Ρε συ δεν μεριμνώ για την ποιότητα του ίντερνετ. Για σημειολογίες μιλάω όπου δω κάτι και μου κινητοποιήσει το ενδιαφέρον να σχολιάσω. Αυτό σου λέω.Thor έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 12:03Το ιντερνετ εχει ''πηξει'' απο σκετσακια που προσπαθουν να τραβηξουν τη προσοχη.Χαοτικός έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 23:10Ίσα ρε γιαουρτόμελο που θα μου εξηγήσεις ΦυσικήThor έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 11:47
Καλα ρε,τι εισαι,ογδοντα χρονων και θελεις μανιουλ για το πως λειτουργουν τα σοσιαλ;
Δεν καταλαβαινεις οτι,ειναι σκετσακι,στημενη φαση κι ο ''σφιχτης'' στην ουσια αυτοτρολαρεται;
Καλα το γιδι που σχολιαζει,δεν εχει την ικανοτητα να αντιληφθει τη φαση,εσυ,ομως;
Αντε,να σου εξηγω πραγματα στη φυσικη αλλα,και επεξηγηση στο χιουμορ ρε μαστορα;
Δεν είναι μόνο το χιούμορ που λες ρε συ. Είναι και αυτό που ήθελα να φέρω στην κουβέντα. Ας μην το βλέπεις στη συγκεκριμένη φάση. Αλλά είναι ένα ζήτημα αυτό που έθεσα. Δεν είναι;
Αλλες φορες επιτυχημενα κι αλλες οχι και τοσο.
Σε αλλους αρεσουν,σε αλλους οχι,αλλες κουλτουρες,αλλη αισθηση του χιουμορ,αλλες εποχες κι αλλα πολλα.
Δεν σηκωνουν βαθιες αναλυσεις και φιλοσοφικα ερωτηματα,ειτε το βλεπεις και γελας,ειτε το προσπερνας.
Ότι μαλακία μας έρθει.
Re: Ότι μαλακία μας έρθει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Και σου εξηγω οτι εισαι σε λαθος κατηγορια.Χαοτικός έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 12:06Ρε συ δεν μεριμνώ για την ποιότητα του ίντερνετ. Για σημειολογίες μιλάω όπου δω κάτι και μου κινητοποιήσει το ενδιαφέρον να σχολιάσω. Αυτό σου λέω.Thor έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 12:03Το ιντερνετ εχει ''πηξει'' απο σκετσακια που προσπαθουν να τραβηξουν τη προσοχη.
Σε αλλους αρεσουν,σε αλλους οχι,αλλες κουλτουρες,αλλη αισθηση του χιουμορ,αλλες εποχες κι αλλα πολλα.
Δεν σηκωνουν βαθιες αναλυσεις και φιλοσοφικα ερωτηματα,ειτε το βλεπεις και γελας,ειτε το προσπερνας.
Δες τον τιτλο του νηματος.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Ποιος το γαμεί το κωλόνημα ρε και τον νηματοθέτη;Thor έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 12:09Και σου εξηγω οτι εισαι σε λαθος κατηγορια.Χαοτικός έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 12:06Ρε συ δεν μεριμνώ για την ποιότητα του ίντερνετ. Για σημειολογίες μιλάω όπου δω κάτι και μου κινητοποιήσει το ενδιαφέρον να σχολιάσω. Αυτό σου λέω.Thor έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 12:03
Το ιντερνετ εχει ''πηξει'' απο σκετσακια που προσπαθουν να τραβηξουν τη προσοχη.
Δες τον τιτλο του νηματος.
Δε ξερω,καν'του μια ερωτηση,μπορει να σου απαντησει.
Δεν του μιλάω, είναι κομπλεξικός.
Για να το λες εσυ,κατι θα ξερεις!
Δεν έπρεπε να έχω πάει δώρο εκείνα τα νεγράκια. :/
Είναι η άλλη στο βόις διαλέγει κόουτς και λέει θα ήθελα να πάω με όλους πάρα πολύ φίλη μου
Είμαι μετρίως, μέτρια και πάντα μετρημένη
Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Κριστιάν Καρεμπέ: Ο προπάππους του σε κλουβί ζωολογικού κήπου στη Γερμανία
Ο Γουίλι Καρεμπέ, προπάππους του Κριστιάν, είχε εκτεθεί σε ζωολογικό κήπο στη Γερμανία ως "κανίβαλος"
https://www.google.com/amp/s/www.thetoc ... 3famp=true
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έκανα μαλάκια. Πόσο πολυ θα τονε πιω;;;
από Οργισμένος » 07 Απρ 2024, 17:32 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 72 Απαντήσεις
- 3434 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
09 Οκτ 2024, 05:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μαλακία πάει σύννεφο: Στρατιωτικός αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικες
από Kauldron » 06 Ιουν 2024, 12:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 950 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
06 Ιουν 2024, 23:13
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 531 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
03 Οκτ 2024, 10:33