Αγιου Πνεύματος
Re: Αγιου Πνεύματος
Η μλκια ειναι πως επειδή το κράτος το έχει αφήσει μετέωρο το πράγμα λογικό ειναι ο εργαζόμενος να έχει δυσαρέσκεια σε όσους είμαστε ανοιχτά, απο την άλλη ουτε άδειες μπορώ να δώσω σε όλο τον κόσμο εδώ(μονο ο παλαιότερος θα την πάρει), ούτε να το κλείσω όταν όλος ο υπόλοιπος κλάδος είναι ανοιχτός. Νομίζετε θέλω να δουλεύω εγω αντι να ψωλοκοπανάω ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κι εσύ του πνεύματος θες να γίνεις βλέπω σαν και κάποιους απο εμάς.Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 15:41Η μλκια ειναι πως επειδή το κράτος το έχει αφήσει μετέωρο το πράγμα λογικό ειναι ο εργαζόμενος να έχει δυσαρέσκεια σε όσους είμαστε ανοιχτά, απο την άλλη ουτε άδειες μπορώ να δώσω σε όλο τον κόσμο εδώ(μονο ο παλαιότερος θα την πάρει), ούτε να το κλείσω όταν όλος ο υπόλοιπος κλάδος είναι ανοιχτός. Νομίζετε θέλω να δουλεύω εγω αντι να ψωλοκοπανάω ;
Σ εμας τα ψηλότερα μανατζαρόνια μπόρεσαν και το χωσαν μέσα στον εσωτερικό κανονισμό πριν πάρουν πλήρως χαμπάρι οι ξένοι τον παπά. Οπότε καταλαβαίνω το ζόρι σου αλλά δεν το τραβάω. Εχω γίνει του Αγίου Πνεύματος μαζί με τους τραπεζίτες και το δημόσιο.
Σίγουρα δε μαρέσει να δουλεύω αντι να ψωλάρω σε κανενα Costa αλλά οκ δεν εχω και αυτή τη νοοτροπια του υπαλληλου να έχω την μέρα που δε δουλεύω ως τοτεμ. Πιο πολύ με νοιάζει γιατί αναγκαστικά δε μπορώ να δώσω σε όλους άδεια με αποτέλεσμα να την παίρνουν πάντα οι πιο παλιοί.student έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 16:09Κι εσύ του πνεύματος θες να γίνεις βλέπω σαν και κάποιους απο εμάς.Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 15:41Η μλκια ειναι πως επειδή το κράτος το έχει αφήσει μετέωρο το πράγμα λογικό ειναι ο εργαζόμενος να έχει δυσαρέσκεια σε όσους είμαστε ανοιχτά, απο την άλλη ουτε άδειες μπορώ να δώσω σε όλο τον κόσμο εδώ(μονο ο παλαιότερος θα την πάρει), ούτε να το κλείσω όταν όλος ο υπόλοιπος κλάδος είναι ανοιχτός. Νομίζετε θέλω να δουλεύω εγω αντι να ψωλοκοπανάω ;
Σ εμας τα ψηλότερα μανατζαρόνια μπόρεσαν και το χωσαν μέσα στον εσωτερικό κανονισμό πριν πάρουν πλήρως χαμπάρι οι ξένοι τον παπά. Οπότε καταλαβαίνω το ζόρι σου αλλά δεν το τραβάω. Εχω γίνει του Αγίου Πνεύματος μαζί με τους τραπεζίτες και το δημόσιο.
Λογικό είναι ρε συ. Αν είσαι σωστό αφεντικό, μεγαλύτερη έννοια είναι να μην αδικείται κάποιος από το προσωπικό ακόμα και λόγω των συνθηκών, παρά να τουφιάσεις μια παραπάνω μέρα για πάρτη σου.Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 16:12Σίγουρα δε μαρέσει να δουλεύω αντι να ψωλάρω σε κανενα Costa αλλά οκ δεν εχω και αυτή τη νοοτροπια του υπαλληλου να έχω την μέρα που δε δουλεύω ως τοτεμ. Πιο πολύ με νοιάζει γιατί αναγκαστικά δε μπορώ να δώσω σε όλους άδεια με αποτέλεσμα να την παίρνουν πάντα οι πιο παλιοί.student έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 16:09Κι εσύ του πνεύματος θες να γίνεις βλέπω σαν και κάποιους απο εμάς.Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 15:41Η μλκια ειναι πως επειδή το κράτος το έχει αφήσει μετέωρο το πράγμα λογικό ειναι ο εργαζόμενος να έχει δυσαρέσκεια σε όσους είμαστε ανοιχτά, απο την άλλη ουτε άδειες μπορώ να δώσω σε όλο τον κόσμο εδώ(μονο ο παλαιότερος θα την πάρει), ούτε να το κλείσω όταν όλος ο υπόλοιπος κλάδος είναι ανοιχτός. Νομίζετε θέλω να δουλεύω εγω αντι να ψωλοκοπανάω ;
Αν ήσουν όμως υπάλληλος, και μάλιστα σε απρόσωπη εταιρία και με τις εργασιακές σου υποχρεώσεις εκπληρωμένες πλήρως, θα γινόσουν νομίζω ο ίδιος τοτέμ από ρέκλα εκείνη τη μέρα. Σαν κι εμένα, αν όλα πάνε καλά μέχρι τότε.
