Ποια η γνώμη των γυναικών για τους άνδρες....
Re: Ποια η γνώμη των γυναικών για τους άνδρες....
Γι' αυτό ακριβώς οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν αυτούς που την απέφυγαν ως γαμάουα.Gewponos90 έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 11:46Παπάρια δύσκολα την αποφεύγεις.AlienWay έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 11:27Ας μη προσποιούμαστε ότι δεν ξέρουμε την απάντηση.
Οι γυναίκες ΕΚΤΙΜΟΥΝ το να μην έχει κάνει κάποιος τη θητεία του. Το θεωρούν ΠΡΟΣΟΝ.
Το να έχει "γλιτώσει" κάποιος την υποχρεωτική στράτευση, το ερμηνεύουν ως ικανότητα που έχουν οι ισχυροί (με ό,τι συνεπάγεται με τον όρο "ισχυροί").
Διότι αυτοί που αποφεύγουν τη στράτευση, είναι μια μικρή μειοψηφία, γεγονός που σημαίνει ότι έχουν πολλά ισχυρά μέσα να επιστρατεύσουν προκειμένου να το πετύχουν, ή διαθέτουν πανουργία.
Ολοι οι άλλοι που υπηρετήσαμε, είμαστε... κορόιδα.
Εξαίρεση αποτελούν οι γυναίκες που είναι...αβγα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
AlienWay έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 11:56Γι' αυτό ακριβώς οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν αυτούς που την απέφυγαν ως γαμάουα.Gewponos90 έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 11:46Παπάρια δύσκολα την αποφεύγεις.AlienWay έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 11:27Ας μη προσποιούμαστε ότι δεν ξέρουμε την απάντηση.
Οι γυναίκες ΕΚΤΙΜΟΥΝ το να μην έχει κάνει κάποιος τη θητεία του. Το θεωρούν ΠΡΟΣΟΝ.
Το να έχει "γλιτώσει" κάποιος την υποχρεωτική στράτευση, το ερμηνεύουν ως ικανότητα που έχουν οι ισχυροί (με ό,τι συνεπάγεται με τον όρο "ισχυροί").
Διότι αυτοί που αποφεύγουν τη στράτευση, είναι μια μικρή μειοψηφία, γεγονός που σημαίνει ότι έχουν πολλά ισχυρά μέσα να επιστρατεύσουν προκειμένου να το πετύχουν, ή διαθέτουν πανουργία.
Ολοι οι άλλοι που υπηρετήσαμε, είμαστε... κορόιδα.
Εξαίρεση αποτελούν οι γυναίκες που είναι...αβγα.
Μπορεί να ειναι και έτσι και να έχουν λάθος αντίληψη. Πάντως αυτό που έγραψα εγώ είναι ότι την αποφεύγεις πολύ εύκολα

Τους κατατάσσω στους παρτάκηδες έτσι δεν τους θέλω ούτε σαν κουμπάρους της τρίτης μου ξαδέλφης.
Γενικά να μην είναι στον ίδιο χώρο μαζί μου.
Γενικά να μην είναι στον ίδιο χώρο μαζί μου.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Θα πρέπει να μας αφορά η γνώμη τους επ' αυτού, για κάποιο λόγο;
Η αθεϊα είναι αρετή
Να ξεκαθαρίσω δύο πράγματα.
1) Το νήμα δεν έχει σχέση με τη γνώμη που έχει ο καθένας για τη στρατιωτική θητεία, η στράτευση είναι υποχρεωτική από το νόμο.
2) Η ερώτηση απευθύνεται στις γυναίκες, γιατί αυτές θα κρίνουν αν το θεωρούν σημαντικό, στην περίπτωση που θέλουν να δεσμευτούν σοβαρά και να κάνουν οικογένεια με έναν άνδρα που έχει παρακάμψει αυτή την υποχρέωση.
1) Το νήμα δεν έχει σχέση με τη γνώμη που έχει ο καθένας για τη στρατιωτική θητεία, η στράτευση είναι υποχρεωτική από το νόμο.
2) Η ερώτηση απευθύνεται στις γυναίκες, γιατί αυτές θα κρίνουν αν το θεωρούν σημαντικό, στην περίπτωση που θέλουν να δεσμευτούν σοβαρά και να κάνουν οικογένεια με έναν άνδρα που έχει παρακάμψει αυτή την υποχρέωση.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- EKPLIKTIKOS
Από τις απαντήσεις των γυναικων εδω, βλέπουμε το αναμενόμενο, ότι παίζει από άνθρωπο σε άνθρωπο 

- MelidonisM
- Phorum.gr user: MelidonisM
Οι φεμινίστριες δε θέλουμε να κατατάσσεστε ή να επιστρατεύεστε και μετά να πεθαίνετε στον πόλεμο ενώ εμείς μένουμε σπίτι να σιδερώνουμε. Η ιδέα ότι οι γυναίκες είναι πολύ αδύναμες για να πολεμήσουν ή πολύ ντελικάτες για να λειτουργήσουν σε στρατιωτικό περιβάλλον είναι μέρος της πατριαρχίας.
https://kamenasoutien.com/2013/04/15/pr ... eminismos/
Liquids enter better than solids
Μία από τα ίδια, μόνο όταν βρίσκομαι με τις παλιοσειρές λέμε καμιά κουβέντα γύρω από το θέμα αλλά και αυτή σύντομη.Green Dragon έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 20:26Περίεργο μου φαίνεται, ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη ή την επιθυμία να μιλήσω για κάτι τέτοιο σε σχέση μου αλλά και γενικότερα σε γυναίκα. Κάτι δεν κόλλαγε καλά.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
την δολιότητα γενικά
σαφώς προτιμώ ευθείς και έντιμους τρόπους, μα αν είναι να γίνει
έστω για μια φορά δόλιος κάποιος, ας είναι για ν αποφύγει αυτή τη σιχαμάρα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια χωρα εχει τους πιο ομορφους ανδρες;
από Portia » 29 Μάιος 2024, 13:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 104 Απαντήσεις
- 2636 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
29 Μάιος 2024, 23:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια δάση προτιμούν οι αρκούδες και ποια οι λύκοι;
από Ourania-Rania » 17 Μαρ 2024, 10:11 » σε Ζώα & άνθρωπος - 7 Απαντήσεις
- 1436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
17 Μαρ 2024, 11:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα φαύλα ή τα κρείττονα; Τι πηγάζει εκ των γυναικών;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 24 Μαρ 2025, 22:40 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 1 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
24 Μαρ 2025, 22:51
-