Μπαίνατε Σοφία Χατζηπαντελή;
Re: Μπαίνατε Σοφία Χατζηπαντελή;
Αντίστροφη περίπτωση απ το νορμάλ
Εδώ ξυπνάς το πρωι, την βλεπεις άβαφη και λες τι κατάφερα χτες ρε πουστη μου
Πλάκα σας κάνει, γκομενάρα
Εδώ ξυπνάς το πρωι, την βλεπεις άβαφη και λες τι κατάφερα χτες ρε πουστη μου
Πλάκα σας κάνει, γκομενάρα
Γι'αυτό έχω πει πως όσοι κοιτάνε μόνο κορμί γκόμενας και όχι πρόσωπο, Δεν απέχουν ιδιαίτερα από μια κωλομπαΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 00:06Φυσικά όχι. Σκέψου απλώς το μοντέλο με μάσκα (από αυτές που καλύπτουν τα μάτια μόνον) κι έλα να μου πεις μετά πόσοι θα έκαναν τους δύσκολους.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 23:42Συγκρίνεις τον μπόγο με το μοντέλο;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 23:33Βασικά, είναι έξυπνο ως κόνσεπτ ειδικώς στο μόντελινγκ που οι αντιαισθητικές "ιδιαιτερότητες" είναι εισιτήριο. Πολύ περισσότερο στην Ελλάδα, που οι ινφλουένσερς γενικώς (καλλιτέχνες, πανελίστες και λοιποί) είναι τέρμα μαϊμουδάκια σε κάθε νέα τάση*.
Για πραγματικούς μερακλήδες, προτείνω τη συγκεκριμένη κυρία.
Άνις- Η Ιρακινή πριγκίπισσα με το μουστάκι: Τη διεκδίκησαν 150 άνδρες , 12 αυτοκτόνησαν επειδή τους απέρριψε
https://m.eirinika.gr/article/184239/an ... toktonisan
Οκ, δεν ζει πια αλλά οι πιθανότητες που έχουν οι πχορουμίστας μνηστήρες να μπουν στη Χατζηπαντελή που ζει, είναι ακριβώς οι ίδιες.
*Μία από τις πολλές χαζοχαρούμενες μέινστριμ εκφράσεις.
Μετά σκέψου και την πριγκίπισσα με μάσκα.
Για τους μερακλήδες δεν θα αλλάξει κάτι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Όχι εντελώς.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 23:42Ρε σεις. Απλά δεν βγάζει τα φρύδια της, λόγω του κινήματος της μονοφρυδοσύνης. Κατά τα άλλα, σας δίνουν μουνί, το θέλετε και ξυρισμένο;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ερμής έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 00:11Γι'αυτό έχω πει πως όσοι κοιτάνε μόνο κορμί γκόμενας και όχι πρόσωπο, Δεν απέχουν ιδιαίτερα από μια κωλομπα
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν είναι η Φρίντα Κάλο αλλά η Φρύδια Κάλο»
https://www.in.gr/2022/06/15/itrash/lak ... ydia-kalo/
https://www.in.gr/2022/06/15/itrash/lak ... ydia-kalo/
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Υδράργυρος
Μας τρολάρουνε ρε;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 22:49Αυτή είναι η νέα κριτής του GNTM: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την Σοφία Χατζηπαντελή – Δείτε εικόνες
https://www.in.gr/2022/06/14/itrash/ayt ... e-eikones/
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Ερμής έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 00:11Γι'αυτό έχω πει πως όσοι κοιτάνε μόνο κορμί γκόμενας και όχι πρόσωπο, Δεν απέχουν ιδιαίτερα από μια κωλομπα

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Τι ρεζιλικια ειναι αυτα παλι?
Παλιοτερα οταν ακουγες μοντελο ηξερες οτι ηταν ΜΟΥΝΑΡΑ. Απλα και ξεκαθαρα πράγματα.
Τωρα δεν ξερεις αν ειναι μοντελο μονοφρυδο, plus size (χοντρελα δηλαδή), με λευκα, νανος, τραβελι, κλπ μεχρι και μοντελο με σύνδρομο down εβγαλαν.
Παλιοτερα οταν ακουγες μοντελο ηξερες οτι ηταν ΜΟΥΝΑΡΑ. Απλα και ξεκαθαρα πράγματα.
Τωρα δεν ξερεις αν ειναι μοντελο μονοφρυδο, plus size (χοντρελα δηλαδή), με λευκα, νανος, τραβελι, κλπ μεχρι και μοντελο με σύνδρομο down εβγαλαν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
12 Ιουν 2024, 17:32
-
- 1 Απαντήσεις
- 141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
26 Νοέμ 2024, 04:49
-
-
Νέα δημοσίευση Τα πάντα εν σοφία εποίησας
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 19 Μαρ 2024, 22:10 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
19 Μαρ 2024, 22:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπαινατε σε Γεσθημανη;
από Rocco Siffredi » 18 Σεπ 2024, 09:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 124 Απαντήσεις
- 3442 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
05 Οκτ 2024, 11:57
-