βάλε μια φωτό της προκοπής. Στο ράφι θα μείνεις. Ήμαρτον.

- Cecily Anne
Τι γελάς βρε παπαρούνα εσύ; Που όποτε σου λέμε να δώσεις στοιχεία εξαφανίζεσαι 3 μερόνυχτα μπας και ξεχαστεί το ποστ.blackpaint έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 22:35Cecily Anne έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 22:32Εγώ σ'εκαμα. Πανάθεμά σε βάλε μια φωτό της προκοπής. Στο ράφι θα μείνεις. Ήμαρτον.
- hellegennes
Κούκλος είμαι.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 22:32Εγώ σ'εκαμα. Πανάθεμά σε βάλε μια φωτό της προκοπής. Στο ράφι θα μείνεις. Ήμαρτον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Δεν αμφιβάλλω, απλά είπα να βάλεις κάτι λιγότερο σοσιαλιστικό.hellegennes έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 23:35Κούκλος είμαι.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 22:32Εγώ σ'εκαμα. Πανάθεμά σε βάλε μια φωτό της προκοπής. Στο ράφι θα μείνεις. Ήμαρτον.
Να καταγραφεί ότι η σέσιλυ έδωκε τέτοια συμβουλή.
- hellegennes
Αν αυτό με οδηγήσει στον γάμο, προτιμώ τον σοσιαλισμό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne