Τι είναι άξιο σάτιρας σε έναν ομοφυλόφιλο;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 14:09η σάτιρα είναι ελεύθερηNaida έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 13:53Οι συμπεριφορές και τα στερεότυπα; Αν θέλαμε να σατυρίζουμε συμπεριφορές και στερεότυπα θα σατυριζαμε τους ομοφοβικούς, ρατσιστικούς,φασιστακους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 13:44
γιατί όχι;
υπάρχει κάποιος που είναι υπεράνω της σάτιρας για κάποιο λόγο;
σατιρίζονται οι συμπεριφορές και τα στερεότυπα, όχι κάποιος συγκεκριμένος άνθρωπος για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό
άμα θες, σατίρισέ τους, δεν σε σταματάει κανείς
αντιθέτως, βλέπω πως μερικοί θεωρούν πως κάποιες κοινωνικές ομάδες είναι υπεράνω σάτιρας επειδή έτσι
Διωξε κι εσυ την μποχα του polliticaly correct
Re: Διωξε κι εσυ την μποχα του polliticaly correct
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
σατυρειστε τα παπαγαλάκια
ετσι όπως εκτίθενται ειδικα στην ελλαδα
ετσι όπως εκτίθενται ειδικα στην ελλαδα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
vantono έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 13:47σορρυ που θα σας ρίξω μια δεύτερη κλωτσιά στα παπάρια με αυτό που θα πω (την πρωτη την φάγαμε ολοι απο τον μασπόλι με αυτο που ειπε για τον Πανούση), αλλά στα παπάρια μας ο Ζαμπέτας και λοιπή ρεμπέτικη χασισοηχορύπανση! Λες και μιλάμε για τιποτα ατομα τοπ περιωπής και μορφωτικού επιπέδου, για να αναλύουμε αν οι παπαριές τους που σφύριξαν καπου στα μέσα περασμένου αιώνα, ειναι ρατσιστικές ή οχι.

γκααααααααααααααααααααααααααπ ρε παπαγαλάκια
μαζεύονται ανέμοι στα ελληνικα και ανεμοι ταραζουν τη θαλασσα και τη στερια
μαζεύονται ανέμοι στα ελληνικα και ανεμοι ταραζουν τη θαλασσα και τη στερια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
δεν ξέρω τι ταράζει τη θάλασσα και τη στεριά, το τσίπουράκι σου παντως μην το ταράζεις με γλυκάνισο.
Yep.alekhine έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 13:30ρε συ ο μπουλας η ο ζαμπετας που ελεγε για τον ταμ ταμ ταμ ηταν ρατσιστες?Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 13:15Αφορμή ψάχνετε το πολίτικαλυ κορέκτνες για να βγάνετε την μπόχα του ρατσισμού από μέσα σας.
τα βροντοσαυρα τα ενδημούντα εν ελλαδι
το μονο που απεμεινε στα παπαγαλάκια των λομπυ της αμερικανικης ανατολικης ακτης είναι να σκουζνι για ρατσισμο ξενοφοβια κτλ κτλ ενώ από το 1991 και μεχρι σημερα κατακλυζεται από ξενους
τους οποιους η μεταπολιτευτικη ταξη η πιο αχρηστη εθνομηδεν ανικανη και διεφθαρμενη τους ελληνοποιει για να βγουν τα προτζεκτ περι πολυπολιτισμου και πολυφυλετισμου
τους οποιους η μεταπολιτευτικη ταξη η πιο αχρηστη εθνομηδεν ανικανη και διεφθαρμενη τους ελληνοποιει για να βγουν τα προτζεκτ περι πολυπολιτισμου και πολυφυλετισμου
- Υπερκουλτουριάρης
Εχει μια βαση οκ. Το να προσβαλεις καποιον που δεν εχετε προσωπικη αντιπαραθεση,ειναι ελλειψη καλων τροπων.σύντροφος διαβάτης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 10:32θυμάμαι όταν ήμουν μικρός, η λέξη «αράπης» ήταν στην ημερήσια διάταξη. Σήμερα είναι λέξη σχεδόν απαγορευμένη. Βέβαια δεν είναι σωστό να μιλάς έτσι υποτιμητικά για κάποιους άλλους. Ομως θα μου πεις και τι έγινε, αλλάζει τίποτα ουσιαστικά με το να αλλάζουμε τις λέξεις;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 09:14Τι είπαν οι άνθρωποιΕνα από τα αγαπημένα μου τραγούδια ever
Guess I needed sometime to get away
I needed some peaece of mind
Some peace of mind that'll stay
So I thumbed it down to nine o six ten L.A.
