Επίτηδες φαλτσάρω, ρε σούργελο.

Σκεπτικέ, βλέπω εδώ, περνάς δύσκολη περίοδο, καταλαβαίνω, η ψυχούλα σου το ξέρει τί τραβάς.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:51Ίφιδα έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:47Όταν ήμανε 14 χρονών την κολλητή μου δεν την άφηναν να πολυβγαινει και για να βρισκόμαστε είπα να μπω κι εγώ στην εκκλησιαστική χορωδία που ήταν κι εκείνη. Πήγα λοιπόν για το...δοκιμαστικό.. πατούσε ο πάπας νότες στο πιάνο, ακολούθα με λέει, πατάει τις ψηλές νότες...ούτε για πλάκα, κατέβαινε, κατεβαινε, κατεβαινε, ααα εσυ είσαι μπάσο με λέει, να σε βάλω με τους άντρες;
Πήγα μια φορά και δεν ξαναπήγα "σ αγαπάω, σε εκτιμαω" της είπα " αλλά με παπαδοπαίδια στην εκκλησιαστική χορωδία, πάει πολυ".
Εκτιμήθηκε η προσπάθεια πάντως.
Ώρες ώρες σκέφτομαι να ανοίξω 090
"Γεια σου, με λενε Λαουρα"
.
Τί υπηρεσίες σκέφτεσαι νά προσφέρεις δηλαδή ;;; .
Πιασε το ''χτυπω νεκροι κ ανοιχτε μου '' τενορε - να σε ακουσουμε
Γω, θέλησα να το στηριξω το νήμα σου, έκανα μια προσπάθεια, είπα να μη βάλω όλο μου το ταλέντο κι επισκιασω τους υπολοίπους, αλλά όλους κοτούλες τους βρισκω, παρόλο που αυτοσαρκαζομαι και χαβαλεδιασα να σπάσω τον πάγο, αλλά σε λάθος μέρα μπήκα στο φόρουμ, όλοι είναι πολύ σοβαροί και κρυοιthe comet the course the tail έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:55ευχαριστούμε πολύ την Ίφιδαγια την πρώτη συμμετοχή και τον Cavaliere για την παρέμβαση. έλα παιδιά πάμε. ακόμα και μια-δυο στροφές από ένα τραγούδι που σας αρέσει. ένα ρεφρέν. πάμε.
Σεξι φωνή!!Ίφιδα έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:02Ξεκινάω με ασματαρα.
https://voca.ro/nAbHoQzrED5
Εντάξει Κουρτίδου δεν είμαι, αλλά έχω θαρρος
Παλιοκοταρες
Ξού
Αυτό είναι να το ακούς από τον Παγιουμτζή, και δευτερευόντως από τη Λύδια. Δεν τραγουδώ δημόσια στο φόρουμ, κάνω μόνο παράσιτα. Αλλά θυμήθηκες κομματάρα, παρόμοια σήμερα λέει και ο Ξηντάρης.
θα ανέβουν και οι υπόλοιποι σιγά-σιγά πιστεύω. η συμμετοχή μετράει. πιστεύω θα βοηθήσει να εκτονωθούν και τα νεύρα των τελευταίων ημερών.Ίφιδα έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:02Γω, θέλησα να το στηριξω το νήμα σου, έκανα μια προσπάθεια, είπα να μη βάλω όλο μου το ταλέντο κι επισκιασω τους υπολοίπους, αλλά όλους κοτούλες τους βρισκω, παρόλο που αυτοσαρκαζομαι και χαβαλεδιασα να σπάσω τον πάγο, αλλά σε λάθος μέρα μπήκα στο φόρουμ, όλοι είναι πολύ σοβαροί και κρυοιthe comet the course the tail έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:55ευχαριστούμε πολύ την Ίφιδαγια την πρώτη συμμετοχή και τον Cavaliere για την παρέμβαση. έλα παιδιά πάμε. ακόμα και μια-δυο στροφές από ένα τραγούδι που σας αρέσει. ένα ρεφρέν. πάμε.
Από μένα είναι όχι, τύπισσα.Ίφιδα έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:02Ξεκινάω με ασματαρα.
Παλιοκοταρες
Ξού
Σε θέλω στην ομάδα μου, τύπε!
Είσαι σιγουρος; Μπορώ να τραγουδήσω και το "Βασικά, καλησπέρα σας" και το "Είσαι ζημιά, δε πιανεις μιά, αλλού να πας για τράκα,Άντε Σπάσε ρε μαλακα" που ειναι και της σειρας μας τραγουδιαFeindflug έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:14Από μένα είναι όχι, τύπισσα.Ίφιδα έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:02Ξεκινάω με ασματαρα.
Παλιοκοταρες
Ξού