Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Άτομο που χρησιμοποιεί βία (και μόνο) το θέλει το μπερντάκι του για να μάθει να μην το ξανακάνει.
Εννοείται! Γιατί ένα χαστούκι απο γυναίκα προς άντρα είναι το ίδιο με εναν άντρα που σαπακιαζει στο ξύλο μια γυναίκα. Άσε μας ρε γραφικέ
Ίφιδα έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 12:29Α όχι, εκεινη χρυση γυναίκα, με ηθελε για νύφη.Gherschaagk έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 12:19Η μάνα του;;Ίφιδα έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 12:18
Είμαι ρε κοπελάρα, είμαι, το παραδέχομαι, ένα χαστούκι ήταν όλο κι όλο αλλά δυνατό, καταπελτένιο, πόνεσε το χέρι μου κι εκεινος επιασε το μαγουλάκι του ξαφνιασμένος, δεν τό 'δε νά ρχεται. Εντωμεταξύ το χαστούκι δε τό φαγε για το κέρατο, υπήρχε κάτι χειρότερο στην ιστορία
Απλά το κέρατο το εφαγα μεσα στο σπίτι μου, πάνω στο κρεβάτι μου, λίγες μέρες μετα που του βρηκα δουλειά με λεφτά που ουτε τα φαντάστηκε ποτέ, ενω εγω δούλευα 14 ωρες τη μέρα τότε, τη μοναδική μέρα που την περασα σε νοσοκομείο!
Η υπέρτατη ξεφτίλα;
Λιγους μήνες αργότερα επαιξε 2ο3ο ρολο σε τσόντα sirina προντάξιον
Και βρηκαμε εμεις τα κοχονες να ξαναερωτευτούμε και δε τα βρίσκουν κάτι Εθνικοινωνιστές και Άγιδες επειδή δε τους κάθισε η γκόμενα αν και πλήρωσαν το γεύμα!

~~¥~~
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Ίφιδα έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 12:29Α όχι, εκεινη χρυση γυναίκα, με ηθελε για νύφη.
Απλά το κέρατο το εφαγα μεσα στο σπίτι μου, πάνω στο κρεβάτι μου, λίγες μέρες μετα που του βρηκα δουλειά με λεφτά που ουτε τα φαντάστηκε ποτέ, ενω εγω δούλευα 14 ωρες τη μέρα τότε, τη μοναδική μέρα που την περασα σε νοσοκομείο!
Η υπέρτατη ξεφτίλα;
Και βρηκαμε εμεις τα κοχονες να ξαναερωτευτούμε και δε τα βρίσκουν κάτι Εθνικοινωνιστές και Άγιδες επειδή δε τους κάθισε η γκόμενα αν και πλήρωσαν το γεύμα!
γιατι ξεφτιλα?

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ε δε θα ενιωθες λιγο ξεφτιλίσμένος και μαλάκας αν ειχες σπιτωσει μια γκομενα της ειχες βρει τη δουλειά των ονείρων της κι ετρωγες κερατο πάνω στο κρεβάτι σου;alekhine έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 12:36Ίφιδα έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 12:29Α όχι, εκεινη χρυση γυναίκα, με ηθελε για νύφη.
Η υπέρτατη ξεφτίλα;
γιατι ξεφτιλα?

- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ναι ρε προφανωςΊφιδα έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 12:40Ε δε θα ενιωθες λιγο ξεφτιλίσμένος και μαλάκας αν ειχες σπιτωσει μια γκομενα της ειχες βρει τη δουλειά των ονείρων της κι ετρωγες κερατο πάνω στο κρεβάτι σου;alekhine έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 12:36Ίφιδα έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 12:29
Α όχι, εκεινη χρυση γυναίκα, με ηθελε για νύφη.
Η υπέρτατη ξεφτίλα;
γιατι ξεφτιλα?
απλα ετσι οπως ειχε γραφτει το μνμ χωρις κενο νομιζα οτι χαρακτηρισες ξεφτιλα την επομενη επαγγελματικη του επιλογη

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
εγώ το πήρα παντως οτι ηταν ξεφτίλα να μην μπορεί να βρει δουλειά και να του βρηκε ενας αλλος μεσα σε 1 ημέρα αποχης απο τη δική του.Ίφιδα έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 12:40Ε δε θα ενιωθες λιγο ξεφτιλίσμένος και μαλάκας αν ειχες σπιτωσει μια γκομενα της ειχες βρει τη δουλειά των ονείρων της κι ετρωγες κερατο πάνω στο κρεβάτι σου;alekhine έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 12:36Ίφιδα έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 12:29
Α όχι, εκεινη χρυση γυναίκα, με ηθελε για νύφη.
Η υπέρτατη ξεφτίλα;
γιατι ξεφτιλα?
~~¥~~
Ναι, όταν μας δεις με τη Γκεργκ να κραζουμε άντρα που εδωσε ένα χαστούκι όλο κι όλο, γι αυτό το λόγο, έλα να μας πεις τί εχουμε δικαίωμα να λεμε και τι όχι
Ε κι αυτο ξεφτίλα είναι ρε Αλεκ, για σας προφανώς όχι, εμένα μου φάνηκε κατάντια, τον λυπήθηκα δηλαδή, ενιωσα το ιδιο πράγμα που ενιωθα βλέποντας αγγλίδες στα Μάλια με ανοιχτα πόδια πάνω στο καπό να φωνάζουν φακ μι φακ μι. Αυτό που ντρέπεσαι για λογαριασμό του άλλου
Είμαι κατά της βιας. Περιπου.
Αλλά κι εγώ έχω ξεφύγει σε σχέση κι έχω μπατσισει, νυχιασει, δαγκώσει. Το έχω χιλιομετανιώσει. Όχι για εκείνον αλλά για μένα πως δεν κατάφερα να κρατήσω τον έλεγχο μου και πως έφτασα εγώ σε αυτό το σημείο που δεν με αναγνώριζα.
Αλλά κι εγώ έχω φάει. Ισότητα

Γενικά μια συμβουλή μακριά απ' ότι σας αλλοιώνει τον χαρακτήρα και σας κάνει να κάνετε πράγματα που κανονικά δεν θα κάνετε. Όσο δυνατό κι εθιστικό κι αν είναι. Μακριά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
lyna έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 12:34Ίφιδα έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 12:29Α όχι, εκεινη χρυση γυναίκα, με ηθελε για νύφη.
Η υπέρτατη ξεφτίλα;

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κοίτα εγώ με το άβαταρ που έχω και με το γενικότερο στυλ μου εδώ μέσα, καταλαβαίνεις πως μου αρέσει να ασκώ βία, ποικιλοτρόπως. Γούστα είν' αυτά, δεν πίεσα κανέναν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Υπερκουλτουριάρης
Δεν επικροτώ την πράξη του, αλλά δεν μπορώ να μην χαμογελάσω για την κατάληξη της τσόντας! Μην έχεις αρνητικά συναισθήματα, για την ιστορία και μόνο άξιζεΊφιδα έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 12:29
Η υπέρτατη ξεφτίλα;

Τι διάολο όλες οι γυναίκες δέρνουν τους συντρόφους τους εδω πέρα;
Μια φορά μόνο είχα σχέση με γυναίκα που έκανε Μαι-ται και τέτοια και αποδεδειγμένα μπορούσε να πλακώσει καμιά δεκαριά άντρες. Δεν ξέρω τι με έπιανε, κρυφός μαζοχισμός κάτι τέτοιο, ενω γενικά είμαι ήπιος, έκανα τα πάντα για να την βγάλω εκτός ορίων, απο αρρωστημένη περιέργεια. Τι να πω, ενω το 99% των γυναικών παρουσιαζουν λιγότερο ή περισσότερο σημάδια υστερίας,αυτή η συγκεκριμένη ήταν απίστευτα ζεν τύπισσα και δεν της φαινόταν καθόλου με την πρώτη, λόγο δυναμισμού.Ευτυχώς η δυστυχώς δεν με έδειρε ποτέ,απλά με έστειλε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
01 Ιαν 2025, 00:35
-
-
Νέα δημοσίευση Μιλφάρα δημοσιογράφος περνάει πριονοκορδέλα το πρότυπο ομορφιάς του Σατανικού.
από Kauldron » 05 Φεβ 2025, 01:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
05 Φεβ 2025, 14:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύγκριση ΑΕΠ Ελλάδας Τουρκίας σε μία εικόνα.
από Ζενίθεδρος » 23 Φεβ 2024, 17:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
23 Φεβ 2024, 17:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συγκριση της χορηγησης ασυλου των κυβερνησεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
από southern » 01 Φεβ 2025, 07:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 28 Απαντήσεις
- 528 Προβολές
-