Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
Ίφιδα
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ίφιδα » 04 Οκτ 2019, 16:09
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑04 Οκτ 2019, 16:02
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Οκτ 2019, 15:47
under έγραψε: ↑04 Οκτ 2019, 15:39
Βγες στο ψαξιμο για δουλεια και τις μαγειρικες αστες για τις γυναικες ή για οποτε εχεις χρονο.Η ευρεση εργασιας πρωτη προτεραιοτητα.
Και τα "οικιακά", ειδικώς όταν εκτελούνται, επάγγελμα είναι.
Αξιοπρεπέστατο.
Θα συμφωνήσω. Είναι επίσης χαλαρωτικό. Δηλώνω χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, ότι εάν μου προσφέρετο πενήντα τα εκατό του μισθού που λαμβάνω τώρα για εκτέλεση τοιαύτων καθηκόντων, ευχαρίστως θα άλλαζα καριέρα σε οικιακά - μαγείρεμα κλπ

Δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ πέρα από χομπίστας ε;και με το χομπίστας εννοώ "οπότε έχω όρεξη, οπότε κάτσει, αν χρειαστεί " κλπ
Οσοι το κάνουν λαμβάνουν το 50% του μισθού σου;
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 04 Οκτ 2019, 16:15
Ίφιδα έγραψε: ↑04 Οκτ 2019, 16:09
Αξιοπρεπέστατο.
Θα συμφωνήσω. Είναι επίσης χαλαρωτικό. Δηλώνω χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, ότι εάν μου προσφέρετο πενήντα τα εκατό του μισθού που λαμβάνω τώρα για εκτέλεση τοιαύτων καθηκόντων, ευχαρίστως θα άλλαζα καριέρα σε οικιακά - μαγείρεμα κλπ

Δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ πέρα από χομπίστας ε;και με το χομπίστας εννοώ "οπότε έχω όρεξη, οπότε κάτσει, αν χρειαστεί " κλπ
Εξαρτάται από το επάγγελμα. Νομίζω ότι με τον όρο "χαλαρωτικό" δεν εννοεί τον μποέμικο χομπισμό αλλά το ότι αν μη τι άλλο η οικοκυρά ή ο οικοκύρης, έχει ο ίδιος τον έλεγχο του οποιουδήποτε προγραμματισμού, χωρίς να εξαρτάται από έξωθεν παρεμβολές και ντεντλάινς που παίζουν σε κάποιες περισσότερο αγχώδεις καταστάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
hellegennes
από hellegennes » 04 Οκτ 2019, 16:15
Γραφικός έγραψε: ↑04 Οκτ 2019, 13:46
Ως άνεργος έχω επιφορτιστεί με την σίτιση της οικογένειας (την εκτέλεση, όχι το κόστος) που πάει να πει: μάνα (από τότε που πήρε σύνταξη έχει γεμίσει τον χρόνο της με ασχολίες), πατέρας (κάνει τις δουλειές στον κήπο), αδερφός (εργάζεται), κουνιάδα (εργάζεται) κι ανήψια (πάνε σχολείο και δεν νομίζω να μαγείρευαν αυτά έτσι κι αλλιώς). Αυτό μου τρώει χρόνο και ενέργεια από το να ψάξω δουλειά ή να κάνω κάτι πιο δημιουργικό ρε παιδί μου και από το να τρώω ό,τι θέλω. Σήμερα ήθελα να φάω κεφτεδάκια, αλλά μαγείρεψα μπάμιες

Δικαιολογία για να μην ψάξεις δουλειά ότι δυο ώρες την ημέρα (για χρονοβόρο φαΐ) δεν σου αφήνουν χρόνο να βρεις δουλειά. Μπορείς επίσης να μαγειρεύεις απόγευμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
hellegennes
από hellegennes » 04 Οκτ 2019, 16:17
under έγραψε: ↑04 Οκτ 2019, 15:39
Βγες στο ψαξιμο για δουλεια και τις μαγειρικες αστες για τις γυναικες ή για οποτε εχεις χρονο.Η ευρεση εργασιας πρωτη προτεραιοτητα.
Αξιοπρεπέστατο.
Αυτό μπορεί να το καταλάβει μόνος όποιος επαγγέλλεται κάτι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Χουργιατς
από Χουργιατς » 04 Οκτ 2019, 16:19
Ίφιδα έγραψε: ↑04 Οκτ 2019, 16:06
Δεν καταλαβαίνω πως κατέληξες σ αυτό το συμπέρασμα, δεν είπα τίποτα που θα μπορούσε να σε οδηγήσει εκεί

