με grain of salt λόγω ελι νταβιντ, αλλα παραείναι αστείο για να προσπεραστεί
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Βασικά το ίδιο μήνυμα είναι κάθε χρόνο.
Απλά αλλάζουν το έτος.
τσεκαρε το σηματάκι
Χατζηνικολάου: Είχαμε σήμερα και τη μήνυση των συγγενών κατά παντός υπευθύνου και μιλούν και για ευθύνες πολιτικών προσώπων διαχρονικές
Κυριάκος Μητσοτάκης: Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιον τρόπο λίγες μέρες πριν τις εκλογές και πιστεύω πως ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Μητσοτάκης 2.0
(μετά τις αποτυχημένες συγκεντρώσεις των 6-7 χιλιάδων)
Σρόιτερ: Έχω ακούσει αρκετά στελέχη σας τα οποία στοχοποιούν αυτούς τους γονείς.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Βάζω τίτλους τέλους σε αυτό. Σκύβω το κεφάλι και δεν έχω να πω τίποτα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Χατζηνικολάου: Είχαμε σήμερα και τη μήνυση των συγγενών κατά παντός υπευθύνου και μιλούν και για ευθύνες πολιτικών προσώπων διαχρονικές
Κυριάκος Μητσοτάκης: Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιον τρόπο λίγες μέρες πριν τις εκλογές και πιστεύω πως ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Μητσοτάκης 2.0
(μετά τις αποτυχημένες συγκεντρώσεις των 6-7 χιλιάδων)
Σρόιτερ: Έχω ακούσει αρκετά στελέχη σας τα οποία στοχοποιούν αυτούς τους γονείς.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Βάζω τίτλους τέλους σε αυτό. Σκύβω το κεφάλι και δεν έχω να πω τίποτα.
βάλε και την συζήτηση στην βουλή για την πρόταση μομφής
how it started: εγω σας λέω την αλήθεια και αυτή την αλήθεια δεν μπορείτε να την αμφισβητήσετε
how it's going:
Αλλά θέλω να τονίσω ότι δεν είναι ένα το πόρισμα μόνο του πραγματογνώμονα. Υπάρχουν πολλοί πραγματογνώμονες, οι οποίοι θα εισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια να μάθουμε την αλήθεια.
...
Αντώνης Σρόιτερ: Δεκαπέντε, είκοσι μέρες μετά το δυστύχημα, βγαίνει ο Πρωθυπουργός της χώρας, μας διαβεβαιώνει με βεβαιότητα ότι το τρένο δεν είχε κανένα επικίνδυνο ή εύφλεκτο φορτίο, μιλάει τότε για θεωρίες συνωμοσίας για όσους έλεγαν αυτά τα σενάρια και ερχόμαστε σήμερα να συζητάμε μια σημαντική πιθανότητα να υπήρχε κάτι παράνομο ή εύφλεκτο. Κάνατε λάθος τότε.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν έκανα λάθος. Μετέφερα τις πληροφορίες που είχα.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.