Maybe a Greyhound could be my way
Police and Niggers, that's right
Get out of my way
Πιστεύω πως ναι. Η ιδέα αυτή (ότι δεν είναι σωστό κτλ) καλλιεργείται μέσα μας, και σιγά -σιγά επηρεάζει και τις πράξεις μας , διαμορφώνει με τον καιρό και την πραγματικότητα. Αυτή είναι η ουσία του Ιδεαλισμού.
Απο την αλλη, ειτε ρομα,ειτε αθιγγανος,ειτε γυφτος,η ουσια δεν αλλαζει και δεν ειναι και η καλυτερη.
- Dwarven Blacksmith
Το νήμα αποτελεί αποδείξη του γνωμικού "and nothing of value was lost".

vantono έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 13:53το ξερω.σούπερ δημήτριος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 13:51την έριξες διπλή όμως.ούτε ο ζαμπέτας ήταν ρεμπέτης ούτε τα ρεμπέτικα ηχορύπανσηvantono έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 13:47σορρυ που θα σας ρίξω μια δεύτερη κλωτσιά στα παπάρια με αυτό που θα πω (την πρωτη την φάγαμε ολοι απο τον μασπόλι με αυτο που ειπε για τον Πανούση), αλλά στα παπάρια μας ο Ζαμπέτας και λοιπή ρεμπέτικη χασισοηχορύπανση! Λες και μιλάμε για τιποτα ατομα τοπ περιωπής και μορφωτικού επιπέδου, για να αναλύουμε αν οι παπαριές τους που σφύριξαν καπου στα μέσα περασμένου αιώνα, ειναι ρατσιστικές ή οχι.Απλα εκει τον κατατάσσω.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σε έναν ετεροφυλόφιλο, τί είναι;Naida έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 14:11Τι είναι άξιο σάτιρας σε έναν ομοφυλόφιλο;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 14:09η σάτιρα είναι ελεύθερη
άμα θες, σατίρισέ τους, δεν σε σταματάει κανείς
αντιθέτως, βλέπω πως μερικοί θεωρούν πως κάποιες κοινωνικές ομάδες είναι υπεράνω σάτιρας επειδή έτσι
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άσ' το ας πούμε κάτι για τον καιρό.
βου βου ο βοριάς
πλιτς πλατς η βροχή
τέτοια
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Αμα εισαι ακομπλεξαριστος gay δε θα σε νοιάζει που σε κάνουν καρικατούρα
Αν είσαι ακομπλεξάριστος δεν γίνεσαι καρικατούρα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 15:45Αμα εισαι ακομπλεξαριστος gay δε θα σε νοιάζει που σε κάνουν καρικατούρα
Όταν χρειάζεσαι λαμπιόνια και στρας εντυπωσιασμού για να δηλώσεις την ύπαρξη σου, βράστα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
30 Αύγ 2024, 17:12
-
- 2 Απαντήσεις
- 155 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
20 Οκτ 2024, 08:18
-
-
Νέα δημοσίευση Τί μπόχα είν' αυτή ρε παιδιά?
από Kauldron » 12 Ιουν 2023, 20:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 140 Απαντήσεις
- 5031 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
16 Ιουν 2023, 12:41
-