Αδέσποτος σκυλος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Kappa

Re: Αδέσποτος σκυλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 28 Δεκ 2023, 12:58

Ακούστε τώρα θράσος. Όσο είχε έρθει ο τύπος από τη φιλοζωική και με φώναξε και μένα κάτω, εμφανίστηκε λοιπόν το προαναφερθέν παιδαρελι, ο γιος του βοσκου, και είπε να μην το πιάσει ο τύπος της φιλοζωικης γιατί είναι το δικό τους από το μαντρί. Αφού πήρε τα στοιχεία του (ευτυχως) αυτός από τη φιλοζωική έφυγε και έφυγε και το παιδαρελι λεγοντας μου ότι θα ειδοποιήσει τον πατέρα του. Περνάει μια ώρα και είναι άφαντος οπότε τον παίρνω τηλέφωνο και μου λέει ότι δεν μπορούν να τον πιάσουν και να κάνω ο,τι θέλω. Μου το κλείνει, καλω επιτόπου αστυνομία όπου δίνω τα στοιχεία του και το τηλ του αλλά με ενημερώνουν πως εφόσον δεν έχει τσιπακι το ζώο θεωρείται τυπικα αδέσποτο αλλά θα του κάνουν μια σύσταση παρόλα αυτά. Του κάνουν σύσταση και ο κωλομαλακας λέει στον αστυνομικό ότι τελικά δεν είναι δικό του (μπουρδες)

Δηλαδή ΚΑΙ εδιωξε τον άνθρωπο από τη φιλοζωικη που έκανα τόσες μέρες να τον φέρω ΚΑΙ μετά αποποιείται των ευθυνών του. Τον γαμας ή δεν τον γαμας μετα τον σκατομαλακα;
Με μπλοκαρε κιόλας στο κινητό το βλαμμένο, τον πήρα με απόκρυψη και του λέω έχεις διορία μία ώρα αλλιώς πάω εισαγγελέα. Στο μεταξύ πετάχτηκα στον κτηνίατρο για τον γατο που ήταν ήδη σε πολύ άσχημη κατάσταση εξαιτίας τους και όταν γύρισα το σκυλί έλειπε. Για να δούμε πόσες μέρες θα κρατήσει αυτό. Βρήκα κακό μπελα με τους μαλακές, άστο διαολο πια.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Δεκ 2023, 18:38

Green Dragon έγραψε:
28 Δεκ 2023, 08:54
Τι γράφετε ρε καμμένοι, δεν βλέπετε που αναφέρει ότι ο σκύλος του αγριεύει και τον απειλεί και συγχρόνως κυνηγάει να πνίξει τις γάτες; Το πρόβλημα είναι ότι όντως μπορεί να βρει τον μπελά του πολύ εύκολα γιατί η αυστηρή προστασία των ζώων είναι μεν σωστή αλλά πάντα υπάρχει η τάση του τσουβαλιάσματος και θεωρείσαι εκ προοιμίου ένοχος.

Να μια περίπτωση που γνωρίζω καλά: Στο Μαρκόπουλο στην περιοχή Αερόμυλος υπάρχει μια αγέλη αγριόσκυλων ένα από τα οποία είναι ιδιαίτερα επιθετικό και δαγκώνει συνέχεια κόσμο. Οι κάτοικοι έχουν παραπονεθεί πολλές φορές και το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να το μαζεύουν φιλοζωικές για 2 εβδομάδες και μετα να το επιστρέφουν. Εσείς δηλαδή τι νομίζετε ότι πρέπει να γίνει σε αυτήν την περίπτωση; Συγγνώμη αλλά αν έμενα εκεί θα φρόντιζα να τον βγάλω από την μέση πριν φάει κανέναν άνθρωπο, κάτι που κανονικά θα έπρεπε να κάνει η πολιτεία. Στο εξωτερικό στα επικίνδυνα ζώα κάνουν ευθανασία.
μονοβολο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 28 Δεκ 2023, 18:45

Kappa έγραψε:
28 Δεκ 2023, 12:58
Ακούστε τώρα θράσος. Όσο είχε έρθει ο τύπος από τη φιλοζωική και με φώναξε και μένα κάτω, εμφανίστηκε λοιπόν το προαναφερθέν παιδαρελι, ο γιος του βοσκου, και είπε να μην το πιάσει ο τύπος της φιλοζωικης γιατί είναι το δικό τους από το μαντρί. Αφού πήρε τα στοιχεία του (ευτυχως) αυτός από τη φιλοζωική έφυγε και έφυγε και το παιδαρελι λεγοντας μου ότι θα ειδοποιήσει τον πατέρα του. Περνάει μια ώρα και είναι άφαντος οπότε τον παίρνω τηλέφωνο και μου λέει ότι δεν μπορούν να τον πιάσουν και να κάνω ο,τι θέλω. Μου το κλείνει, καλω επιτόπου αστυνομία όπου δίνω τα στοιχεία του και το τηλ του αλλά με ενημερώνουν πως εφόσον δεν έχει τσιπακι το ζώο θεωρείται τυπικα αδέσποτο αλλά θα του κάνουν μια σύσταση παρόλα αυτά. Του κάνουν σύσταση και ο κωλομαλακας λέει στον αστυνομικό ότι τελικά δεν είναι δικό του (μπουρδες)

Δηλαδή ΚΑΙ εδιωξε τον άνθρωπο από τη φιλοζωικη που έκανα τόσες μέρες να τον φέρω ΚΑΙ μετά αποποιείται των ευθυνών του. Τον γαμας ή δεν τον γαμας μετα τον σκατομαλακα;
Με μπλοκαρε κιόλας στο κινητό το βλαμμένο, τον πήρα με απόκρυψη και του λέω έχεις διορία μία ώρα αλλιώς πάω εισαγγελέα. Στο μεταξύ πετάχτηκα στον κτηνίατρο για τον γατο που ήταν ήδη σε πολύ άσχημη κατάσταση εξαιτίας τους και όταν γύρισα το σκυλί έλειπε. Για να δούμε πόσες μέρες θα κρατήσει αυτό. Βρήκα κακό μπελα με τους μαλακές, άστο διαολο πια.
Toυ κάνανε τα μούτρα κρέας.
Εμείς δεν έχουμε αστυνομία, νηπιαγωγούς έχουμε, που κανακεύουνε τον κάθε τσογλαναρά.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 28 Δεκ 2023, 19:02

Καλά σου ξηγιουνται όλοι, τα θέλει ο πάτος σου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 28 Δεκ 2023, 19:08

Ασέβαστος έγραψε:
28 Δεκ 2023, 18:38
Green Dragon έγραψε:
Τι γράφετε ρε καμμένοι, δεν βλέπετε που αναφέρει ότι ο σκύλος του αγριεύει και τον απειλεί και συγχρόνως κυνηγάει να πνίξει τις γάτες; Το πρόβλημα είναι ότι όντως μπορεί να βρει τον μπελά του πολύ εύκολα γιατί η αυστηρή προστασία των ζώων είναι μεν σωστή αλλά πάντα υπάρχει η τάση του τσουβαλιάσματος και θεωρείσαι εκ προοιμίου ένοχος.

Να μια περίπτωση που γνωρίζω καλά: Στο Μαρκόπουλο στην περιοχή Αερόμυλος υπάρχει μια αγέλη αγριόσκυλων ένα από τα οποία είναι ιδιαίτερα επιθετικό και δαγκώνει συνέχεια κόσμο. Οι κάτοικοι έχουν παραπονεθεί πολλές φορές και το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να το μαζεύουν φιλοζωικές για 2 εβδομάδες και μετα να το επιστρέφουν. Εσείς δηλαδή τι νομίζετε ότι πρέπει να γίνει σε αυτήν την περίπτωση; Συγγνώμη αλλά αν έμενα εκεί θα φρόντιζα να τον βγάλω από την μέση πριν φάει κανέναν άνθρωπο, κάτι που κανονικά θα έπρεπε να κάνει η πολιτεία. Στο εξωτερικό στα επικίνδυνα ζώα κάνουν ευθανασία.
μονοβολο.
Αφηνει ιχνη και δεν το θες.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 28 Δεκ 2023, 19:18

Πείτε του πως τα καλά σκυλιά
Δε γαβγιζουνε με τέτοιο τρόπο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 28 Δεκ 2023, 20:04

Πώς δεν έχεις πεθάνει από adrenaline overdose ρε τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 28 Δεκ 2023, 20:09

Είναι και αυτό άλλο ένα στοιχείο του πόσο μπουρδέλο είμαστε.

