Οι ποντιοι... με τρομαζουν

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Re: Οι ποντιοι... με τρομαζουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 24 Δεκ 2018, 22:30

lolek1 έγραψε:
24 Δεκ 2018, 22:11

δεν εχω λιγκ αλλα απο οτι ξερω μιας και που ειχε λιγο πληθυσμο αφησαν οσους αραβες ηθελαν να γινουν χριστιανοι στο νησι και οι υπολοιποι που δεν θελαν φυγαν
... για τον άλλο κόσμο. Όταν λίγο αργότερα οι Βυζαντινοί έφθασαν στην επίσης αραβικής κατοχής Κύπρο, οι μεμέτιδες άρχιζαν να βαπτίζονται πριν οι Ρωμιοί πιάσουν στεριά.
Παρόλα αυτά οι Κύπριοι είναι μια χαρά άνθρωποι.
Ίσως να κάναμε ανταλλαγή πληθυσμών μεταξύ των δυο νησιών :smt017 Κυπραίους συμπαθώ. Οι άλλοι οι κλεφτοκοτάδες κατσιγάμιδες σαχλόμαγκες, ας πάνε να πουλήσουν αντριλίκι στους Τούρκους. Τουρκοκρητικοί v2 θα δούμε σύντομα, ούτε 12αρι στην γιουροβίζιον δεν θα μας δίνουν.

Άγιες μέρες τα Χριστούγεννα, γουστάρω.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 24 Δεκ 2018, 22:32

Αίγαγρος έγραψε:
24 Δεκ 2018, 21:55
Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
24 Δεκ 2018, 20:30
Η Κρήτη ήταν μουσουλμανική για αιώνες.
The Emirate of Crete was a Muslim state that existed on the Mediterranean island of Crete from the late 820s to the Byzantine reconquest of the island in 961.
ανακρίβειες, κάτι λιγότερο από 1,5 αιώνα και αυτό επειδή οι Κρήτες μάλλον την είχαν καταβρεί με την παντελή απουσία ρωμαϊκής/βυζαντινής αρχής στο νησί, αφού μπορούσαν όχι μόνο να συνεχίσουν να πιστεύουν στο 12θεο, αλλά και να δραστηριοποιούνται με την πειρατεία (σε συνεργασία με τους Άραβες της Ανδαλουσίας), μία παράδοση αιώνων, η οποία συνεχιζόταν αμείωτη από την αρχαιότητα μέχρι την πτώση τους στον Φωκά.
Οι Κρητικοί πρέπει να ήταν οι τελευταίοι που εντάχθηκαν στο ρωμαίικο, έκτοτε όμως υπήρξαν από τους πιο μάχιμους και πιστούς στο θρόνο της Πόλης.
Απόλαυση να τον διαβάζεις.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 » 24 Δεκ 2018, 22:32

η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμε λεπτομεριες

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 24 Δεκ 2018, 22:35

Στην κοινωνική μου συναναστροφή συναντάω συχνά έναν Κρητικό και μου κάνει μεγάλη εντύπωση η φυσιογνωμία του και το χρώμα του δέρματός του. Ο τύπος μοιάζει με Πακιστανό. Πριν αρχίσετε τις μπούρδες για το πόσο μελαμψοί είναι και κάποιοι Χρυσαυγίτες, εδώ δε μιλάμε για μελαμψό δέρμα σαν αυτό που είχαν οι αρχαίοι Έλληνες και κάποιοι Χρυσαυγίτες, εδώ μιλάμε για πραγματικό Πακιστανό.

Τον κοιτάω και σκέφτομαι συνεχώς "ή εγώ είμαι Έλληνας, ή αυτός είναι Έλληνας, αλλά σε κάθε περίπτωση αποκλείεται εγώ κι αυτός να έχουμε την ίδια καταγωγή". Καμια φορά γυρίζει απότομα και βλέπει ότι τον κοιτάζω. Πιθανότατα νομίζει ότι τον γουστάρω.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 24 Δεκ 2018, 22:40

Γάταρος έγραψε:
24 Δεκ 2018, 22:35
Στην κοινωνική μου συναναστροφή συναντάω συχνά έναν Κρητικό και μου κάνει μεγάλη εντύπωση η φυσιογνωμία του και το χρώμα του δέρματός του. Ο τύπος μοιάζει με Πακιστανό. Πριν αρχίσετε τις μπούρδες για το πόσο μελαμψοί είναι και κάποιοι Χρυσαυγίτες, εδώ δε μιλάμε για μελαμψό δέρμα σαν αυτό που είχαν οι αρχαίοι Έλληνες και κάποιοι Χρυσαυγίτες, εδώ μιλάμε για πραγματικό Πακιστανό.

