Αδικια σε θεματα οικογενειακης περιουσιας
Re: Αδικια σε θεματα οικογενειακης περιουσιας
Κρίμα ρε φίλε, σε νιώθω. Τι πατέρας κι αδελφός είναι αυτοί, να μην βοηθάνε; Συγγενείς από τα λιντλ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τη ξεφουρνισε την παραβολή της ασωτης Ελλαδος ο κύριος Ακτινίδιος ή όχι ακόμη.
Δεν είμαστε στο 2015. Άλλαξε θέμα, κουράζει.
Τώρα τρενταρουν Κασσελακης και μπιφ Γαλης-πασιφαης. Προσαρμοσου.
Δεν είμαστε στο 2015. Άλλαξε θέμα, κουράζει.
Τώρα τρενταρουν Κασσελακης και μπιφ Γαλης-πασιφαης. Προσαρμοσου.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Κάτσε, είμαστε στην αρχή, ακόμα παίζει ο Πανταλόνε ντε μπισογκνόσι. Στη δεύτερη πράξη θα μπει κι Ντοτόρος που θα αναλύσει τον μύθο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 08:04Τη ξεφουρνισε την παραβολή της ασωτης Ελλαδος ο κύριος Ακτινίδιος ή όχι ακόμη.
(...)
Νομίζω ότι στη δεύτερη πράξη θα μπει ο Μπάρμπα-Γιωργος και ο ΧατζηαβάτηςΝαύτης έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 09:14Κάτσε, είμαστε στην αρχή, ακόμα παίζει ο Πανταλόνε ντε μπισογκνόσι. Στη δεύτερη πράξη θα μπει κι Ντοτόρος που θα αναλύσει τον μύθο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 08:04Τη ξεφουρνισε την παραβολή της ασωτης Ελλαδος ο κύριος Ακτινίδιος ή όχι ακόμη.
(...)
δάσκαλε τώρα που μαζεύτηκε πλήθος νομίζω ήρθε η ώρα να κάνεις το τρικάκι με τον πολλαπλασιασμό των ακτινιδίων
Κόντρα ρόλος για τον αυγολέμονο ακτινίδιο, είναι ιντελεκτουέλ τύπος, όχι κάνας λαϊκός πλεμπαίος.Beria έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 09:21Νομίζω ότι στη δεύτερη πράξη θα μπει ο Μπάρμπα-Γιωργος και ο ΧατζηαβάτηςΝαύτης έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 09:14Κάτσε, είμαστε στην αρχή, ακόμα παίζει ο Πανταλόνε ντε μπισογκνόσι. Στη δεύτερη πράξη θα μπει κι Ντοτόρος που θα αναλύσει τον μύθο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 08:04Τη ξεφουρνισε την παραβολή της ασωτης Ελλαδος ο κύριος Ακτινίδιος ή όχι ακόμη.
(...)
Θα έλεγα ότι ταιριάζει καλύτερα ο σιορ Διονύσιος.
Μου επιτρέπεις αυτό να το χρησιμοποιήσω για υπογραφή;Γκοτζμπενι έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 02:30
Τα πλεονασματα της οικογενειας μου οφειλονται στα δικα μου ελλειματα
Yippie Kay Yay
Τον δίδυμο αδελφό σου τον λένε Έκτορα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σας παίζει
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
-
ΦυσικαAirman68 έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 10:47Μου επιτρέπεις αυτό να το χρησιμοποιήσω για υπογραφή;Γκοτζμπενι έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 02:30
Τα πλεονασματα της οικογενειας μου οφειλονται στα δικα μου ελλειματα
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άρνηση-αδικία Συντονισμού
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 19 Οκτ 2023, 14:25 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
19 Οκτ 2023, 14:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αδικια.Σ αυτη την μουτσουνα εδωσε η φυση το μεγαλυτερο πεος στον κοσμο?
από Μαδουραίος » 28 Αύγ 2024, 08:16 » σε Κοινωνικά θέματα - 56 Απαντήσεις
- 1660 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
28 Αύγ 2024, 15:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κώστας Πηλαδακης και η πρόκληση της δέσμευσης περιουσίας του
από Ίακχος » 14 Δεκ 2024, 10:23 » σε Life style - 0 Απαντήσεις
- 244 Προβολές
-