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 28 Δεκ 2023, 20:29

Kappa έγραψε:
23 Δεκ 2023, 17:03
Έχει τρεις μέρες τώρα που έχει μπαστακωθει στην αυλή μου ένας τεράστιος σκυλαρος. Μένω σε συμπλεγμα κατοικιών, δηλαδή εχω κοινη αυλή με τις δύο αδερφές μου , εκ των οποίων η μία έχει σκυλιά. Το αδέσποτο σκυλί κάθεται και τους κάνει παρέα, έχει κανει παρεα με το ένα (είναι σε χαμηλή περίφραξη εντός του κοινοχρηστου χωρου) και δεν λέει να φυγει. Το προβλημα είναι ότι 1. Μου γαβγίζει και με κυνηγάει και δεν ξέρω πώς μπορεί να αντιδράσει 2. Σιτιζω αδέσποτες γατες που έρχονται εντος του κοινοχρηστου και τις κυνηγάει μανιασμενα. Αλλά και οι δικές μου οικοσιτες βγαίνουν στην αυλή και τις τελευταίες μέρες κινδυνεύουν αφού τις κυνηγάει.

Επειδή γενικά ασχολούμαι με τα αδέσποτα, έχω το κινητό της υπεύθυνης του πρωτογενους στο Δήμο μου αλλά δεν θέλω να ενοχλήσω εφόσον είναι αργία. Τι άλλη λύση υπάρχει; Στη φιλοζωικη που πηρα σφυρανε αδιάφορα, παρά τις επιδοτησεις που τσεπωνουν, και μου είπαν να καλέσω στο Δήμο το οποίο προφανώς δεν μπορώ να κάνω μέχρι την Τριτη.

Αν πάρω την αστυνομία είμαι σίγουρος ότι θα με παραπέμψουν στο Δήμο. Αν ωστόσο υπάρχει άμεση ανάγκη για την περισυλλογή ενός άγριου ζώου πού απευθύνομαι; Μέχρι την Τρίτη θα μου έχει φάει τις γατες. Προσπαθησα να το διώξω αλλά δεν φοβάται, αντίθετα μου γαβγιζει. Προσπαθησα να το καλοπιασω με φαγητό αλλά τότε παίρνει υπερβολικό θάρρος και φαίνεται έτοιμο να μου ορμηξει για να "παιξουμε ". Τι να κανω;
Κρατάς τις γάτες στο σπίτι μέχρι να καλέσεις τον δήμο. Αν φοβάσαι στο σκυλί κυκλοφορείς με ρόπαλο του μπέιζμπολ κατά προτίμηση μεταλλικό.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 02 Ιαν 2024, 09:36

Τόσες μέρες είχαμε ησυχάσει, σήμερα ξανάρθε το σκυλι, πήρα την αστυνομία αλλά πριν προλάβουν να καλέσουν το γιο του, ήρθε ο ίδιος ο βοσκός αυτοπροσώπως και τον έπιασε. Δεν βγήκα να του μιλήσω, δεν ήθελα να τρομάξω το σκύλο όσο προσπαθούσε να τον πιάσει. Βέβαια δεν ξέρω και τι κουμασι είναι κι αυτός. Οι βοσκοί συνήθως έχουν και καραμπίνες. Αυτος ειναι γερος και φορούσε γυαλιά, δεν φαινόταν επικίνδυνος, αν όμως τους κάνω καταγγελία δεν ξέρω πώς μπορεί να αντιδρασουν. Έχουν βάλει κολαρο στο σκυλι, αλλά το ζώο εμφανεστατα τους μισεί. Τώρα θα τα έχω αυτά κάθε τρεις και λίγο, αφού έχει μάθει πια το σπίτι. Οι γάτες μου είναι σε σοκ, δεν μπορούν να λιαστούν με την ησυχία τους. Και φοβάμαι μην περάσουν αρκετές μέρες και τις πιάσει εξαπίνης όταν ξαναεμφανιστει.
Τουλάχιστον αυτή τη φορά τον έβγαλα φωτογραφίες και βίντεο να πιάνει τον σκυλο (ήταν εντός της ιδιοκτησίας μου) άρα δεν μπορεί να ισχυριστεί πάλι ότι δεν είναι δικός του.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 02 Ιαν 2024, 09:40

