Εξηγησε μου.
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Αυτοί οι αυτοσχεδιασμοί που κάνεις, με πρωταγωνιστή την περσόνα που έχεις χτίσει εδώ μέσα, δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχημένοι.Ορέστης 35 έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 22:24Εξηγησε μου.
Επίσης εκπέμπουν μεγάλη μιζέρια.
δε θα στο πρότεινα να το κάνει αυτό. Εαν 1 στο εκατομμύριο λέει αλήθεια και δεν πρόκειται για περσόνα, δεν θα τον βοηθήσει αυτό και δεν ξέρεις και πως θα το πάρειNamrail έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 22:46Αυτοί οι αυτοσχεδιασμοί που κάνεις, με πρωταγωνιστή την περσόνα που έχεις χτίσει εδώ μέσα, δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχημένοι.
Επίσης εκπέμπουν μεγάλη μιζέρια.
Δεν λέει αλήθεια ρε μλκ. Παίρνει ως βάση κάποια πιθανώς πραγματικά γεγονότα και τα διογκώνει σε τεράστιο βαθμό.
Κατά τη γνώμη μου, δεν πρόκειται για σενάρια αλλά πραγματικότητα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σε κάποιους που έχουν ας πούμε πιο νορμαλ ζωή, η ζωή κάποιων ανθρώπων μοιάζει φανταστική. Δεν είναι όμως. Μην παίρνετε ως μέτρο σύγκρισης την δική σας ζωή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δλδ δεν βρεθηκε ποτε με τον σεισμικ;
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εντάξει, απλά δε διακρινεις την επιτηδευση και τη δραματοποίηση στα κείμενα του. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν το κάνει και ιδιαίτερα καλά (όπως ακριβώς του έγραψα)
Διακρίνω πολλά στα κείμενα του

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δηλαδη το προβλημα ειναι οτι αυτα που γραφω φαινονται υπερβολικα απιστευτα; Τιποτε αλλο;
Για την ποιοτητα γραφης τι εχεις να σχολιασεις; Θα μπορουσα να γραψω ενα διηγημα ή δεν εχω λογοτεχνικο ταλεντο;
Καποιοι τοτε ειχαν πει οτι δεν υπαρχει σεισμικ. Οτι σεισμικ ειναι ο Ορεστης.

Εν τω μεταξυ ειχα ασκηση πως περασα το σκ και δεν ασχοληθηκα καθολου. Καποιοι εδω μεσα με εριξαν ψυχολογικα αποκαλωντας με τεμπελη που την παιζει. Πριν εκανα και εξτρα ασκησεις δικες μου.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι μοιάζουν απίστευτα, αλλά ότι δεν είναι ενδιαφέροντα, ιμχο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 23:27Δηλαδη το προβλημα ειναι οτι αυτα που γραφω φαινονται υπερβολικα απιστευτα; Τιποτε αλλο;
Για την ποιοτητα γραφης τι εχεις να σχολιασεις; Θα μπορουσα να γραψω ενα διηγημα ή δεν εχω λογοτεχνικο ταλεντο;
Βγάζουν μιζέρια και γκρίνια, είναι απωθητικά και η αυτοαναφορικοτητα τους απλά δημιουργεί στον τρίτο λυπηση προς την περσόνα σου.
Δεν υπάρχει πρόβλημα στο να χρησιμοποιεις σκοτεινά θέματα με πρωταγωνιστές λούμπεν ανθρώπους του περιθωριου που τρώνε κατραπακιες με το τσουβαλι, αρκεί να μπορείς να το οδηγήσεις κάπου όλο αυτο.
Δεν το κάνεις. Και απλά επαναλαμβάνεις μονολόγους γκρίνιας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση highlights του νέου κανονισμού αντιπυρικής προστασίας
από foscilis » 28 Μαρ 2024, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 804 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
05 Ιουν 2024, 13:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μαλάκω της ημέρας
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 23 Μάιος 2023, 12:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 45 Απαντήσεις
- 3226 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Φεβ 2025, 20:51
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 5311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
27 Νοέμ 2024, 15:22
-