Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Εννοείται ρε ψυχή και γαμώ τις εμπειρίες!Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 13:13Δεν επικροτώ την πράξη του, αλλά δεν μπορώ να μην χαμογελάσω για την κατάληξη της τσόντας! Μην έχεις αρνητικά συναισθήματα, για την ιστορία και μόνο άξιζεΊφιδα έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 12:29
Απλά το κέρατο το εφαγα μεσα στο σπίτι μου, πάνω στο κρεβάτι μου, λίγες μέρες μετα που του βρηκα δουλειά με λεφτά που ουτε τα φαντάστηκε ποτέ, ενω εγω δούλευα 14 ωρες τη μέρα τότε, τη μοναδική μέρα που την περασα σε νοσοκομείο!
Η υπέρτατη ξεφτίλα;
Λιγους μήνες αργότερα επαιξε 2ο3ο ρολο σε τσόντα sirina προντάξιον
Και δε το λέω τωρα που περασε και μια 10ετία και βάλε, αλλά και τότε, μετά το αρχικό σοκ, γελάσαμε πολύ. Ούτε κακία του κράτησα
Να κ ο κοπανος της ομήγυρης 
Αγί καλή σχολική χρονιά εκεί στην γκοριτσα

Αγί καλή σχολική χρονιά εκεί στην γκοριτσα
~~¥~~
- hellegennes
Σόρι, αλλά αυτή η αηδία πρέπει να σταματήσει. Επειδή κάποιος σε κεράτωσε δεν έχεις το δικαίωμα να ασκήσεις βία απέναντί του, πολύ περισσότερο να τον χτυπήσεις σε σημείο που μπορείς να του προκαλέσεις σοβαρή σωματική βλάβη (ως και θάνατο).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 13:40Σόρι, αλλά αυτή η αηδία πρέπει να σταματήσει. Επειδή κάποιος σε κεράτωσε δεν έχεις το δικαίωμα να ασκήσεις βία απέναντί του, πολύ περισσότερο να τον χτυπήσεις σε σημείο που μπορείς να του προκαλέσεις σοβαρή σωματική βλάβη (ως και θάνατο).

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Και προσωρινή τύφλωση
Αυτό, δυστυχώς, είναι ο έρως
Δεν τον εδερνα ακριβώς. Πολύ θα το ήθελα τότε αλλά δεν μ' επαιρνε. Βιαίες κινήσεις του έκανα. Κι αυτός ακίνητος και με ύφος-χαμόγελο ειρωνικό- απαξιωτικο. Τόσο εγώ λύσσαγα. Θλιβερή παράνοια.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 13:13
Τι διάολο όλες οι γυναίκες δέρνουν τους συντρόφους τους εδω πέρα;
Μια φορά μόνο είχα σχέση με γυναίκα που έκανε Μαι-ται και τέτοια και αποδεδειγμένα μπορούσε να πλακώσει καμιά δεκαριά άντρες. Δεν ξέρω τι με έπιανε, κρυφός μαζοχισμός κάτι τέτοιο, ενω γενικά είμαι ήπιος, έκανα τα πάντα για να την βγάλω εκτός ορίων, απο αρρωστημένη περιέργεια. Τι να πω, ενω το 99% των γυναικών παρουσιαζουν λιγότερο ή περισσότερο σημάδια υστερίας,αυτή η συγκεκριμένη ήταν απίστευτα ζεν τύπισσα και δεν της φαινόταν καθόλου με την πρώτη, λόγο δυναμισμού.Ευτυχώς η δυστυχώς δεν με έδειρε ποτέ,απλά με έστειλε.
Όταν μια φορά με μπατσισε βούιζε το αυτί μου 2 μέρες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ειναι επικίνδυνες - χρησιμοποιούν οτιδήποτε αντικείμενο - αδίστακτα - μπορουν να προκαλέσουν μόνιμες μεγάλες ζημιές
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Υπο την εννοια οτι επρεπε να παιξει 1ο ρολο ΑΝ ΕΙΧΕ τα απαραιτητα προσοντα?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Στο σιρινα παει η απαξιωση οχι στο 2ο/3ο,αν ηταν καλος θα κανε διεθνη καριερα σε κανα μπραζερς
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ντάξει μη φοβάσαι, εσένα προτείνω να σε σφάξουμε. Δεν θα νιώσεις ΤΙΠΟΤΑ, καλά ακονισμένο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
01 Ιαν 2025, 00:35
-
-
Νέα δημοσίευση Μιλφάρα δημοσιογράφος περνάει πριονοκορδέλα το πρότυπο ομορφιάς του Σατανικού.
από Kauldron » 05 Φεβ 2025, 01:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
05 Φεβ 2025, 14:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύγκριση ΑΕΠ Ελλάδας Τουρκίας σε μία εικόνα.
από Ζενίθεδρος » 23 Φεβ 2024, 17:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
23 Φεβ 2024, 17:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συγκριση της χορηγησης ασυλου των κυβερνησεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
από southern » 01 Φεβ 2025, 07:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 28 Απαντήσεις
- 528 Προβολές
-