-
Volk, αυτά είναι ρε τύπε, ζωάρα!!!!
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μια χαρά είναι.
Ξεκινάνε και επισήμως τα πανηγύρια.

Δε λες τίποτα φιλαράκι. Αν βάλεις και παρέα μια κοριτσάρα που το πόσο την αγαπάω το χεις δει στο love radio...και διάφορα άλλα που δεν υπάρχει κανένας λόγος να τ απαριθμήσω...ζωάρα όντως. Τ ομολογώ και χωρίς ξύλο. Δεν είμαι ο volk όμως.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Άλλο ενα θετικό, απο τα χιλιάδες που αφησε πισω της αυτη η εποχαρα!ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 15:19με το κορονοϊό ξεκίησε να κλείνουν περισσότεροι στον ΙΤvantono έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 14:10Εγω ακουω πολλούς στον ΙΤ, και εργοδότες που δινουν τη μερα ως αργια, και εργαζόμενους που δεν δουλευουν.
Και αυτο, μολις τα τελευταια 3-4 χρονια, οπως ακριβώς ανεφερε και καποιος αλλος πιο πανω. Και εγινε τοσο συντονισμένα ολο αυτο που πραγματι σε κανει να αναρωτιέσαι δικαίως αν ψηφιστηκε ως υποχρεωτικη και δεν το πηραμε πρεφα.

- vantono
Ακριβώς επειδή δεν είσαι υπάλληλος.Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 16:12Σίγουρα δε μαρέσει να δουλεύω αντι να ψωλάρω σε κανενα Costa αλλά οκ δεν εχω και αυτή τη νοοτροπια του υπαλληλου να έχω την μέρα που δε δουλεύω ως τοτεμ. Πιο πολύ με νοιάζει γιατί αναγκαστικά δε μπορώ να δώσω σε όλους άδεια με αποτέλεσμα να την παίρνουν πάντα οι πιο παλιοί.student έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 16:09Κι εσύ του πνεύματος θες να γίνεις βλέπω σαν και κάποιους απο εμάς.Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 15:41Η μλκια ειναι πως επειδή το κράτος το έχει αφήσει μετέωρο το πράγμα λογικό ειναι ο εργαζόμενος να έχει δυσαρέσκεια σε όσους είμαστε ανοιχτά, απο την άλλη ουτε άδειες μπορώ να δώσω σε όλο τον κόσμο εδώ(μονο ο παλαιότερος θα την πάρει), ούτε να το κλείσω όταν όλος ο υπόλοιπος κλάδος είναι ανοιχτός. Νομίζετε θέλω να δουλεύω εγω αντι να ψωλοκοπανάω ;
Όπως και υπαλλήλους δεν θα βρεις πολλούς να εχουν τη νοοτροπία εργοδότη.
Ωστόσο, όταν μονο μια μέρα τη βδομάδα σου μένει να ζήσεις σαν ανθρωπος και ουσιαστικά όλες τις υπόλοιπες δουλεύεις, πολύ λογικό ειναι αυτη τη μία να τη θεωρείς τοτέμ, δυστυχώς.
Κι εγώ αυτό το θεωρώ αρρωστημένη νοοτροπία, την οποία όμως έχουν δημιουργήσει αρρωστημένες συνθήκες.
- vantono
Ως άθεος φυσικά και επικρίνω τα αγιοπνευματα και τα φαντάσματα και τις ιστορίες για αγρίους κτλ, αλλά όταν δουλεύω σαν ρομποτόσκυλο 08/5 ή 10/5 ή ακόμα και 08/6 ανεπίσημα, και καποιος μου δινει την ευκαιρία να λουφαρω/ξεκουραστώ λιγο παραπάνω και να γεμίσω μπαταρίες σαν άνθρωπος, φυσικά και θα την αποδεχτώ σαν σωστός ελληναράς ακομα και μερα τιμής στον Αγιο Κθούλου να είναι.
