Έτσι είναι, ΑΛΛΑ πρέπει να προσέχεις γιατί τα φίδια πάνε και αράζουν όπου υπάρχει ζέστη.
Πάνε κάτω από υφάσματα ή ναύλον που είναι απλωμένα στα χορτάρια.
Έτσι είναι, ΑΛΛΑ πρέπει να προσέχεις γιατί τα φίδια πάνε και αράζουν όπου υπάρχει ζέστη.
νταξει θα κοιταξεις πρωτα στα σεντονια..Μηχανικός έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 10:42Έτσι είναι, ΑΛΛΑ πρέπει να προσέχεις γιατί τα φίδια πάνε και αράζουν όπου υπάρχει ζέστη.
Και επιτραπέζιαΊφιδα έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 10:45Υπέρ με τα χίλια, ήταν οι διακοπές μου για χρόνια, οι καλύτερες διακοπές, επειδή έχω κανει κι απ τις άλλες.
Βεβαια δεν πηγαίναμε απροετοίμαστοι, γιατί μέναμε αρκετές μέρες, δηλαδή μια τσάντα ήταν μόνο κουζινικά για μαγειρέματα.
Το να βρείς μια σχετικά απομονωμένη παραλία με πολιτισμό στα 20 χιλιόμετρα ειν οτι καλύτερο γιατί μπορείς ανα δυο μέρες να ανεφοδιάζεσαι με πάγο, να κανεις ένα ντουζ σε δημοτικό κάμπινγκ και για μια μέρα αντέχεις με μπουκαλόνερα.
Για μενα δεν υπάρχει καλύτερο, διακοπές είναι να κάθεσαι με την παρέα σου αραχτή στην παραλία, να ψήνεις τα κρεατικά, να πίνεις τα ποτά σου, να κοιμάσαι κάτω απ τ αστέρια, μακριά απο κινητά, τηλεοράσεις, πολύ κόσμο κλπ. Δε χρειάζεσαι αιρκοντίσιον δίπλα στη θάλασσα
Δυστυχώς έχω πάνω απο μια 5ετία να παω
Ελπίζω να παμε φέτος έστω για ένα 3ημερο, θελω να δω πως θα αντιδράσει κι ο μικρός
Δε χρειάζεται να με τσιμπήσει για να πεθάνω.πήζον bot έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 10:47νταξει θα κοιταξεις πρωτα στα σεντονια..
και δεν ειναι απαραιτητο να την πεσεις χυμα κατω, ραντζακι..
και να γινει η λμκια παντως και να σε τσιμπησει εχεις πολλες ωρες μπροστα σου συνηθως.
τα φιδια ειναι φιλοι μας, οι γερμανοι οχι
Naida έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 10:48Και επιτραπέζιαΊφιδα έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 10:45Υπέρ με τα χίλια, ήταν οι διακοπές μου για χρόνια, οι καλύτερες διακοπές, επειδή έχω κανει κι απ τις άλλες.
Βεβαια δεν πηγαίναμε απροετοίμαστοι, γιατί μέναμε αρκετές μέρες, δηλαδή μια τσάντα ήταν μόνο κουζινικά για μαγειρέματα.
Το να βρείς μια σχετικά απομονωμένη παραλία με πολιτισμό στα 20 χιλιόμετρα ειν οτι καλύτερο γιατί μπορείς ανα δυο μέρες να ανεφοδιάζεσαι με πάγο, να κανεις ένα ντουζ σε δημοτικό κάμπινγκ και για μια μέρα αντέχεις με μπουκαλόνερα.
Για μενα δεν υπάρχει καλύτερο, διακοπές είναι να κάθεσαι με την παρέα σου αραχτή στην παραλία, να ψήνεις τα κρεατικά, να πίνεις τα ποτά σου, να κοιμάσαι κάτω απ τ αστέρια, μακριά απο κινητά, τηλεοράσεις, πολύ κόσμο κλπ. Δε χρειάζεσαι αιρκοντίσιον δίπλα στη θάλασσα
Δυστυχώς έχω πάνω απο μια 5ετία να παω
Ελπίζω να παμε φέτος έστω για ένα 3ημερο, θελω να δω πως θα αντιδράσει κι ο μικρός
Ο Καρανίκας έκανε συνέχεια ελεύθερο κάμπινγκ. Κλασική περίπτωση που περιγράφεις.foscilis έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 10:51Είναι καταπάτηση δημόσιου χώρου και φθορά συνήθως σχετικά παρθένας φύσης στη λογική του "εγώ πρόλαβα να το καταπατήσω πρώτος, καταλάβετε εσείς που ήρθατε μετά ότι δε γίνεται".
Προφανώς και αισθάνεται ωραία ο μέσος Έλληνας όταν το κάνει για τον ίδιο λόγο που η μέση πολική αρκούδα αισθάνεται ωραία στο κρύο.
αν σου τυχει να συναντηθεις, μην τρεξεις μακρυα, περιεργασου το, αν δεν φυγει απο φοβο, γινεται μεχρι και φιλικο..Naida έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 10:49Δε χρειάζεται να με τσιμπήσει για να πεθάνω.
Μηχανικός έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 10:42Έτσι είναι, ΑΛΛΑ πρέπει να προσέχεις γιατί τα φίδια πάνε και αράζουν όπου υπάρχει ζέστη.
αυτα βαζεις και θα κανει λογκ αουτ η ναιδα.