Τι εννεοεις "για την ωρα"? Δε θ'αλλαξει τιποτα αν δε κανεις εσυ κατι. Αν δε σ'ενοχλουν τα ads μπορεις να μπαινεις απο igognito
καλα εμενα δε με ενχλουν, δεν εχει αλλαξει κατι σε εμενα, ολα μια χαρα. Αλλα λες ειναι συνδεδεμένο με το ακουντ, αρα κανουμε λογκουτ για την ωρα και ολα οκ;
Λογικα ναι. Ετσι νομιζω δηλαδη. Απλα δε θα εχεις playlists, history κτλ κτλ
Το βγάζει ναι.
Απενεργοποιημενα το κλασσικό adblock και το adblock+ και το adblock του Malware antibytes.
Θα δοκιμάσω αύριο να καθαρίσω cache και τα μπισκότα να δω αν είναι οκ.
Αλλά από το κινητό μπαίνω YouTube κανονικά με το ίδιο account και δεν έχω πρόβλημα παίζουν όλα κανονικά και με adblock ενεργοποιημενο πάλι απο chrome του κινητού.
OK, δε ξερω γιατι. ΜΑλλον ειναι cache/ cookies οπως ειπες
Ή το YouTube γνωρίζει τι extensions έχεις εγκατεστημένα στον Chrome και ας είναι απενεργοποιημένα.
με ublock origin στον κρομε και adguard home δεν εχω δει ακομα κανενα προβλημα, απο εδω το μαθαίνω.
Δε το βγαζει σε ολους. Οποιον τσιμπησουν. Αλλα εχουν πεσει με τα μουτρα και το κυνηγουν παρα πολυ.
Εγώ πάλι νομίζω πως γνωρίζουν 100% ποιοι έχουν adblock, απλά στο φέρνουν με το μαλακό. Και εδώ και στα comments στο βίντεο του Louis υπάρχουν άτομα που λένε πως προτιμούν να σταματήσουν να βλέπουν YouTube παρά να απενεργοποιήσουν το adblock.
H Google αυτή την στιγμή παίζει με την ψυχολογία σου. Κάποιες φορές θα σου πετάει το μύνημα άλλες όχι. Κάποιοι θα βαρεθουν και θα απενεργοποιήσουν τα adblock, άλλοι θα σκάσουν λεφτά για το premium και άλλοι θα πάνε αλλού. Εάν τους κόψει όλους μαχαίρι τότε οι περισσότεροι θα ψάξουν για εναλλακτικές.
Εντωμεταξύ σε μένα, οσο και να κανω like σε διάφορα βίντεο εχουν κολλησει "τα βίντεο που μ αρεσουν" στα 5000 και δεν ανεβαίνει το νουμερο οσα like και να κανω σε νέα βίντεο που παρακολουθώ. Τι παίζει?
Εντωμεταξύ σε μένα, οσο και να κανω like σε διάφορα βίντεο εχουν κολλησει "τα βίντεο που μ αρεσουν" στα 5000 και δεν ανεβαίνει το νουμερο οσα like και να κανω σε νέα βίντεο που παρακολουθώ. Τι παίζει?
ωραίος μου λυσες την απορία!
Αυτό βέβαια πρέπει να το ρυθμίσουν και ν ανεβαίνει κι αλλο όσο πάει "τα βίντεο που μ αρεσουν". Δεν το σηκώνουν οι σερβερς εν ετει 2023 δεν μπορώ να καταλάβω.
ωραίος μου λυσες την απορία!
Αυτό βέβαια πρέπει να το ρυθμίσουν και ν ανεβαίνει κι αλλο όσο πάει "τα βίντεο που μ αρεσουν". Δεν το σηκώνουν οι σερβερς εν ετει 2023 δεν μπορώ να καταλάβω.
Εγώ δημιουργώ ιδιωτικά playlists και τα βάζω εκεί βίντεο που μου αρέσουν και θα ήθελα να ξαναδώ. Εάν ένα βίντεο απλά μου αρέσει βάζω like. Ίσως για αυτό να έχουν το όριο μιας και ο καθένας μπορεί να βάζει like σε 10+ την μέρα, αλλά δεν παίζει να τα ξαναδεί.
Οκ σπανε μπαλες,αν βαλουν το Premium 2 ευρω το μηνα θα τους τα δωσω.If you put the premium on 2 euros per month i will disable it.I will buy it i mean.
Οκ σπανε μπαλες,αν βαλουν το Premium 2 ευρω το μηνα θα τους τα δωσω.If you put the premium on 2 euros per month i will disable it.I will buy it i mean.
Βρες ένα φτηνό VPN με 3-4 ευρώ τον μήνα, πάρε ένα μηνα και συνδεσου από Ινδία. Φτιάξε ένα νέο λογαριασμό, βάλε ως διεύθυνση μια δημόσια τουαλέτα στην Ινδία και πάρτο για 15 ευρώ τον χρόνο.
Η φωτογραφία είναι από φίλο, εγώ το πληρώνω κανονικά σαν μαλάκας.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.