Ζεις ένα δράμα Καππά.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 02 Ιαν 2024, 10:03

Πρέζα

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 02 Ιαν 2024, 10:14

GoBzi έγραψε:
02 Ιαν 2024, 09:40
Ζεις ένα δράμα Καππά.

Είναι όντως δράμα, γιατι κινδυνεύουν τα γατακια. Και γαυγιζει και σε εμένα και κυνηγάει και τα αυτοκίνητα. Αφού θέλει τσομπανόσκυλο, ας το προσέχει κιόλας. Δεν μπορεί να το αφήνει χωρίς επίβλεψη. Αραγε οι βοσκοί χρειάζονται άδεια και για να βόσκουν; Μηπως να του κάνω καταγγελία και για το μαντρί να πατάξω το πρόβλημα στη ρίζα του; Αλλά τότε όντως θα πρέπει να φοβάμαι αντίποινα.
Την επόμενη φορά απλώς θα στείλω καταγγελίες παντού, στο Δήμο, στην εισαγγελια, στη φιλοζωικη, και ας κάνουν ο,τι θέλουν. Τουλάχιστον αφού του έβαλαν κολαρο ισως μπορέσω να τον δένω εγώ σε κανένα δέντρο. Βέβαια το σκυλί δεν πιάνεται με τίποτα, ουτε ο εκπαιδευτης της φιλοζωικης δεν μπορούσε να το πιάσει. Απορώ τι δουλειά κάνει στο μαντρί του βοσκου. Του κυνηγάει τα προβατα; Τον μισεί όπως και να 'χει (ο σκύλος το βοσκο)

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 02 Ιαν 2024, 10:43

Kappa έγραψε:
28 Δεκ 2023, 09:22
Εντέλει ανήκει σε βοσκό. Ήρθε ο γιος του όσο προσπαθούσαμε να το πιάσουμε. Το σκυλί γύρισε στην αυλή μου και αυτός πήγε και καλά να φωνάξει τον πατέρα του.

Ναι, εμένα θα πάρουν για βασανισμό που εχω κανει μεχρι και δικαστήρια για βασανισμους ζωων και φολες. Προφανώς περνάει πολύ άσχημα με το βοσκό. Περιμένω να δω τώρα αν θα συγκινηθεί ο βοσκός. Φαντάσου σε τι κατάσταση έχει τα ζώα για να προτιμάει να έρχεται εδώ.
Α κακως δεν σου εριξε μια δαγκωματια. Αλητη που δυσανασχετεις κιολας με τα ζωντανα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 02 Ιαν 2024, 11:15

Green Dragon έγραψε:

Στην τρίτη επίθεση, το αδέσποτο πάει για ευθανασία! Νόμος!
Αλλά πρέπει να γίνει καταγγελία στην αστυνομία και μετά οι αρχές υποχρεούνται να διερευνήσουν την επίθεση (από κάμερες μέχρι αποτύπωμα δοντιών).
Οι φιλοζωικές το επιστρέφουν μετά από 2 εβδομάδες, επειδή προφανώς ξέρουν οτι δεν γνωρίζετε τη διαδικασία. Με την πρώτη καταγγελία, θα δεις ότι θα έρθουν κάποια εμφανώς διαταραγμένα άτομα με πανό και θα κακαρίζουν, αλλά στο τέλος θα μαζέψουν το επικίνδυνο σκυλί.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών