Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
Re: Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
Αν λαβουμε υποψιν οτι την ειχαν σαν την Ελενη στο Κωσταλεξι για καμποσα χρονια,εγω λεω οτι ηθικα της χρωστανε και ενα ακομα ρουφ γκαρντεν.Κασπερ παρτους τα σπιτια
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι εννοεις πως βρεθηκε στο δικο μου ονομα βρε κατακαημενο; εξαρχης αγοραστηκε ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. Το αγοραπωλητηριο συμβολαιο κ οοολες οι υπογραφες εξαρχης ειναι απο μενα.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 03:22επίσης ωρύεσαι ότι οι άλλοι συγγενείς φάγανε την περιουσία που έστελνε σε όλους σας και σε ρώτησα αν εσύ μοιράστηκες στα 2 με τον αδερφό σου και δεν υπήρξε καμία απάντηση
ηθικά το σπίτι δεν σου ανήκει, έχεις δώσει ένα ελάχιστο ποσοστό (και αν, αυτό παίζεται, όπως η σωρεία ανακριβειων που γράφεις)
πρακτικά σε ρώτησα πώς βρέθηκε στο δικό σου όνομα, διότι αν είναι όντως δικό σου κακώς ασχολείσαι με άλλους
το σίγουρο είναι ότι το περιβάλλον σου όλο περιγράφεται από εσένα την ίδια ως πονηροί και μακρυχέρηδες οπότε επόμενο είναι να είναι εδικοί στο να αναγνωρίζουν άλλους πονηρούς και μακρυχέρηδες άρα να είναι ανησυχητική η ανησυχία τους για τον λατρεία
επίσης σίγουρο ότι παρουσιάζεται ο λατρείας να μην εχει καμία χημεία μαζί σου, καμία εμπιστοσύνη μεταξύ σας και κανένα μέλλον, οπότε λογικό είναι να διερωτάται κανείς αν μένει για ιδιοτελείς λόγους
μπορεί να πέφτω έξω πάντως την χαρά σου ότι μας τάπωσες επειδή έχεις έτοιμη περιουσία δεν την καταλαβαίνω, ή μάλλον την καταλαβαίνω, είναι κλασική νεόπλουτου κακομαθημένου
Ο αδερφος μου εχει το σπιτι που μενει η μανα μου στο ονομα του οπως κ αλλα χωραφια της γιαγιας μου, οπως κ ολα τα ξαδερφια μου, οι θειες μου κτλ (και εξτρα που τα εφαγαν στα χρηματιστηρια και στα μποτοξ - αλλα θα μου πεις, καλα εκαναν, τι; Να δωσουν στα παιδια τους; Αμαρτια!)
Χεστηκα για την περιουσια. Αυτο που βλεπω ειναι το ποσο καημο εχετε οταν εγραψα πως μπηκα σπιτι μου, σε σημειο που δικαιωνετε ακομα και καθαρματα. Αυτο για μενα ειναι ο ορισμος της ξεφτιλας μιζερων ανθρωπων, και αυτο ακριβως θα δειχνω με καθε ποστ μου. Επειδη η τοση ενασχοληση καποιων με την ζωη καποιου αλλου, κ ιδιως οταν ο αλλος τονιζει πως δεν τον νοιαζει η γνωμη σας κ οτι θα κανει αυτο που γουσταρει, κ εσεις συνεχιζετε, δειχνει το ποσο σας ποναει που ενας ανθρωπος προσπαθει κ βρισκει σιγα σιγα τα ποδια του. Το οτι επισης κρινετε εναν ανθρωπο που δεν σας μιλησε ποτε, κατα ποσο ειναι διπλα μου κ με αγαπαει, δειχνει επισης το ποσο μονοι νιωθετε στη ζωη σας, χωρις εναν ανθρωπο να σας νοιαζετε κ να σας αγαπα.
Νομιζετε πως ξεφτυλιζετε εμενα. Εγω εχω ξεφτυλιστει μονη μου επειδη γραφω τα προσωπικα μου. Αυτο που δεν καταλαβαινετε ομως ειναι οτι μονοι σας ξεφτυλιζετε κ τον δικο σας εαυτο.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μετα απο αυτο αποχωρω οριστικα απο το τοπικ
Ακομη και αν ξαναξυθεις στην γκλιτσα μου δεν θα απαντησω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 12 Ιαν 2025, 03:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Διορθωση. Μετρητα που ερχονταν απο λογαριασμο δικο μου, απο χρηματα της γιαγιας μου ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ. Οπως κ το οτι εμενα σπιτι της για χρονια. Δυστυχως η καημενη δεν της εκοψε να μου ζητα ενοικιο. Εσεις; δινετε ενοικιο στους δικους σας ή ειστε τιποτα γυφτοι; Τους το χρωστατε ηθικα! Και αν σας δωσουν περιουσια, πρεπει να τους την ξεπληρωσετε ΟΛΗ, δουλευοντας! Το ηθικο κ το σωστο να λεγεται, αλιμονο!
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
με άλλα λόγια δεν ήρθε ο παππούς επιχερηματίας και είπε θα σου δώσω ένα σπίτι εγγόνα, αλλά η μητέρα σου είχε τα χρήματα και αυτή σου χάρισε ένα σπίτι
οπότε αν ήσουν τόσο υπεράνω, θα της το έδινες πίσω