Τον κοιτάω και σκέφτομαι συνεχώς "ή εγώ είμαι Έλληνας, ή αυτός είναι Έλληνας, αλλά σε κάθε περίπτωση αποκλείεται εγώ κι αυτός να έχουμε την ίδια καταγωγή". Καμια φορά γυρίζει απότομα και βλέπει ότι τον κοιτάζω. Πιθανότατα νομίζει ότι τον γουστάρω.
Να αρχίσω να βάζω φωτογραφίες Κρητών τώρα να μας πεις πώς νιώθεις κι αν είσαι έτοιμος για την μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου;

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 24 Δεκ 2018, 22:42

οι Κρήτες είναι καστανόξανθοι με λεπτά χαρακτηριστικά.

ναι η σούστα είναι επιρροή από τους πόντιους, αλλά βράκες κτλ φορούσαν στα περισσότερα νησιά. από Κέρκυρα μέχρι Κύπρο, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, βράκες φορούσαν.
παντελόνια και φουστανέλες στην ενδοχώρα κυρίως.

κάτι μαυριδεροί απανταχού στην Ελλάδα, και ειδικά στα παράλια, είναι προσμίξεις με σαρακινούς και λοιπούς που πέρασαν από εκεί.

πχ πολλές οικογένειες στην ελευσίνα, που προέρχονται από τους ελάχιστους ψαράδες που είχαν μείνει στην περιοχή, πριν κατέβουν οι αρβανίτες, έχουν χοντρά χαρακτηριστικά, με κάτι χειλάρες, σχιστά μάτια, ανοιχτά ρουθούνια και είναι μαυριδεροί. απόγονοι σίγουρα πειρατών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naranjita την 24 Δεκ 2018, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 24 Δεκ 2018, 22:43

Κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση με την τραβελογέννα είναι το πολύ υψηλό ποσοστό της σε ομοφυλόφιλους. Όταν έπιασαν τον αντιφασίστα παιδεραστή Συραγάκη, δήλωσε ότι κινούταν σε έναν ομοφυλοφιλικό κύκλο της τοπικής κοινωνίας που αποτελούταν από εκατοντάδες άτομα. Μιλάμε για εκατοντάδες ομοφυλόφιλους σε δυο - τρεις γειτονιές. Ούτε στο Σαν Φρανσίσκο δε γίνονται αυτά. Δεν προκαλεί εντύπωση πως εκεί η Χρυσή Αυγή καταγράφει τα χαμηλότερα ποσοστά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 24 Δεκ 2018, 23:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 24 Δεκ 2018, 22:43

Να αρχίσω εγώ:

Εικόνα

Εδώ ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος με Πρεσβευτή τρίτης χώρας.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 24 Δεκ 2018, 22:44

Gherschaagk έγραψε:
24 Δεκ 2018, 22:40
Γάταρος έγραψε:
24 Δεκ 2018, 22:35

Να αρχίσω να βάζω φωτογραφίες Κρητών τώρα να μας πεις πώς νιώθεις κι αν είσαι έτοιμος για την μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου;
Οι μισοί Κρητικοί είναι σαν Σουηδοί και οι άλλοι μισοί είναι σαν Πακιστανοί. Είναι γνωστό αυτό.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 24 Δεκ 2018, 22:44

άσε έχει γεμίσει ο τόπος από δαυτους. εμείς χαιδευτικά την Λεψίνα, την λέμε και πουστοχώρι.

υ.γ.

ευτυχώς οι δικοί μου συγγενείς είναι κάτασπροι, ξανθοί ή καστανόξανθοι, με ανοιχτά μάτια :003:

τώρα, κάτι χαλικούτηδες σαν το Λενιώ, ποιος ξέρει τι διασταύρωση είναι.

