Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 03 Ιαν 2019, 12:15

Γραφικός έγραψε:
03 Ιαν 2019, 12:04
Naranjita έγραψε:
03 Ιαν 2019, 12:02
Πρέπει να παραδεχθείς πως αν ήσουν γκομενάκι το δάχτυλό σου θα είχε πάρει φωτιά για την πάρτη του.
δεν μου αρέσουν οι μπειμπι φεις

:lol:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 03 Ιαν 2019, 12:17

Απορώ πως σας φαίνονται τόσο χαλια οι ελληνίδες στους περισσότερους, που κυκλοφοράτε όλοι;

Όποιους ξένους έχω φέρει στην Ελλάδα και τους έχω περπατήσει τους έχουν πέσει τα σαγόνια, το μόνο μείον(που δε θα το έλεγα απόλυτα μείον) είναι πως έχουν ένα τουπέ πολύ παραπάνω.

Δε συζητάω για επαρχεία, εκεί και αν η διάφορα είναι χαώδης.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 03 Ιαν 2019, 12:19

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
03 Ιαν 2019, 12:11
να τοποθετηθεί ο Souvlatzis
Εδώ η γνώμη του Souvlatzis ως bi έχει μεγάλη βαρύτητα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
John Dear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Dear » 03 Ιαν 2019, 12:19

Γάταρος έγραψε:
03 Ιαν 2019, 11:30
Γραφικός έγραψε:
03 Ιαν 2019, 11:24
Μόνο οι φασίστες είναι άσχημοι. Όταν κάποιος είναι κακός, αυτό βρίσκει τρόπο και βγαίνει, ακόμα και αν τα επί μέρους χαρακτηριστικά του είναι όμορφα. Εκτός από αυτούς δεν υπάρχουν άσχημοι αθρώποι.
Άσχημοι και όμορφοι υπάρχουν σε όλες τις ιδεολογίες αλλά ο κανόνας είναι πως οι περισσότερες πατσαβούρες είναι είτε κομμουνιστές είτε αναρχικοί και υπάρχει κι επιστημονική εξήγηση γι' αυτό. Όταν είσαι πατσαβούρα διακατέχεσαι από ένα αίσθημα αδικίας οπότε ελκύεσαι από την ιδεολογία που κηρύττει ότι στρέφεται κατά της αδικίας. Η Καϊλή ή η Ράπτη ποτέ δε θα μπορούσαν να είναι κομμουνίστριες.

Τέλος πάντων, ας μην το πολιτικοποιήσουμε κι αυτό. Σε αυτό το φόρουμ δε γίνεται να κάνουμε μια συζήτηση χωρίς να τη χαλάσουν τα κομμούνια που η ψυχή τους έχει ζαρώσει από το μίσος;
Δεν έχουν μίσος οι αριστεροί, κομμουνιστές, αναρχικοί. Εσύ είσαι που έγραψες για Αλβανούς και Πακιστανούς συνοδεύοντας την πρόταση με το "μέχρι εκεί είναι", για τις γυναίκες. Αυτό είναι μίσος.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 03 Ιαν 2019, 12:20

Ερμής έγραψε:
03 Ιαν 2019, 12:17
Απορώ πως σας φαίνονται τόσο χαλια οι ελληνίδες στους περισσότερους, που κυκλοφοράτε όλοι;

Όποιους ξένους έχω φέρει στην Ελλάδα και τους έχω περπατήσει τους έχουν πέσει τα σαγόνια, το μόνο μείον(που δε θα το έλεγα απόλυτα μείον) είναι πως έχουν ένα τουπέ πολύ παραπάνω.

Θα δεις Ελληνίδες και θα σου πέσουν τα σαγόνια γιατί όπως γράφω και πιο πάνω όσες από αυτές βγαίνουν όμορφες είναι από τις ωραιότερες στον κόσμο. Το θέμα είναι ποια είναι η αναλογία τους με τις υπόλοιπες.

Άβαταρ μέλους
John Dear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Dear » 03 Ιαν 2019, 12:21

Μπίστης έγραψε:
03 Ιαν 2019, 11:33
Γραφικός έγραψε:
03 Ιαν 2019, 11:24
Μόνο οι φασίστες είναι άσχημοι. :lol:

Όταν κάποιος είναι κακός, αυτό βρίσκει τρόπο και βγαίνει, ακόμα και αν τα επί μέρους χαρακτηριστικά του είναι όμορφα. Εκτός από αυτούς δεν υπάρχουν άσχημοι αθρώποι.
Δεν υπάρχουν πιό κακιασμένοι από τους αντιφασίστες (συν την υστερική ξινίλα που βγάζουν σε μόνιμη βάση)
Οι δεξιοί και οι φασίστες μου έβγαζαν πάντα μία αηδία. Μάλλον σε παίρνουν χαμπάρι με τη μία και τους βγαίνει στη μούρη αυθόρμητα. Εγώ όποτε βλέπω αντιφασίστες πάντα γλυκά και χαμογελαστά πρόσωπα έχουν.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 03 Ιαν 2019, 12:22

Γάταρος έγραψε:
03 Ιαν 2019, 12:20
Ερμής έγραψε:
03 Ιαν 2019, 12:17

Θα δεις Ελληνίδες και θα σου πέσουν τα σαγόνια γιατί όπως γράφω και πιο πάνω όσες από αυτές βγαίνουν όμορφες είναι από τις ωραιότερες στον κόσμο. Το θέμα είναι ποια είναι η αναλογία τους με τις υπόλοιπες.
Είπες στη σχέση Ελλήνων - Ελληνίδων. Ναι σε αυτή τη σχέση μας τρώνε, μάστορα. Συν οτι υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ ωραίες ελληνίδες, δλδ πας σε ένα μαγαζί (όχι το κουτούκι του μητσουκλα) και σπάνια θα δεις γυναίκα που θα την πεις πραγματικά χάλια άσχημη. Και ξαναλέω οτι αυτή η διαφορά στην επαρχεία είναι εξωπραγματική.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 03 Ιαν 2019, 12:23

John Dear έγραψε:
03 Ιαν 2019, 12:21
Οι δεξιοί και οι φασίστες μου έβγαζαν πάντα μία αηδία. Μάλλον σε παίρνουν χαμπάρι με τη μία και τους βγαίνει στη μούρη αυθόρμητα. Εγώ όποτε βλέπω αντιφασίστες πάντα γλυκά και χαμογελαστά πρόσωπα έχουν.
Όταν λέμε "αντιφασίστες" εννοούμε αντιφάδες ή όλους όσους στέκονται απέναντι στον φασισμό;

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 03 Ιαν 2019, 12:24

Γάταρος έγραψε:
03 Ιαν 2019, 11:35
Naida έγραψε:
03 Ιαν 2019, 11:27
Γω είχα σχέση ένα διάστημα με Ρωσολετονό. Πολύ ανώτερος των Ελλήνων στο σεξ. Γενικά οι Έλληνες πολύ πίσω σ' αυτα τα θεματα. Μήπως γι'αυτό αυτό πάμε σε άλλες φυλές ;
Η χαρακτηριστική Ελληνίδα είναι κοντή, χοντρή και άσχημη. Με άλλες εθνικότητες πάνε περισσότερο γιατί δε μπορούν να είναι με Έλληνα. Κανονικά οι Ελληνίδες θα έπρεπε ν' απαιτούν να κλείσουν τα σύνορα γιατί σε καμία περίπτωση δε μπορούν ν' ανταγωνιστούν τις Ρωσίδες.
λαθος

απο τα ανοιχτα συνορα ωφειλουνται (σε μεγαλυτερο επιπεδο σε επιπεδο επιλογων) στο επιπεδο των σχεσεων αυτες που υπολειπονται εμφανισιακα και νοθευεται η φυσικη επιλογη απο την εμπορευματοποιηση και τον γυναικοκεντρισμο