Αν μου εδιναν την επιλογή να δουλέψω αγίου πνευματος (ή οποιαδήποτε άλλη αργία), με τον όρο ότι θα μου πρόσθεταν +1 μέρα στην καλοκαιρινη άδεια, φυσικά και θα προτιμούσα να δουλεψω του ΑΠ.
Αν μου εδιναν την επιλογή να δουλέψω αγίου πνευματος (ή οποιαδήποτε άλλη αργία), με τον όρο ότι θα μου πρόσθεταν +1 μέρα στην καλοκαιρινη άδεια, φυσικά και θα προτιμούσα να δουλεψω του ΑΠ.
- taxalata xalasa
Και τα σουβλατζίδικα δουλεύουν κανονικά.neon imposter έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 13:25καλά, δεν με ξυλοφόρτωσαν κιόλαςstergiosbik έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 13:21Και τα νοσοκομεια.neon imposter έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 13:07Εμενα μια φορά μου είχαν κάνει εξακρίβωση στοιχείων του Αγίου Πνεύματος
Οι αστυφύλακες δλδ δουλεύουν κανονικά
Κοιτα να δεις συμπτωση ρε φιλε!
μετά πήγα για σουβλάκια

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Καλά όλα αυτά.vantono έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 17:31Ακριβώς επειδή δεν είσαι υπάλληλος.Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 16:12Σίγουρα δε μαρέσει να δουλεύω αντι να ψωλάρω σε κανενα Costa αλλά οκ δεν εχω και αυτή τη νοοτροπια του υπαλληλου να έχω την μέρα που δε δουλεύω ως τοτεμ. Πιο πολύ με νοιάζει γιατί αναγκαστικά δε μπορώ να δώσω σε όλους άδεια με αποτέλεσμα να την παίρνουν πάντα οι πιο παλιοί.student έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 16:09
Κι εσύ του πνεύματος θες να γίνεις βλέπω σαν και κάποιους απο εμάς.
Όπως και υπαλλήλους δεν θα βρεις πολλούς να εχουν τη νοοτροπία εργοδότη.
Ωστόσο, όταν μονο μια μέρα τη βδομάδα σου μένει να ζήσεις σαν ανθρωπος και ουσιαστικά όλες τις υπόλοιπες δουλεύεις, πολύ λογικό ειναι αυτη τη μία να τη θεωρείς τοτέμ, δυστυχώς.
Κι εγώ αυτό το θεωρώ αρρωστημένη νοοτροπία, την οποία όμως έχουν δημιουργήσει αρρωστημένες συνθήκες.
Το. Κράτος γιατί το αφήνει στο χέρι του αιμοποτη εργοδότη όμως;
Ελπίζω να μη χρεώνεται κάτι εξτρα στη μισθοδοσία για αυτή τη μέρα.
- vantono
Μολις τωρα μπήκα τσιμπούκινγκ να ριξω μια ματια σε δωμάτια για 3ήμερο, και ειναι τα πάντα κλειστά. Από Ναύπλιο και Αίγινα και Αγκίστρι, μέχρι Κέα και Άνδρο. Οκ, όλοι ΔΥ θα μου πείτε, απλώς τζαστ σέιν'.
ΠΡΕπει να υποχρεωτική αργία, μεγάλη εορτή, τι σχέση έχει με τα λαμόγια των τραπεζών, αφήστε τον κοσμάκη να γιορτάσει
Ο Ερμής στον κόσμος του, δυτικός έχει γίνει
Ο Ερμής στον κόσμος του, δυτικός έχει γίνει
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά εποχή του δυτικού πνεύματος σας εκφράζει περισσότερο;
από έργο_μακέτο » 11 Νοέμ 2024, 15:09 » σε Φιλοσοφία - 8 Απαντήσεις
- 510 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
12 Νοέμ 2024, 20:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση 30 Νοεμβρίου: Αγίου Ανδρέα, μεγάλη η χάρη Του
από Isildur » 30 Νοέμ 2023, 13:02 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 57 Απαντήσεις
- 1585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
01 Δεκ 2023, 18:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Που οφειλεται η επιτυχια της σειράς για τη ζωη του Αγιου Παισιου?
από George_V » 09 Φεβ 2025, 23:23 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 206 Απαντήσεις
- 3640 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
18 Απρ 2025, 14:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ενώθηκε το χέρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου ft vintage Τατσόπουλος
από Σενέκας » 27 Μάιος 2024, 22:16 » σε Θρησκειολογία - 107 Απαντήσεις
- 2694 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
28 Μάιος 2024, 18:02
-