Αν ηταν καλος, θα ηταν μελος του φορουμ.
Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Eθνικοκοινωνιστης
γαταρε απο που σου ηρθε η εμπνευση για το νημα? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
δεν υπάρχει περίπτωση η Ίφιδα να τα έφτιαχνε με τον Ντούρο...
(✿ ♥‿♥)
Μιλάμε για ΤΟ Κτηνος.Naida έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 13:51Δεν τον εδερνα ακριβώς. Πολύ θα το ήθελα τότε αλλά δεν μ' επαιρνε. Βιαίες κινήσεις του έκανα. Κι αυτός ακίνητος και με ύφος-χαμόγελο ειρωνικό- απαξιωτικο. Τόσο εγώ λύσσαγα. Θλιβερή παράνοια.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 13:13
Τι διάολο όλες οι γυναίκες δέρνουν τους συντρόφους τους εδω πέρα;
Μια φορά μόνο είχα σχέση με γυναίκα που έκανε Μαι-ται και τέτοια και αποδεδειγμένα μπορούσε να πλακώσει καμιά δεκαριά άντρες. Δεν ξέρω τι με έπιανε, κρυφός μαζοχισμός κάτι τέτοιο, ενω γενικά είμαι ήπιος, έκανα τα πάντα για να την βγάλω εκτός ορίων, απο αρρωστημένη περιέργεια. Τι να πω, ενω το 99% των γυναικών παρουσιαζουν λιγότερο ή περισσότερο σημάδια υστερίας,αυτή η συγκεκριμένη ήταν απίστευτα ζεν τύπισσα και δεν της φαινόταν καθόλου με την πρώτη, λόγο δυναμισμού.Ευτυχώς η δυστυχώς δεν με έδειρε ποτέ,απλά με έστειλε.
Όταν μια φορά με μπατσισε βούιζε το αυτί μου 2 μέρες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
hellegennes έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 13:40Σόρι, αλλά αυτή η αηδία πρέπει να σταματήσει. Επειδή κάποιος σε κεράτωσε δεν έχεις το δικαίωμα να ασκήσεις βία απέναντί του, πολύ περισσότερο να τον χτυπήσεις σε σημείο που μπορείς να του προκαλέσεις σοβαρή σωματική βλάβη (ως και θάνατο).

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μουά; Αν παίξει μανούρα ανάμεσα σε εμένα κι ένα κοριτσάκι νηπιαγωγείου, θα καταλήξω στο έδαφος ζητώντας έλεος και τσιρίζοντας. Για αυτό ακούω βερεσέ τα περί "άλλο η βία από γυναίκα σε άνδρα, άλλο από άνδρα σε γυναίκα".
Γιατι?κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 14:30δεν υπάρχει περίπτωση η Ίφιδα να τα έφτιαχνε με τον Ντούρο...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- Rocco Siffredi
Υπο την έννοια ότι κατάντησε τσοντόβιος. Μια χαρά προσόντα είχε
Ποιός είν ο Ντούρος ρε παιδιά;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 14:30
δεν υπάρχει περίπτωση η Ίφιδα να τα έφτιαχνε με τον Ντούρο...
Δεν είπα αυτό, είπα άλλο ένα χαστούκι, κι άλλο σαπάκιασμα
Ε όχι ρε συ....μπλιάχατα! Στο μόνο που μοιάζουν ειναι στο "σεξ, πολύ σεξ"

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
(✿ ♥‿♥)

Λάθος έκανα παιδιά, δεν ήταν σιρίνα, ήταν V Production

Καλά, αν είχαν γραφτεί από άνδρα τα περισσότερα που έχουν γραφτεί από γυναίκες εδώ πέρα θα είχαν φάει ριπόρτ. Τώρα απλά τα αποθηκεύω και θα περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία να τα παραθέσω για να αποδείξω ότι (τουλάχιστον) τρεις εδώ μέσα όταν λένε ισότητα δεν την εννοούν πραγματικά.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
φακέλωμα;;βρε τον Γραφικό κάνει και εξελάκια!Γραφικός έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 16:25Καλά, αν είχαν γραφτεί από άνδρα τα περισσότερα που έχουν γραφτεί από γυναίκες εδώ πέρα θα είχαν φάει ριπόρτ. Τώρα απλά τα αποθηκεύω και θα περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία να τα παραθέσω για να αποδείξω ότι (τουλάχιστον) τρεις εδώ μέσα όταν λένε ισότητα δεν την εννοούν πραγματικά.
(✿ ♥‿♥)
Έστω ότιΊφιδα έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 12:18Είμαι ρε κοπελάρα, είμαι, το παραδέχομαι, ένα χαστούκι ήταν όλο κι όλο αλλά δυνατό, καταπελτένιο, πόνεσε το χέρι μου κι εκεινος επιασε το μαγουλάκι του ξαφνιασμένος, δεν τό 'δε νά ρχεται. Εντωμεταξύ το χαστούκι δε τό φαγε για το κέρατο, υπήρχε κάτι χειρότερο στην ιστορία
Είμαι ρε μάγκα, είμαι, το παραδέχομαι, ένα χαστούκι ήταν όλο κι όλο αλλά δυνατό, καταπελτένιο, πόνεσε το χέρι μου κι εκεινη επιασε το μαγουλάκι της ξαφνιασμένηΑν δεν την χτύπησες πάνω στις ρόγες είσαι μαλάκας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μιλφάρα δημοσιογράφος περνάει πριονοκορδέλα το πρότυπο ομορφιάς του Σατανικού.
από Kauldron » 05 Φεβ 2025, 01:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
05 Φεβ 2025, 14:15
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
01 Ιαν 2025, 00:35
-
-
Νέα δημοσίευση Σύγκριση ΑΕΠ Ελλάδας Τουρκίας σε μία εικόνα.
από Ζενίθεδρος » 23 Φεβ 2024, 17:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
23 Φεβ 2024, 17:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΌΣ VS ΒΟΥΔΙΣΜΌΣ (σύγκριση των δύο αυτών θρησκειών)
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Φεβ 2025, 16:30 » σε Θρησκειολογία - 86 Απαντήσεις
- 1553 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σικελιώτης1
26 Φεβ 2025, 14:54
-