ετσι ικανοποιειται η καθε μια ασχημη εμφανισιακα που εχει πλεον απλετες επιλογες απο εκει που με το ζορι συναναστρεφοταν μαζι της ο αντιστοιχος εμφανισιακα χαμηλα στανταρντς πραγμα που ανεβαζει δραστικα τις απαιτησεις του αυτοχθονα που δεν μπορει να τις ικανοποιησει γιατι δεν τον θεωρουν πλεον ανωτερο απο τον πακι απο πλευρας οικονομικου στατους σε μια πληρως ελευθερη αγορα

οι ομορφες ή οι μεσης ομορφιας ρωσιδες αντιστοιχα κοιτουν τους πορους του ανδρα αδιαφορωντας για το φυλο του οπως και οι μεση ελληνιδα καταληγοντας μετα απο ενα ξεφρενο γυναικοκεντρικο τσιμπουσι στις γατες τους αφου δεν εχουν προσβαση σε ανδρες που να μπορουν να τις προσφερουν κατι που οι ιδιες δεν εχουν σε επιπεδο πορων

απο την ολη κατασταση βγαινουν αποτελματωμενοι οι αυτοχθονες ανδρες μεσαιου ή μικρου οικονομικου στατους των οποιων οι ποροι καταληγουν στο κρατος δλδ στις γυναικες και συνεχιζεται η αναπαραγωγη της μισανδρης πραγματικοτητας με ολο και πιο ακραιους ορους για τους εναπομειναντες δουλους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 03 Ιαν 2019, 12:30, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 03 Ιαν 2019, 12:25

Γραφικός έγραψε:
03 Ιαν 2019, 11:59
Naida έγραψε:
03 Ιαν 2019, 11:42
Μπα εγώ νομίζω δεν θέλουν τους Έλληνες γιατί δεν το έχουν ρε παιδί μου. Πολύ φλουφληδες.
Εικόνα
:102:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 03 Ιαν 2019, 12:25

Τίποτα. Ιρανές. Τώρα που ξεκίνησαν να πετούν τις μπούργκες θα καταλάβετε τι σημαίνει ομορφιά.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 03 Ιαν 2019, 12:28

Γραφικός έγραψε:
03 Ιαν 2019, 12:23
Όταν λέμε "αντιφασίστες" εννοούμε αντιφάδες ή όλους όσους στέκονται απέναντι στον φασισμό;
Κατά τα άλλα εγώ είμαι ο τρελός.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 03 Ιαν 2019, 12:32

Γάταρος έγραψε:
03 Ιαν 2019, 12:25
Τίποτα. Ιρανές. Τώρα που ξεκίνησαν να πετούν τις μπούργκες θα καταλάβετε τι σημαίνει ομορφιά.
η αρχη του τελους για το ιραν αν λαβει χωρα κατι τετοιο

ο φεμινισμος λειτουργει ως δηλητηριο και αποσαρθρωτηρας σε καθε κοινωνια

νεες στρατιες goldiggers και απομουρλαμενων φεμινιστριων :g030:

εισαι σιγουρα εθνικιστης? :lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 03 Ιαν 2019, 12:36

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
03 Ιαν 2019, 12:32
Γάταρος έγραψε:
03 Ιαν 2019, 12:25
η αρχη του τελους για το ιραν αν λαβει χωρα κατι τετοιο

ο φεμινισμος λειτουργει ως δηλητηριο και αποσαρθρωτηρας σε καθε κοινωνια

νεες στρατιες goldiggers και απομουρλαμενων φεμινιστριων :g030:

εισαι σιγουρα εθνικιστης? :lol:
Αυτή που το ξεκίνησε είναι ακτιβίστρια υπέρ του Ισραήλ.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 03 Ιαν 2019, 12:37

Εγω θυμαμαι στην Γιουγκια κυκλοφορούσα μοντελες και ειχα ενα φιλο γιουγκο ωραιο παιδι που μολις εβλεπε ποντια επεφτε στα πατώματα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών