απολυταρχισμός είναι αυτό ε; Μίλα πολιτικά παιδί μου.
Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν
άσχετο πάλι, αλλά Σπύρε υπάρχει κάποιος τρόπος όταν ένα ποστ μας περνάει τα όρια για κάποιο λόγο κλπ, να έρχεται μία ειδοποίηση οτι το παρακάναμε;
Δεν το λέω για να πιάνουμε κουβέντα αν και γιατί, αλλά ίσως βοηθάει να ξέρουμε ότι ενοχλήσαμε εκείνη την ώρα, μπορεί να έχει γίνει τίποτα περίεργο και να μην ήταν αυτός ο σκοπός κλπ
Δεν το λέω για να πιάνουμε κουβέντα αν και γιατί, αλλά ίσως βοηθάει να ξέρουμε ότι ενοχλήσαμε εκείνη την ώρα, μπορεί να έχει γίνει τίποτα περίεργο και να μην ήταν αυτός ο σκοπός κλπ

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
enaon έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 13:40άσχετο πάλι, αλλά Σπύρε υπάρχει κάποιος τρόπος όταν ένα ποστ μας περνάει τα όρια για κάποιο λόγο κλπ, να έρχεται μία ειδοποίηση οτι το παρακάναμε;
Έρχεται προειδοποίηση. Δεν τις έχεις δει ακόμα;;

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
δεν έχουν έρθει ρε γαμώτο, πήγα να βάλω κάτι σε σπόιλερ μόνος μου γιατί το σκέφτηκα μετά, και δεν το βρήκα.

Καλά κάνανε οκ, αλλά θα με βοηθούσε να το ήξερα πριν το σκεφτώ μόνος μου, είναι σπάνιο κλπ, αν και έτυχε, απίστευτο.

- Golden Age
Η πιστοποίηση (για τα μέλη του παλαιού και μόνο) χρειάζεται για συγκεκριμένους λόγους.
Απο εκεί και πέρα, το διαφορετικό χρώμα ήταν ωραίο αισθητικά στην αρχή, αλλά πλέον δεν έχει νόημα. Επίσης, δεν υπάρχει λόγος οι πιστοποιημένοι να έχουν τυχόν προνόμια σε σχέση με τους καινούργιους. Η πιστοποίηση έχει αξία για να "προστατευθούν" τα ψευδώνυμα χρηστών του παλαιού φόρουμ (και ουσιαστικά οι ίδιοι) απο τρολλ (...ή και απο τρομπ). Δεν νομιζω ότι υπάρχει άλλος λόγος. Διαφορετικά θα φαίνεται σαν παρεΐστικο φόρουμ.
Γεια σου Νίκανδρε!
Είναι γλυκούλης ο φίλος enaon, το σηκώνει το πείραγμα!

Οσες προσπαθειες νεκραναστασης εχω δει δεν ηταν επιτυχημενες
Τα διαφορετικα χρωματα στους "πιστοποιημενους" καθως και η εμμονικη κλαψα να γυρισουν οι παλιοι δεν λειτουργουν θετικα ως προς το να γινει κατι καινουριο, το οποιο καινουριο πιστευω οτι θα πρεπει και να ειναι ο στοχος.
Επισης εχω την εντυπωση οτι υπαρχουν πολλες γυναικες διαχειριστριες. Γυναικα και διαχείριση συζητησης δεν ταιριαζει στην ιδια προταση, κατι πρεπει να γινει εκει.
Τα διαφορετικα χρωματα στους "πιστοποιημενους" καθως και η εμμονικη κλαψα να γυρισουν οι παλιοι δεν λειτουργουν θετικα ως προς το να γινει κατι καινουριο, το οποιο καινουριο πιστευω οτι θα πρεπει και να ειναι ο στοχος.
Επισης εχω την εντυπωση οτι υπαρχουν πολλες γυναικες διαχειριστριες. Γυναικα και διαχείριση συζητησης δεν ταιριαζει στην ιδια προταση, κατι πρεπει να γινει εκει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος name την 12 Μάιος 2018, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Iσχύει. Συντονίστριες πρέπει να είμαστε μόνο εμείς, τα βαρβάτα σερνικά.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
σε ποιο πλανήτη ζεις; θέλω να έρθω.

έλλαα ρε, πάρε με μαζί σου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 12 Μάιος 2018, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση (Ξανα)φευγουν οι ΗΠΑ απο την UNESCO
από Στρακαστρουκας » 05 Φεβ 2025, 00:09 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 52 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
05 Φεβ 2025, 00:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν βουλιάζει το συριζοκαράβι, τα ποντίκια φεύγουν...
από Libre arbitre » 22 Αύγ 2023, 14:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
22 Αύγ 2023, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί φεύγουν οι γιατροί από την Ελλάδα: Η ιστορία της Ναυσικάς και του Βασίλη
από Portia » 17 Ιούλ 2024, 19:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 8 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
17 Ιούλ 2024, 19:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ηλικία 30,7 ετών φεύγουν οι Έλληνες από το σπίτι - Η τρίτη υψηλότερη στην ΕΕ
από Ίακχος » 05 Σεπ 2023, 11:24 » σε Κοινωνικά θέματα - 49 Απαντήσεις
- 2674 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
09 Σεπ 2023, 13:22
-