Απλά άλλο να σου πει θα έρθω μαζί σου που πας να δεις μια φίλη σου και άλλο θα έρθω να μαζί σου να δουμε το παιδί. Επειδή είναι το παιδί σας εννοώ. Αλλά οκ, εσύ θα ξέρεις καλύτερα.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 10:10Πήγα μόνη μου και τον είδα εκεί που περίμενε μαζί με το σχολείο του πριν την παρέλαση.Naida έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 10:07Καλά εντάξει άλλο να υπάρχει παιδί. Δεν θα έκανα μαζί του οικογένεια γιατί δεν είναι άνθρωπος που θα βοηθούσε να επικρατεί ηρεμία.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 10:02
Εγώ δεν παίζω ούτε εκνευρισμό.
Αν υπάρξει εκνευρισμός, θα είναι για το παιδί, 28η έγινε ένας χαμούλης που του έλεγα πάω να δω το παιδί και μου έλεγε θα έρθω μαζί σου και του έλεγα αν το κάνεις θα σε χωρίσω. Αλλά ήταν μια από εκείνες τις ελάχιστες μέρες του χρόνου που είχε παρανοήσει εντελώς. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα του τα χώσω άγρια για να συνέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί το θεωρώ χάσιμο χρόνου να γκρινιάζουμε και να μαλώνουμε ειδικά όταν δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. 10 λεπτά μετά, είχε συνέλθει εντελώς.
Ότι κι αν γίνει, είμαι μαμά και υπερασπίζομαι πάντα το παιδί μου χωρίς να αδικώ τον πατέρα του. Κρατάω ισορροπίες γιατί το έχει στο αίμα του να φέρνει την καταστροφή.
Πάντως λίγο παράλογο το βρίσκω να μην θες να έρθει να δει το παιδί του, στην παρέλαση αν καταλαβα καλά.
Την παρέλαση μαζί την παρακολουθήσαμε.
Εκνευρισμός υπάρχει κάποιες φορές σε μεγάλο βαθμό. Αλλά όχι συχνά. Ο συγκεκριμένος διάλογος δεν ήταν τσακωμός. Ήταν διαφωνία. Τα περισσότερα που έλεγε, τα έλεγε για να με τσιτώσει.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2021, 10:15Γενικά διακρίνω έναν εκνευρισμό και από τους δύο.
Δεν θέλει τσίτωμα, θέλει ισορροπίες.