Φάτε έναν αναρχοαριστερό κοινωνιστή!Kappa έγραψε: ↑02 Απρ 2024, 10:00Έχω ένα σπάνιο Κομιξ (από τα εξαντλημένα του Τερζοπουλου) που δεν κυκλοφορεί καθόλου ούτε ως μεταχειρισμένο. Αρχικά ήταν να το πουλήσω ένα 200αρι, αλλά μου πρότειναν στα 150. Βλέπω όμως ότι αυτός που μου το πρότεινε πουλάει κομιξ. Πώς ξερω οτι θα το πάρει και δεν θα το πουλήσει μετά παραπάνω; Να επιμείνω στην αρχική τιμή;
Πώληση κομιξ
- Λίνο Βεντούρα
Re: Πώληση κομιξ
Δεν υπάρχει "αισχροκέρδεια" σε μη απαραίτητα είδη. Αισχροκέρδεια είναι οι τιμές που χρεώνουν τα ιδιωτικά κέντρα υγείας, η διαφορά τιμής από τον καλλιεργητή στο σούπερμάρκετ, ακόμα και η κρατική αφαίμαξη των αυτοκινήτων. Τα κόμιξ και τα τσιγάρα και τα ποτά και τα flagship κινητά/αυτοκίνητα ας πουλιούνται και για εκατομμύρια. Κανείς δεν ενδιαφέρεται.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Στο metabook πουλάνε ακόμα και παραπάνω από βιβλιοπωλεία. Πχ ήθελα να βρω ένα βιβλίο, όχι σπάνιο, που κυκλοφορεί κανονικά, απλώς να το πάρω σε κάπως χαμηλότερη τιμή και το έχουν πιο πάνω από τα βιβλιοπωλεία. Το ίδιο ισχύει και σε ορισμένα ηλεκτρονικά.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑03 Απρ 2024, 10:47Πάντως κάποιοι πωλητές μεταχειρισμένων βιβλίων κλπ δεν έχουν τον θεό τους...
Έχω την πρώτη έκδοση του Άσιμου "Αναζητώντας κροκανθρώπους" αγορασμένη σε αμελητέα τιμή το 1981 από τον ίδιο, μαζί με κάποιες κασέτες του που πούλαγε τότε έξω από το Πολυτεχνείο.
Και πας στο metabook και βλέπεις τιμή 490 ευρώ!!!
https://metabook.gr/books/anazitontas-k ... mos-393827
Yochanan έγραψε: ↑02 Απρ 2024, 10:28Oτι θα το πάρει ο αχάριστος που δε φτάνει που του έδωσε ο καππας το κομικς για εκατο πενηντα ψωροευρω δε θα τον ευγνωμονεί για πάντα και θα ανεβάζει στόρις στο ίνστα του ο παλαιοβιβλιοπωλης (ή μάλλον παλιοβιβλιοπώλης) και θα το διαφημίζει στους ΑΛΛΟΥΣ αγοραστές! Μπροστά στα μάτια του κάππα, μπροστά στα ίδια του τα μάτια. Καμια ντροπή ο ανήθικος, ο αχάριστος!!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Απρ 2024, 10:14Σαφώς και θα το πουλήσει παραπάνω. Όσοι πουλάνε μεταχειρισμένα (ρούχα, βιβλία, έπιπλα, οτιδήποτε) αυτό ακριβώς κάνουν. Το δικό σου πρόβλημα, ποιο είναι;Kappa έγραψε: ↑02 Απρ 2024, 10:00Έχω ένα σπάνιο Κομιξ (από τα εξαντλημένα του Τερζοπουλου) που δεν κυκλοφορεί καθόλου ούτε ως μεταχειρισμένο. Αρχικά ήταν να το πουλήσω ένα 200αρι, αλλά μου πρότειναν στα 150. Βλέπω όμως ότι αυτός που μου το πρότεινε πουλάει κομιξ. Πώς ξερω οτι θα το πάρει και δεν θα το πουλήσει μετά παραπάνω; Να επιμείνω στην αρχική τιμή;

My boy ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ low-key flexing his bags!ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑03 Απρ 2024, 10:47Πάντως κάποιοι πωλητές μεταχειρισμένων βιβλίων κλπ δεν έχουν τον θεό τους...
Έχω την πρώτη έκδοση του Άσιμου "Αναζητώντας κροκανθρώπους" αγορασμένη σε αμελητέα τιμή το 1981 από τον ίδιο, μαζί με κάποιες κασέτες του που πούλαγε τότε έξω από το Πολυτεχνείο.
Και πας στο metabook και βλέπεις τιμή 490 ευρώ!!!
https://metabook.gr/books/anazitontas-k ... mos-393827

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Διέκοψαν την Κανέλη για να μιλήσουν για τα κόμιξ του Asterix!
από pylothess » 21 Ιαν 2024, 01:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
22 Ιαν 2024, 11:22
-
-
- 34 Απαντήσεις
- 1203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
12 Ιουν 2024, 20:29
-
-
Νέα δημοσίευση Metabook - Vendora (Αγορα πώληση Βιβλιων)
από Space_Passenger » 05 Μάιος 2024, 20:50 » σε Λογοτεχνία - 0 Απαντήσεις
- 661 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
05 Μάιος 2024, 20:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση 4 παιδιά προς πώληση ρωτήστε μέσα
από Frappezitis » 09 Μάιος 2024, 21:53 » σε Ιστορία - 0 Απαντήσεις
- 119 Προβολές
-