Αν η γυναίκα δουλεύει τι γίνεται; Αναλαμβάνει και το σπίτι αποκλειστικά;
Εσύ τι λες;
Οι μανάδες μας δεν δούλευαν;
Τώρα εσύ νομίζεις πως απάντησες...
Τι δεν κατάλαβες;
Όπως οι μανάδες μας δούλευαν και κράταγαν και το σπίτι, παιδιά κλπ, έτσι θα μπορούσαν και οι σύγχρονες γυναίκες να τα καταφέρουν αν δεν βαριόντουσαν
Εγω δεν ξερω για τους φορουμιτες αλλα εμενα μου αρεσουν οι κοντουλες και ελαφρως γεματουλες γιατι μου θυμιζουν την Μανουλα μου.Αν ειναι και τα κοριτσακια του μπαμπα θα τους τα συγχωρουσα ολα. Εγω παλι εμφανισιακα δεν ειμαι και πολυ ασχημος αλλα ειμαι φιμε σαν Αλγερινος να δουμε ποια θα με παρει. Και για να συνεισφερω στο νημα μου αρεσει πολυ η Ολγα Λασκαρατου ραδιοφωνικη παραγωγος με μια φωνη σκετη καβλα και ξεχωρα απο αυτο ειναι Λευκη και Αρεια οπως θα ελεγε μια ψυχη.
.Δειτε και θαυμαστε.
Μεσα σε ολα αυτα να προσθεσω οτι λατρευω τις ρωσοποντιες απο την Αμπχαζια της Γεωργιας.Η επιμιξεια με τα ντοπια Καυκασια φυλα ειναι εκρηκτικη.
Ωραίο θεός, θορ, κράτος είσαι και εσύ.
Κατάλαβα...
πιο καλός ρε, όπως κάθε θεός έχω σκλάβες να μου τα κάνουν όλα, όντα που υπάρχουν να με υπηρετούν γιατί είμαι φοβερός τύπος και δεν κάνει να κουράζομαι, σκέφτομαι και αυτό αρκεί. Απο το γεαρμπεστ τα παίρνω, χιαομι, πετάνε.
Μόνο οι φασίστες είναι άσχημοι. Όταν κάποιος είναι κακός, αυτό βρίσκει τρόπο και βγαίνει, ακόμα και αν τα επί μέρους χαρακτηριστικά του είναι όμορφα. Εκτός από αυτούς δεν υπάρχουν άσχημοι αθρώποι.
Δεν εχω παρακολουθησει ολη την κουβεντα.Παντρευτηκαν τελικα η σεσιλ με τον οτο;Καλους απογονους.
Οχι, στο σημείο αυτό προσπαθούμε να πείσουμε τον εναον ότι μόνο αυτουνού η γυναίκα τον αποκαλεί μαλάκα και κακός το ανάγει σε γενικό. Οι υπόλοιπες δεν λένε τους άντρες τους μαλάκα. Μπορείς να συνεισφέρεις την προσωπική σου εμπειρία.
Εχω ακουσει οτι ολες οι παντρεμενες που απιστουν,συνηθως οταν αναφερονται στο συζυγο τον αποκαλουν μαλακα.
Συνήθως ναι - αρκετες φορες όμως πάνω στο τσιγάρο ακουγεται και '' είναι θαυμάσιος αθρωπος , δεν εχω παράπονο και πολυ καλος πατέρας......''
Το ωραίο ειναι οτι με μικροπαραλλαγές λένε ολες το ιδιο ποιημα .
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.