:lol:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 24 Δεκ 2018, 22:46

Γάταρος έγραψε:
24 Δεκ 2018, 22:43
Κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση με την τραβελογένα είναι το πολύ υψηλό ποσοστό της σε ομοφυλόφιλους. Όταν έπιασαν τον αντιφασίστα παιδεραστή Συραγάκη, δήλωσε ότι κινούταν σε έναν ομοφυλοφιλικό κύκλο της τοπικής κοινωνίας που αποτελούταν από εκατοντάδες άτομα. Μιλάμε για εκατοντάδες ομοφυλόφιλους σε δυο - τρεις γειτονιές. Ούτε στο Σαν Φρανσίσκο δε γίνονται αυτά. Δεν προκαλεί εντύπωση πως εκεί η Χρυσή Αυγή καταγράφει τα χαμηλότερα ποσοστά.
Λες βλακείες.... :g030:

Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος » 24 Δεκ 2018, 22:50

Gherschaagk έγραψε:
24 Δεκ 2018, 22:32
...
:wave:
Naranjita έγραψε:
24 Δεκ 2018, 22:42
πχ πολλές οικογένειες στην ελευσίνα, που προέρχονται από τους ελάχιστους ψαράδες που είχαν μείνει στην περιοχή, πριν κατέβουν οι αρβανίτες, έχουν χοντρά χαρακτηριστικά, με κάτι χειλάρες, σχιστά μάτια, ανοιχτά ρουθούνια και είναι μαυριδεροί. απόγονοι σίγουρα πειρατών.
Οι κάτοικοι της Ελευσίνας είναι αλβανικής καταγωγής,
ενώ μετά την μικρασιατική καταστροφή μεταφέρθηκαν στην περιοχή και πολλοί πρόσφυγες Έλληνες της Μικράς Ασίας.

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 24 Δεκ 2018, 22:51

πού να είναι άραγε ο Αγαπημένιος, θα άνοιγε 37 παρόμοια τόπικς

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 24 Δεκ 2018, 22:51

Γάταρος έγραψε:
Κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση με την τραβελογένα είναι το πολύ υψηλό ποσοστό της σε ομοφυλόφιλους. Όταν έπιασαν τον αντιφασίστα παιδεραστή Συραγάκη, δήλωσε ότι κινούταν σε έναν ομοφυλοφιλικό κύκλο της τοπικής κοινωνίας που αποτελούταν από εκατοντάδες άτομα. Μιλάμε για εκατοντάδες ομοφυλόφιλους σε δυο - τρεις γειτονιές. Δεν προκαλεί εντύπωση πως εκεί η Χρυσή Αυγή καταγράφει τα χαμηλότερα ποσοστά.

Καταγράφει τα χαμηλότερα ποσοστά γιατι τα ναζιστικα σκουπίδια εκαναν τα αίσχιστα στο νησι (ηταν καθ'ολη τη διαρκεια του πολέμου υπο γερμανική και όχι ιταλικη κατοχη) και ο κόσμος σας θυμάται ακομα. Και επειδη είστε προδότες. Για αυτό.

Εικόνα

«εκ του ασφαλούς πάντοτε πολέμαρχους μαχαιροβγάλτες» που εκτελούσαν «αιχμάλωτους Γερμανούς αλεξιπτωτιστές».

http://agonaskritis.gr/%CF%87%CF%81%CF% ... %B1%CE%B6/
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 24 Δεκ 2018, 22:53

Gherschaagk έγραψε:
24 Δεκ 2018, 22:46
Γάταρος έγραψε:
Κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση με την τραβελογένα είναι το πολύ υψηλό ποσοστό της σε ομοφυλόφιλους. Όταν έπιασαν τον αντιφασίστα παιδεραστή Συραγάκη, δήλωσε ότι κινούταν σε έναν ομοφυλοφιλικό κύκλο της τοπικής κοινωνίας που αποτελούταν από εκατοντάδες άτομα. Μιλάμε για εκατοντάδες ομοφυλόφιλους σε δυο - τρεις γειτονιές. Ούτε στο Σαν Φρανσίσκο δε γίνονται αυτά. Δεν προκαλεί εντύπωση πως εκεί η Χρυσή Αυγή καταγράφει τα χαμηλότερα ποσοστά.
Λες βλακείες.... :g030:
2.32 - 4.04

Κάπου αλλού αναφέρει ότι αυτά τα άτομα ήταν εκατοντάδες.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών