Loοks status money φιλε. Θυμασαι τη σειρα βιντεο που ειχα αναβασει.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑21 Ιαν 2020, 00:01φυσικα και δεν μετραειΟρέστης 35 έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 23:57Ηρθε ενας ωραιος μαθητης για δοκιμαστικο μαθημα. και επεσαν επανω του ολα τα κοριτσια και του εκαναν ερωτησεις και κελαηδουσαν. Και μετα λενε δε μετραει η εμφανιση στον αντρα. Αμα εισαι ωραιος ουτε να προσπαθησεις δε χρειαζεται, αμα εισαι ασχημος σε αποφευγουν. Κραταγε μια τσαντα μια που εγραφε κατι σχετικα με καποια εκδηλωση. Κι εμενα μου ειιχε τραβηξει την περιεργεια αλλα δεν ρωτησα για να μη με περασει για ανωμαλο. Τι ειναι αυτο ρωταει. Του εξηγει και λεει πρωτη φορα βρισκω καποιον που να ξερει απ αυτα. Μα δεν ξερω απ αυτα της απανταει αυτος. Χαχαχα!
ολα ειναι στατους
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας

Πήγαινα στο περίπτερο και ήθελα να πάρω νερό και έψαχνα 0,50€ στο τσεπάκι στην τσάντα μου. Και έψαχνα,έψαχνα και το βρήκα το πενηντάλεπτο. Και όπως κλείνω το φερμουάρ κοιτάζω κάτω και βλέπω 20€. Το σηκώνω όλο χαρά πάω παίρνω το νεράκι μου, λέω τι καλά και χαιρόμουν. Και ανοίγω το φερμουαράκι να βάλω μέσα το 20αρικο και τελικά ήταν το δικό μου 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχω καινούριο κινητό

