καρμποναρα?
Highlights της ημερας μας
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Highlights της ημερας μας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν σου απαντάω εσένα. Αλλά λες κι άλλα εννοείς.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 19:02καρμποναρα?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Δηλαδή, συγγνώμη τώρα, κανονίζεις και δεν τον καλείς τον έρμο τον έτσι και έχει ένα δίκιο να στραβώνει. Στη συνέχεια, όταν προκύπτουν οι ακυρώσεις, τον ξαναθυμάσαι τον έρμο τον έτσι, και του "λες" κατάμουτρα: "έ, εντάξει δεν σε κάλεσα από την αρχή, αλλά, τώρα που ακυρώθηκε το σκηνικό, σε καλώ ωρέ φτωχοσυμπέθερε..."
Έχω παρεξηγήσει κάτι ή δικαίως σου είπε ένα ΟΧΙ σαν του Μεταξά;
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Μα δεν τον ξέρουν οι φίλοι μου δεν μπορούσα να να του πω να έρθει. Αυτουνού δεν του κόβει να το καταλάβει και στραβωνει ; τεσπα δεν χάλασε και ο κόσμος που μου είπε όχι. Θα βγούμε κορίτσια.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 19:16Δηλαδή, συγγνώμη τώρα, κανονίζεις και δεν τον καλείς τον έρμο τον έτσι και έχει ένα δίκιο να στραβώνει. Στη συνέχεια, όταν προκύπτουν οι ακυρώσεις, τον ξαναθυμάσαι τον έρμο τον έτσι, και του "λες" κατάμουτρα: "έ, εντάξει δεν σε κάλεσα από την αρχή, αλλά, τώρα που ακυρώθηκε το σκηνικό, σε καλώ ωρέ φτωχοσυμπέθερε..."
Έχω παρεξηγήσει κάτι ή δικαίως σου είπε ένα ΟΧΙ σαν του Μεταξά;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 18:29ΕλαLEONAS έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 18:24Naida έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 18:09Κανονίζουμε έξοδο χθες τρεις ξεμπαρκοι και δύο ζευγάρια. Στραβωνει ο ετσι που θα βγω με εκείνους και δεν του είπα να έρθει. Σήμερα τσακωνεται το ένα ζευγάρια μας το ακυρώνει. Ξενερώνει το άλλο ζευγάρι που το ακύρωσε το αλλο ζευγάρι και μας το ακυρώνει κι αυτό. Μένουμε οι τρεις ξεμπαρκοι. Το ακυρώνουμε κι εμείς. Λέω στον ετσι ότι ακυρώθηκε να κανονίσουμε τίποτα μου λέει όχι. Οχιά να σε φάει και να σε καταπιεί πήγα να πω, δεν το είπα.
Λέω στη μια ξεμπαρκη που ήταν απ τη παρέα πάμε μωρέ να πιούμε ένα κρασί οξω απόψε τα δύο μας; παμε μου λέει. Ε α σιχτιρ. Θα πω και στις άλλες να γίνουμε πολλές και οποία θέλει ας έρθει.
Nα έρθω και εγώ;
Να την πέφτω σε εσένα ή στην φίλη σου;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Εγω παντρευομαι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 18:40παρτε και τον Ορεστη μαζι σας μαζι τοτεNaida έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 18:09Κανονίζουμε έξοδο χθες τρεις ξεμπαρκοι και δύο ζευγάρια. Στραβωνει ο ετσι που θα βγω με εκείνους και δεν του είπα να έρθει. Σήμερα τσακωνεται το ένα ζευγάρια μας το ακυρώνει. Ξενερώνει το άλλο ζευγάρι που το ακύρωσε το αλλο ζευγάρι και μας το ακυρώνει κι αυτό. Μένουμε οι τρεις ξεμπαρκοι. Το ακυρώνουμε κι εμείς. Λέω στον ετσι ότι ακυρώθηκε να κανονίσουμε τίποτα μου λέει όχι. Οχιά να σε φάει και να σε καταπιεί πήγα να πω, δεν το είπα.
Λέω στη μια ξεμπαρκη που ήταν απ τη παρέα πάμε μωρέ να πιούμε ένα κρασί οξω απόψε τα δύο μας; παμε μου λέει. Ε α σιχτιρ. Θα πω και στις άλλες να γίνουμε πολλές και οποία θέλει ας έρθει.
Ορέστης 35 έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 21:40Εγω παντρευομαι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 18:40παρτε και τον Ορεστη μαζι σας μαζι τοτεNaida έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 18:09Κανονίζουμε έξοδο χθες τρεις ξεμπαρκοι και δύο ζευγάρια. Στραβωνει ο ετσι που θα βγω με εκείνους και δεν του είπα να έρθει. Σήμερα τσακωνεται το ένα ζευγάρια μας το ακυρώνει. Ξενερώνει το άλλο ζευγάρι που το ακύρωσε το αλλο ζευγάρι και μας το ακυρώνει κι αυτό. Μένουμε οι τρεις ξεμπαρκοι. Το ακυρώνουμε κι εμείς. Λέω στον ετσι ότι ακυρώθηκε να κανονίσουμε τίποτα μου λέει όχι. Οχιά να σε φάει και να σε καταπιεί πήγα να πω, δεν το είπα.

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Eθνικοκοινωνιστης
η τυχερη?Ορέστης 35 έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 21:40Εγω παντρευομαι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 18:40παρτε και τον Ορεστη μαζι σας μαζι τοτεNaida έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 18:09Κανονίζουμε έξοδο χθες τρεις ξεμπαρκοι και δύο ζευγάρια. Στραβωνει ο ετσι που θα βγω με εκείνους και δεν του είπα να έρθει. Σήμερα τσακωνεται το ένα ζευγάρια μας το ακυρώνει. Ξενερώνει το άλλο ζευγάρι που το ακύρωσε το αλλο ζευγάρι και μας το ακυρώνει κι αυτό. Μένουμε οι τρεις ξεμπαρκοι. Το ακυρώνουμε κι εμείς. Λέω στον ετσι ότι ακυρώθηκε να κανονίσουμε τίποτα μου λέει όχι. Οχιά να σε φάει και να σε καταπιεί πήγα να πω, δεν το είπα.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μια πανεμορφη που μου χαμογελασε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑08 Φεβ 2020, 22:21η τυχερη?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση highlights του νέου κανονισμού αντιπυρικής προστασίας
από foscilis » 28 Μαρ 2024, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 787 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
05 Ιουν 2024, 13:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μαλάκω της ημέρας
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 23 Μάιος 2023, 12:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 45 Απαντήσεις
- 3222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Φεβ 2025, 20:51
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 5299 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
27 Νοέμ 2024, 15:22
-