Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
φορουμικό τικ
- Otto Weininger
Σε ενδιαφέρει αλήθεια να μάθεις τον συνειρμό που τον οδήγησε να βάλει για εκατομμυριοστή φορά το ίδιο εμοτικον ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Θέλω να δω τι σοφιστία θα πει για ακόμη μια φορά.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιούλ 2020, 10:39Σε ενδιαφέρει αλήθεια να μάθεις τον συνειρμό που τον οδήγησε να βάλει για εκατομμυριοστή φορά το ίδιο εμοτικον ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
hellegennes έγραψε: ↑28 Ιουν 2020, 00:20Εγώ πάντως το ξέρω μόνο ως ανέκδοτο γιαγιάδων που σιδερώνουν τα τζην με τσάκιση. Κανονικά δεν πρέπει να το σιδερώνεις καν.Ναι. Και; Πού θες να καταλήξεις;

Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Cecily Anne έγραψε: ↑29 Ιουν 2020, 15:47Παπάρια. Σε αυτή τη ζωή κάποιοι μόνο δίνουν και κάποιοι μόνο παίρνουν. Όσο νωρίτερα το συνειδητοποιεί κανείς, τόσο λιγότερο κορόιδο πιάνεται.

κάτι τέτοια λες ώρες-ώρες, και με κάνεις να υποκλίνομαι.

Και η φάση με τους πρώτους, ειναι πως όταν και αν φτάσει η στιγμή να πάρουν (καποια στιγμή οσο κι αν αυτο αργήσει, έστω και για μια φορά θα τα φέρει η ζωή ετσι που και αυτοί θα ειναι να πάρουν κατι ανιδιοτελώς) ισως και να το αντιμετωπίσουν με τόση καχυποψία όλο αυτό, σε σημείο να το αρνηθουν.
- Dwarven Blacksmith
Η ζωή μπορεί να μην είναι δίκαιη και να μην ΜΠΡΟΓΚΟΒΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΟΥ, αλλά άμα θες να πάρεις λαρτζ πρέπει να δώσεις λαρτζ.vantono έγραψε: ↑01 Ιούλ 2020, 17:51Cecily Anne έγραψε: ↑29 Ιουν 2020, 15:47Παπάρια. Σε αυτή τη ζωή κάποιοι μόνο δίνουν και κάποιοι μόνο παίρνουν. Όσο νωρίτερα το συνειδητοποιεί κανείς, τόσο λιγότερο κορόιδο πιάνεται.
Και η φάση με τους πρώτους, ειναι πως όταν και αν φτάσει η στιγμή να πάρουν (καποια στιγμή οσο κι αν αυτο αργήσει, έστω και για μια φορά θα τα φέρει η ζωή ετσι που και αυτοί θα ειναι να πάρουν κατι ανιδιοτελώς) ισως και να το αντιμετωπίσουν με τόση καχυποψία όλο αυτό, σε σημείο να το αρνηθουν.

υπάρχουν και οι περιπτώσεις που κάποιοι δεν παίρνουν αυτό που τους δίνουν και που κάποιοι παίρνουν αυτό που έχουν την εντύπωση ότι τους δόθηκε
ή απλά να είναι όλα τυχαία

-
Συναισθηματικά καλό είναι να μην ανοίγεσαι εύκολα και πολύ.
Μπορεί και να δίνεις ενώ άλλος δεν ζήτησε και να περιμένεις να πάρεις.
Και όταν ο άλλος δεν δίνει λες έδωσα και δεν πήρα τίποτα.
Και όταν ο άλλος δεν δίνει λες έδωσα και δεν πήρα τίποτα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Ναι ρε φίλε, ναι. Αυτό ακριβώς. Ασνταντιάλα συγκινούμαι.vantono έγραψε: ↑01 Ιούλ 2020, 17:51Cecily Anne έγραψε: ↑29 Ιουν 2020, 15:47Παπάρια. Σε αυτή τη ζωή κάποιοι μόνο δίνουν και κάποιοι μόνο παίρνουν. Όσο νωρίτερα το συνειδητοποιεί κανείς, τόσο λιγότερο κορόιδο πιάνεται.
Ωπ, τι έξαλλο φωτομωρό.

Κοίτα, αν είναι να πάρεις τα τρία τους που να'ναι λαρτζ, να δώκεις κατιτίς παραπάνω, δε διαφωνώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιούλ 2020, 18:12Η ζωή μπορεί να μην είναι δίκαιη και να μην ΜΠΡΟΓΚΟΒΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΟΥ, αλλά άμα θες να πάρεις λαρτζ πρέπει να δώσεις λαρτζ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 01 Ιούλ 2020, 18:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Μετά από μερικά χρόνια η καλή διάθεση του αφελούς ρίσκου τελειώνει μαζί με τα ψυχικά αποθέματα. Καλές είναι και οι χλιαρές καταστάσεις, ήρεμες. Ευδαιμονικές.
Είμαι της άποψης να δίνεις όσο θες και όσο αντέχεις αλλά επίσης δεν έχει νόημα και να ανοίγεσαι.Χρυσολωράς έγραψε: ↑01 Ιούλ 2020, 18:24Μετά από μερικά χρόνια η καλή διάθεση του αφελούς ρίσκου τελειώνει μαζί με τα ψυχικά αποθέματα. Καλές είναι και οι χλιαρές καταστάσεις, ήρεμες. Ευδαιμονικές.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τι να δίνεις;Naida έγραψε: ↑01 Ιούλ 2020, 18:50Είμαι της άποψης να δίνεις όσο θες και όσο αντέχεις αλλά επίσης δεν έχει νόημα και να ανοίγεσαι.Χρυσολωράς έγραψε: ↑01 Ιούλ 2020, 18:24Μετά από μερικά χρόνια η καλή διάθεση του αφελούς ρίσκου τελειώνει μαζί με τα ψυχικά αποθέματα. Καλές είναι και οι χλιαρές καταστάσεις, ήρεμες. Ευδαιμονικές.
Λίγο ψωμάκι, καμιά ελίτσα. Ότι έχει ο καθένας.the comet the course the tail έγραψε: ↑01 Ιούλ 2020, 18:51τι να δίνεις;Naida έγραψε: ↑01 Ιούλ 2020, 18:50Είμαι της άποψης να δίνεις όσο θες και όσο αντέχεις αλλά επίσης δεν έχει νόημα και να ανοίγεσαι.Χρυσολωράς έγραψε: ↑01 Ιούλ 2020, 18:24
Μετά από μερικά χρόνια η καλή διάθεση του αφελούς ρίσκου τελειώνει μαζί με τα ψυχικά αποθέματα. Καλές είναι και οι χλιαρές καταστάσεις, ήρεμες. Ευδαιμονικές.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-