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα το εκλεβες;Naida έγραψε: ↑21 Ιαν 2020, 18:35Πήγαινα στο περίπτερο και ήθελα να πάρω νερό και έψαχνα 0,50€ στο τσεπάκι στην τσάντα μου. Και έψαχνα,έψαχνα και το βρήκα το πενηντάλεπτο. Και όπως κλείνω το φερμουάρ κοιτάζω κάτω και βλέπω 20€. Το σηκώνω όλο χαρά πάω παίρνω το νεράκι μου, λέω τι καλά και χαιρόμουν. Και ανοίγω το φερμουαράκι να βάλω μέσα το 20αρικο και τελικά ήταν το δικό μου
Αν δεν ήταν δικό μου. Εννοείται θα το έπαιρνα. Δεν είναι κλέψιμο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Ιαν 2020, 00:27Θα το εκλεβες;Naida έγραψε: ↑21 Ιαν 2020, 18:35Πήγαινα στο περίπτερο και ήθελα να πάρω νερό και έψαχνα 0,50€ στο τσεπάκι στην τσάντα μου. Και έψαχνα,έψαχνα και το βρήκα το πενηντάλεπτο. Και όπως κλείνω το φερμουάρ κοιτάζω κάτω και βλέπω 20€. Το σηκώνω όλο χαρά πάω παίρνω το νεράκι μου, λέω τι καλά και χαιρόμουν. Και ανοίγω το φερμουαράκι να βάλω μέσα το 20αρικο και τελικά ήταν το δικό μου
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κλεψιμο ειναι. Δεν σου το εδωσαν. Και εγω εχω βρει λεφτα στο δρομο αλλα δεν τα πηρα.Naida έγραψε: ↑22 Ιαν 2020, 07:49Αν δεν ήταν δικό μου. Εννοείται θα το έπαιρνα. Δεν είναι κλέψιμο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Ιαν 2020, 00:27Θα το εκλεβες;Naida έγραψε: ↑21 Ιαν 2020, 18:35Πήγαινα στο περίπτερο και ήθελα να πάρω νερό και έψαχνα 0,50€ στο τσεπάκι στην τσάντα μου. Και έψαχνα,έψαχνα και το βρήκα το πενηντάλεπτο. Και όπως κλείνω το φερμουάρ κοιτάζω κάτω και βλέπω 20€. Το σηκώνω όλο χαρά πάω παίρνω το νεράκι μου, λέω τι καλά και χαιρόμουν. Και ανοίγω το φερμουαράκι να βάλω μέσα το 20αρικο και τελικά ήταν το δικό μου
Μα δεν θα τα έπαιρνα από κάποιον. Στο πεζοδρόμιο ήταν.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Ιαν 2020, 08:26Κλεψιμο ειναι. Δεν σου το εδωσαν. Και εγω εχω βρει λεφτα στο δρομο αλλα δεν τα πηρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν δεν τα επαιρνε κανεις θα γυρναγε και θα τα εβρισκε. Αν βρεις ενα πορτοφολι με λεφτα θα το κρατησεις;Naida έγραψε: ↑22 Ιαν 2020, 08:30Μα δεν θα τα έπαιρνα από κάποιον. Στο πεζοδρόμιο ήταν.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Ιαν 2020, 08:26Κλεψιμο ειναι. Δεν σου το εδωσαν. Και εγω εχω βρει λεφτα στο δρομο αλλα δεν τα πηρα.
Ε δε θα τα έβρισκε γιατί θα τα είχα πάρει εγώ.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Ιαν 2020, 08:43Αν δεν τα επαιρνε κανεις θα γυρναγε και θα τα εβρισκε. Αν βρεις ενα πορτοφολι με λεφτα θα το κρατησεις;Naida έγραψε: ↑22 Ιαν 2020, 08:30Μα δεν θα τα έπαιρνα από κάποιον. Στο πεζοδρόμιο ήταν.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Ιαν 2020, 08:26
Κλεψιμο ειναι. Δεν σου το εδωσαν. Και εγω εχω βρει λεφτα στο δρομο αλλα δεν τα πηρα.
Αν δεν έχει ταυτότητα ναι εννοείται θα το κράταγα. Αν πάλι είχε ταυτότητα νομίζω θα το σκεφτόμουν. Αλλά μάλλον θα τα έδινα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εν δεν το δωσεις ειναι το ιδιο με το να το παρεις απ την τσεπη του.Naida έγραψε: ↑22 Ιαν 2020, 08:48Ε δε θα τα έβρισκε γιατί θα τα είχα πάρει εγώ.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Ιαν 2020, 08:43Αν δεν τα επαιρνε κανεις θα γυρναγε και θα τα εβρισκε. Αν βρεις ενα πορτοφολι με λεφτα θα το κρατησεις;
Αν δεν έχει ταυτότητα ναι εννοείται θα το κράταγα. Αν πάλι είχε ταυτότητα νομίζω θα το σκεφτόμουν. Αλλά μάλλον θα τα έδινα.
Καλά εντάξει θα ήμουνα κλεφτρονι.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Ιαν 2020, 09:16Εν δεν το δωσεις ειναι το ιδιο με το να το παρεις απ την τσεπη του.Naida έγραψε: ↑22 Ιαν 2020, 08:48Ε δε θα τα έβρισκε γιατί θα τα είχα πάρει εγώ.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Ιαν 2020, 08:43
Αν δεν τα επαιρνε κανεις θα γυρναγε και θα τα εβρισκε. Αν βρεις ενα πορτοφολι με λεφτα θα το κρατησεις;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
κάπου εδώ γύρω μου πεσε ένα "χέσε μας ρε φιλαράκο" .ελπίζω να μην το πάρει κανείς
Το τάβλι που έπαιξα με στοίχημα και το κέρδισα 

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση highlights του νέου κανονισμού αντιπυρικής προστασίας
από foscilis » 28 Μαρ 2024, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 804 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
05 Ιουν 2024, 13:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μαλάκω της ημέρας
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 23 Μάιος 2023, 12:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 45 Απαντήσεις
- 3231 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Φεβ 2025, 20:51
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 5317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
27 Νοέμ 2024, 15:22
-