Ακούστηκες απόλυτα σίγουρη για την απάντηση που θα λάβω.
Απόλυτα

-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 04 Οκτ 2019, 16:21
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Οκτ 2019, 16:15

Εξαρτάται από το επάγγελμα. Νομίζω ότι με τον όρο "χαλαρωτικό" δεν εννοεί τον μποέμικο χομπισμό αλλά το ότι αν μη τι άλλο η οικοκυρά ή ο οικοκύρης, έχει ο ίδιος τον έλεγχο του οποιουδήποτε προγραμματισμού, χωρίς να εξαρτάται από έξωθεν παρεμβολές και ντεντλάινς που παίζουν σε κάποιες περισσότερο αγχώδεις καταστάσεις.
Ναι, ναι! Αυτό εννοώ. Οι νοικοκυρές/κύρηδες είμεθα κύριοι του περωμένου μας
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Ίφιδα
από Ίφιδα » 04 Οκτ 2019, 16:27

Όπως το δει κανείς. Δε πας τα παιδιά στο σχολείο και σε δραστηριότητες όποτε σου κάτσει, δε μαγειρεύεις οπότε γουστάρεις, δε πας στη δουλειά και γυρνάς οπότε γουστάρεις και τα παιδιά μπορούν κάλλιστα σε δευτερόλεπτα να "τιναξουν στον αέρα" οποιονδήποτε προγραμματισμό σου.
Τέλος η μητρότητα και τα οικοκυρικα δεν έχουν ρεπό ούτε σχολασμα, και φυσικά δεν πληρωνονται
Χουργιατς έγραψε: ↑04 Οκτ 2019, 16:19
Ακούστηκες απόλυτα σίγουρη για την απάντηση που θα λάβω.
Απόλυτα

Πώς ακριβώς η απάντηση που εσύ θα λάβεις, όποια κι αν είναι αυτή, δείχνει πως εγώ λέω στους άλλους πως θα ζήσουν; Αυτό ρωτώ.

Σε ποιο σημείο είπα στους άλλους πως πρέπει να ζήσουν;
-
Χουργιατς
από Χουργιατς » 04 Οκτ 2019, 16:28
Ίφιδα έγραψε: ↑04 Οκτ 2019, 16:27
Με τον απλούστερο, ουσιαστικότερο και πειστικότερο τρόπο.
Ζώντας κατά παράδειγμα

-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 04 Οκτ 2019, 16:30
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑04 Οκτ 2019, 16:21

Ναι, ναι! Αυτό εννοώ. Οι νοικοκυρές/κύρηδες είμεθα κύριοι του περωμένου μας
Ε ναι, στην τελική από το γάζωμα μέχρι το γκάζωμα (τώρα τρέχουμε κατοστάρι αλλά είμεθα προπονημένοι) είναι ένα κάππα δρόμος.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Γραφικός
από Γραφικός » 04 Οκτ 2019, 16:31
Δεν είναι ότι δεν τους αγαπώ, αλλά θα ήθελα μια κάποια περισσότερη ελευθερία. Ως άνεργος και σόλο θα έπρεπε να κάνω ό,τι μου κατεβαίνει στο μυαλό (και δεν χρειάζεται χρήματα). Τώρα όμως είμαι πάλι δεσμευμένος από υποχρεώσεις. Σα να είμαι παντρεμένος, χωρίς όμως να είμαι. Χαίρομαι από τη μία που βρίσκω τρόπους να ανταποδώσω εν μέρει τις θυσίες των δικών μου, αλλά αυτή η σκληροπυρηνική οικογένεια με καταπιέζει
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 04 Οκτ 2019, 16:36
Όπως το δει κανείς. Δε πας τα παιδιά στο σχολείο και σε δραστηριότητες όποτε σου κάτσει, δε μαγειρεύεις οπότε γουστάρεις, δε πας στη δουλειά και γυρνάς οπότε γουστάρεις και τα παιδιά μπορούν κάλλιστα σε δευτερόλεπτα να "τιναξουν στον αέρα" οποιονδήποτε προγραμματισμό σου.
Ναι, βρε μάτια μου, τα ξέρω καλά όλα αυτά και έχω παίξει κι εγώ στη ντόλμπυ στέρεο φάση "εργαζόμενη μανούλα".
Η διαφορά είναι ότι άλλο να τιναχτεί στον αέρα ο ημερήσιος προγραμματισμός (όσο εκνευριστικό και να είναι) και άλλο ο προϋπολογισμός μιας εταιρίας στο χ αντικείμενο. Σ' αυτήν τη φάση, η μπάλα παίρνει πολύ περισσότερο κόσμο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 04 Οκτ 2019, 16:37
Γραφικός έγραψε: ↑04 Οκτ 2019, 13:46
Ως άνεργος έχω επιφορτιστεί με την σίτιση της οικογένειας (την εκτέλεση, όχι το κόστος) που πάει να πει: μάνα (από τότε που πήρε σύνταξη έχει γεμίσει τον χρόνο της με ασχολίες), πατέρας (κάνει τις δουλειές στον κήπο), αδερφός (εργάζεται), κουνιάδα (εργάζεται) κι ανήψια (πάνε σχολείο και δεν νομίζω να μαγείρευαν αυτά έτσι κι αλλιώς). Αυτό μου τρώει χρόνο και ενέργεια από το να ψάξω δουλειά ή να κάνω κάτι πιο δημιουργικό ρε παιδί μου και από το να τρώω ό,τι θέλω. Σήμερα ήθελα να φάω κεφτεδάκια, αλλά μαγείρεψα μπάμιες

Οι αντρες δεν ειμαστε καλοι στο multitasking.
-
Ίφιδα
από Ίφιδα » 04 Οκτ 2019, 16:41
Χουργιατς έγραψε: ↑04 Οκτ 2019, 16:28
Με τον απλούστερο, ουσιαστικότερο και πειστικότερο τρόπο.
Ζώντας κατά παράδειγμα

Ξαναλέω, δεν είπα σε κανέναν πως πρέπει να ζήσει
Και σίγουρα δεν είπα σε κάποιον να ζήσει σύμφωνα με το δικό μου παράδειγμα

ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Οκτ 2019, 16:36
Η διαφορά είναι ότι άλλο να τιναχτεί στον αέρα ο ημερήσιος προγραμματισμός (όσο εκνευριστικό και να είναι) και άλλο ο προϋπολογισμός μιας εταιρίας στο χ αντικείμενο. Σ' αυτήν τη φάση, η μπάλα παίρνει πολύ περισσότερο κόσμο.
Καμία αντίρρηση σ αυτό.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 04 Οκτ 2019, 16:44
Γραφικός έγραψε: ↑04 Οκτ 2019, 16:31
Δεν είναι ότι δεν τους αγαπώ, αλλά θα ήθελα μια κάποια περισσότερη ελευθερία. Ως άνεργος και σόλο θα έπρεπε να κάνω ό,τι μου κατεβαίνει στο μυαλό (και δεν χρειάζεται χρήματα). Τώρα όμως είμαι πάλι δεσμευμένος από υποχρεώσεις. Σα να είμαι παντρεμένος, χωρίς όμως να είμαι. Χαίρομαι από τη μία που βρίσκω τρόπους να ανταποδώσω εν μέρει τις θυσίες των δικών μου, αλλά αυτή η σκληροπυρηνική οικογένεια με καταπιέζει
Αν δεν χρειάζονται χρήματα για να κάνεις ό,τι σου κατεβαίνει στο μυαλό, γιατί δεν φεύγεις και να πηγαίνεις να τους βλέπεις όταν γουστάρεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 442 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
05 Μάιος 2024, 19:45
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 557 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
25 Ιούλ 2023, 20:39
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.