επίσης αν ήσουν καλός ανθρωπος και οι γονείς σου τόσο τοξικό περιβάλλον όπως η ίδια διατείνεσαι, εφόσον είσαι ανεξάρτητη εργαζόμενη και με τον άνθρωπο σου, θα φρόντιζες να βοηθήσεις τον αδερφό σου να μείνει μόνος αυτός
το ότι είναι στο ονομα του το πατρικο δεν λέει κάτι, το θέμα είναι να έμενε και αυτός μόνος
ένας πραγματικά θετικός άνθρωπος αντι να κάνει ρόμπα εδώ νυχθημερόν τον ανθρωπο του, θα πουλούσε την επόμενη το σπίτι αφού είναι από λεφτά που δεν δουλεψε και δωρεα ανθρωπων που δεν εκτιμαει, και αγοράζοντας δυο τρύπες, θα φροντιζε να δωσει την μια στον αδερφο της
οπότε αν ήσουν τόσο υπεράνω, θα της το έδινες πίσω
επίσης αν ήσουν καλός ανθρωπος και οι γονείς σου τόσο τοξικό περιβάλλον όπως η ίδια διατείνεσαι, εφόσον είσαι ανεξάρτητη εργαζόμενη και με τον άνθρωπο σου, θα φρόντιζες να βοηθήσεις τον αδερφό σου να μείνει μόνος αυτός
το ότι είναι στο ονομα του το πατρικο δεν λέει κάτι, το θέμα είναι να έμενε και αυτός μόνος
ένας πραγματικά θετικός άνθρωπος αντι να κάνει ρόμπα εδώ νυχθημερόν τον ανθρωπο του, θα πουλούσε την επόμενη το σπίτι αφού είναι από λεφτά που δεν δουλεψε και δωρεα ανθρωπων που δεν εκτιμαει, και αγοράζοντας δυο τρύπες, θα φροντιζε να δωσει την μια στον αδερφο της
ΦΕΡΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ,ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 03:37με άλλα λόγια δεν ήρθε ο παππούς επιχερηματίας και είπε θα σου δώσω ένα σπίτι εγγόνα, αλλά η μητέρα σου είχε τα χρήματα και αυτή σου χάρισε ένα σπίτι
Τωρα ομως.
Το οτι η μητερα μου ειχε τα χρηματα κ μου χαρισε το σπιτι.
Περιμενω.
-
εχεις γραψει ολοκληρα ποστ για τον λατρεια και σε πειραξε οτι τον κρινουμε (εγω δεν τον εχω κρινει ποτε αμεσα, απλως δεν βλεπω μελλον μεταξυ σας και κατα 75% λογω της δικης σου τοξικοτητας)
επισης για πολλα ετη σε στηριζα και δεν ειχα γραψει τιποτα αρνητικο για εσενα, οχι απο υποκρισια αλλα γιατι εκρινα οτι δικαιουσαι καποια λαθη εφοσον προερχεσαι απο δυσκολο επριβαλλον. Ο μη σεβασμος ομως του κοινωνικου συνολου και η πολυ εξυπναδα καπακι στα ανθρωπινα λαθη μας πληρωνονται και φυσικά θα σου γυρίσουν μπουμερανγκ καποια στιγμη. Αποχωρω απο το νημα και δεν δινω δεκαρα οτι και να γραψεις, στο ιγκνορ μαζι με την φρουτακια αντικαπιταλιστρια
επισης για πολλα ετη σε στηριζα και δεν ειχα γραψει τιποτα αρνητικο για εσενα, οχι απο υποκρισια αλλα γιατι εκρινα οτι δικαιουσαι καποια λαθη εφοσον προερχεσαι απο δυσκολο επριβαλλον. Ο μη σεβασμος ομως του κοινωνικου συνολου και η πολυ εξυπναδα καπακι στα ανθρωπινα λαθη μας πληρωνονται και φυσικά θα σου γυρίσουν μπουμερανγκ καποια στιγμη. Αποχωρω απο το νημα και δεν δινω δεκαρα οτι και να γραψεις, στο ιγκνορ μαζι με την φρουτακια αντικαπιταλιστρια
Δεν δικαιουμαι να πουλησω το σπιτι, ουτε να το νοικιαζω. Για 10 χρονια. Ειναι στους ορους του επιδοματος που πηρα απο την κυβερνηση.
Ο αδερφος μου επισης, αααν το εχεις ξεχασει, εχει αναγκη τους δικους μου ακομα κ τους χτυπαει. Κ επισης θα αποκτησει συντομα διαμερισμα επειδη πουλησαν το χωραφι που ειναι στο ονομα του. Δεν μου λες, εσυ πουλησες περιουσια σου για να την μοιραστεις με τον αδερφο σου που ηδη εχει; Τι;! Δεν εισαι καλος ανθρωπος;!
Ο αδερφος μου επισης, αααν το εχεις ξεχασει, εχει αναγκη τους δικους μου ακομα κ τους χτυπαει. Κ επισης θα αποκτησει συντομα διαμερισμα επειδη πουλησαν το χωραφι που ειναι στο ονομα του. Δεν μου λες, εσυ πουλησες περιουσια σου για να την μοιραστεις με τον αδερφο σου που ηδη εχει; Τι;! Δεν εισαι καλος ανθρωπος;!
-
αυτο καταλαβα απο το εδινε ο παππους χρηματα για τις αδερφες του και οι αλλοι τα χαλασαν σε μποτοξ και εμεις πηραμε σπιτιCasp έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 03:39ΦΕΡΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ,ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 03:37με άλλα λόγια δεν ήρθε ο παππούς επιχερηματίας και είπε θα σου δώσω ένα σπίτι εγγόνα, αλλά η μητέρα σου είχε τα χρήματα και αυτή σου χάρισε ένα σπίτι
Τωρα ομως.
Περιμενω.
αν στο εγραψε κατευθειαν, απλως εσυ τα γραφεις ασαφως

Περιμενω ποστ που λεω οτι η μητερα μου ειχε λεφτα κ μου χαρισε το σπιτι.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 03:42εχεις γραψει ολοκληρα ποστ για τον λατρεια και σε πειραξε οτι τον κρινουμε (εγω δεν τον εχω κρινει ποτε αμεσα, απλως δεν βλεπω μελλον μεταξυ σας και κατα 75% λογω της δικης σου τοξικοτητας)
Αν δεν το φερεις, ολοι καταλαβαινουν τις εντυπωσεις που επιμενεις να θελεις να αφηνεις.
Ααα τωρα τα μασας πουλακι μου ε;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 03:43αυτο καταλαβα απο το εδινε ο παππους χρηματα για τις αδερφες του και οι αλλοι τα χαλασαν σε μποτοξ και εμεις πηραμε σπιτιCasp έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 03:39ΦΕΡΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ,ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 03:37με άλλα λόγια δεν ήρθε ο παππούς επιχερηματίας και είπε θα σου δώσω ένα σπίτι εγγόνα, αλλά η μητέρα σου είχε τα χρήματα και αυτή σου χάρισε ένα σπίτι
Τωρα ομως.
Περιμενω.
αν στο εγραψε κατευθειαν, απλως εσυ τα γραφεις ασαφως

Επειδη πριν εβγαλες αλλα συμπερασματα, και μαλιστα ακριβως κατω απο αυτο το ποστ:
Casp έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 03:34Διορθωση. Μετρητα που ερχονταν απο λογαριασμο δικο μου, απο χρηματα της γιαγιας μου ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ. Οπως κ το οτι εμενα σπιτι της για χρονια. Δυστυχως η καημενη δεν της εκοψε να μου ζητα ενοικιο. Εσεις; δινετε ενοικιο στους δικους σας ή ειστε τιποτα γυφτοι; Τους το χρωστατε ηθικα! Και αν σας δωσουν περιουσια, πρεπει να τους την ξεπληρωσετε ΟΛΗ, δουλευοντας! Το ηθικο κ το σωστο να λεγεται, αλιμονο!

Ποσο πιο γελοιος ακομα μπορεις να γινεις;
Προς Μενιο κ ΓΓ:
Αρνηθηκατε ποτε περιουσια; αν οχι, ξεπληρωσατε ολα τα λεφτα που εδωσαν αλλοι; Αν ναι, τι περιουσια ηταν και γιατι;
Επισης εχετε πουλησει ποτε περιουσια σας για να βοηθησετε αδερφια σας (που ηδη εχουν); Αν ναι, πως βοηθησατε; Αν οχι, γιατι;
ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Αρνηθηκατε ποτε περιουσια; αν οχι, ξεπληρωσατε ολα τα λεφτα που εδωσαν αλλοι; Αν ναι, τι περιουσια ηταν και γιατι;
Επισης εχετε πουλησει ποτε περιουσια σας για να βοηθησετε αδερφια σας (που ηδη εχουν); Αν ναι, πως βοηθησατε; Αν οχι, γιατι;
ΠΕΡΙΜΕΝΩ

-

ουτε που με νοιαζει το θεμα, το αστειο ειναι οτι δεν το δουλεψες εσυ σε αντιθεση με αυτα που αφηνες να εννοηθουν στον αγι

- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Καλη συνεχεια σου ευχομαι τα καλυτερα
από SeaHawk » 15 λεπτά πριν
Μετα απο αυτο αποχωρω οριστικα απο το τοπικ
Ακομη και αν ξαναξυθεις στην γκλιτσα μου δεν θα απαντησω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 12 Ιαν 2025, 03:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
πριν μια μερα θα ορκιζομουν οτι ελεγε οτι δεν ηταν ιδια τα μεριδια αλλα πηρανε παραπανω απο την μανα της

αποχωρω απο το νημα, αλλαζει μαγικα καθε μερα

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1742 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
28 Αύγ 2023, 02:27
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακαλώ μια μικρή βοήθεια για τον άνθρωπο
από marabou » 10 Φεβ 2025, 14:55 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 48 Απαντήσεις
- 1212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
11 Φεβ 2025, 14:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί πέφτει ο Dow Jones πάλι; Άλλαξε πάλι γνώμη ο Τραμπας;
από Libre arbitre » 16 Απρ 2025, 21:20 » σε Διεθνής πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 682 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre