Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Ιαν 2019, 16:49

μάθαμε κάτι σήμερα. Αν ρίξεις χαστούκι γιατί σε κεράτωσαν είναι οκ. Και ανάποδη οκ, ή μόνο χαστούκι; :)

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιαν 2019, 16:49

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
04 Ιαν 2019, 16:27
Γραφικός έγραψε:
04 Ιαν 2019, 16:25
Καλά, αν είχαν γραφτεί από άνδρα τα περισσότερα που έχουν γραφτεί από γυναίκες εδώ πέρα θα είχαν φάει ριπόρτ. Τώρα απλά τα αποθηκεύω και θα περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία να τα παραθέσω για να αποδείξω ότι (τουλάχιστον) τρεις εδώ μέσα όταν λένε ισότητα δεν την εννοούν πραγματικά.
φακέλωμα;;βρε τον Γραφικό κάνει και εξελάκια!
Γραφικότητες και γραφήματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 04 Ιαν 2019, 16:51

04 Ιαν 2019, 16:40

δε ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να χτυπήσεις μια γυναίκα στην θηλή .σε όλη την επιφάνεις του στήθους θα χτυπήσεις,αλλά και πάλι με τόσα σουτιέν που κυκλοφορούν(με σφουγγαράκια κτλ) το στήθος και κυρίως η θηλή προστατεύεται.αλλωστε τα σουτιέν λειτουργούν και για αυτό το σκοπό. το πολύ πολύ να την γρατζουνίσει καμιά μπανέλα(ειδικά αν δεν ξέρει να αγοράζει το σωστό σουτιέν όπως οι περισσότερες )
μόνο αν της την πιάσεις και την ζουλήξεις ,δαγκώσεις θα πονέσει.
Αυτό δεν επηρεάζει το πόσο άσχημο φαίνεται το παράδειγμα που έφερα.

Εσάς φρόντισε ο θεός να προστατέψει τα ευαίσθητα σημεία του σώματός σας. Σ' εμάς τα είχε ξεχάσει κι όταν μας τέλειωσε είπε "γαμώ το ξέχασα τ' αρχίδια, αλλά πού ν' αρχίζουμε από την αρχή; Βάλτα τώρα όπως-όπως και πάω να αναπαυτώ".

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Ιαν 2019, 16:53

γραφικέ δεν υπάρχει γυναίκα που θα βαρέσει άντρα στα αρχίδια. Είναι πονηρές, δεν είναι ηλίθιες.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 04 Ιαν 2019, 16:54

enaon έγραψε:
04 Ιαν 2019, 16:49
μάθαμε κάτι σήμερα. Αν ρίξεις χαστούκι γιατί σε κεράτωσαν είναι οκ. Και ανάποδη οκ, ή μόνο χαστούκι; :)
Με την ανάποδη χοντραίνει το πράμα ρε αλλά και πάλι δεν είναι το ίδιο, άλλο να σε σπάσει τα μούτρα μια γυναίκα ρε παιδί μου, έχει μια χάρη, ένα τέτοιο, ας πούμε αν σε σκότωνε πάλι δεν θα ήταν το ίδιο, δεν θα ήταν θάνατος ακριβώς.
:χαμογελάκι:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 04 Ιαν 2019, 16:54

enaon έγραψε:
Αν είσαι γυναίκα επιτρέπεται - και δεν τρέχει μια - να του καρφώσεις το νεφρό με πηρούνι - σαν μεζεδάκι του άπιστου .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιαν 2019, 16:55

Ίφιδα έγραψε:
04 Ιαν 2019, 16:39
Αν της έδωσε χαστούκι γιατί τον κεράτωσε στο δικο ΤΟΥ σπίτι στο δικό ΤΟΥ κρεβάτι, ναί, είναι το ίδιο.

Εσύ προφανώς υποννοείς ότι δεν είναι, αρχίδια υπερασπιστής της ισότητας δηλαδή.
Για μισό λεπτό. Εδώ η μία λέει ότι είσαι μαλάκας αν δεν τον κλώτσησες στ' αρχίδια κι εσύ το αποδέχεσαι και λες ότι όντως ήσουν μαλάκας που δεν τον χτύπησες στ' αρχίδια.

Σαν να συζητάμε εγώ και ο γραφικός και να μου λέει «είσαι μαλάκας αν δεν της έχωσες μπουνιά στο μάτι» και να λέω εγώ «ναι, είμαι, μόνο μια σφαλιάρα που της ξεκόλλησε η οδοντοστοιχία τής έδωσα».

Βασικά μαλακίες. Δεν είναι το ίδιο. Ένα χτύπημα στ' αρχίδια είναι δυνητικά πιο επικίνδυνο από μπουνιά στο μάτι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Ιαν 2019, 16:57

sys3x έγραψε:
04 Ιαν 2019, 16:54
enaon έγραψε:
Με την ανάποδη χοντραίνει το πράμα ρε αλλά και πάλι δεν είναι το ίδιο, άλλο να σε σπάσει τα μούτρα μια γυναίκα ρε παιδί μου, έχει μια χάρη, ένα τέτοιο, ας πούμε αν σε σκότωνε πάλι δεν θα ήταν το ίδιο, δεν θα ήταν θάνατος ακριβώς.
εγώ έχω φάει μπρίζα σούκο στο αυτί, την έκανε και 2 σβούρες πριν με πετύχει, χίλιες φορές να το προσπαθούσα δεν θα το κατάφερνα :)

όποτε με νευριάζει και θέλω να νιώσει τύψεις, κάνω οτι μου έχει αφήσει πρόβλημα και πονάω, τέλεια ειναι ;)

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 04 Ιαν 2019, 16:57

hellegennes έγραψε:
04 Ιαν 2019, 16:55
Ίφιδα έγραψε:
04 Ιαν 2019, 16:39
Αν της έδωσε χαστούκι γιατί τον κεράτωσε στο δικο ΤΟΥ σπίτι στο δικό ΤΟΥ κρεβάτι, ναί, είναι το ίδιο.

Εσύ προφανώς υποννοείς ότι δεν είναι, αρχίδια υπερασπιστής της ισότητας δηλαδή.
Για μισό λεπτό. Εδώ η μία λέει ότι είσαι μαλάκας αν δεν τον κλώτσησες στ' αρχίδια κι εσύ το αποδέχεσαι και λες ότι όντως ήσουν μαλάκας που δεν τον χτύπησες στ' αρχίδια.

Σαν να συζητάμε εγώ και ο γραφικός και να μου λέει «είσαι μαλάκας αν δεν της έχωσες μπουνιά στο μάτι» και να λέω εγώ «ναι, είμαι, μόνο μια σφαλιάρα που της ξεκόλλησε η οδοντοστοιχία τής έδωσα».

Βασικά μαλακίες. Δεν είναι το ίδιο. Ένα χτύπημα στ' αρχίδια είναι δυνητικά πιο επικίνδυνο από μπουνιά στο μάτι.
Εμένα με έβαλες σε δίλημμα όμως τώρα ρε μλκ, δε ξέρω τι να διαλέξω.

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 04 Ιαν 2019, 16:59

enaon έγραψε:
04 Ιαν 2019, 16:57
sys3x έγραψε:
04 Ιαν 2019, 16:54
enaon έγραψε:
εγώ έχω φάει μπρίζα σούκο στο αυτί, την έκανε και 2 σβούρες πριν με πετύχει, χίλιες φορές να το προσπαθούσα δεν θα το κατάφερνα :)

όποτε με νευριάζει και θέλω να νιώσει τύψεις, κάνω οτι μου έχει αφήσει πρόβλημα και πονάω, τέλεια ειναι ;)
Εγώ δεν γράφω άλλες ιστοριούλες, αρκετά καυλώσαμε και σήμερα.
:D

.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 04 Ιαν 2019, 17:00

04 Ιαν 2019, 15:53

Ίφιδα
πρώην πρωτοκλασσάτο ''στέλεχος'' της Σειρήνας! :lol:
Εικόνα
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Ιαν 2019, 17:05

πάντως μπορούμε να συμφωνήσουμε νομίζω οτι οι γυναίκες είναι σούπερ πολιτισμένες. Ποτέ δεν βαράνε άντρες όταν περάσουν την ηλικία των 10 και μπορούν να ανταποδώσουν, μόνο όσο ειναι μικρά που ειναι για καλό το ξύλο, βοηθάει.

γενικά μπορούμε να πούμε οτι το ξύλο ειναι σωστό, μόνο όταν δεν θα φάμε περισσότερο μετά εμείς, αλλιώς ειναι βία.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 04 Ιαν 2019, 17:06

Πωπω αναψα με αυτα που διαβαζω.
Σφαλιαριτσες, χαστουκακια, ποrνοταινιες
ΟΟΟΟΟΟHHHH YEAAAHHHHHH
Nα ηταν και η ΙΒΑΝΚΑ εδω, καλα θα ημασταν.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιαν 2019, 17:09

Αγις έγραψε:
04 Ιαν 2019, 14:33

Μιλάμε για ΤΟ Κτηνος.
Ισχύει. Με τσαλάκωσε πολύ σαν χαρακτήρα με την παράνοιά του. Μετά τον τσάκισα εγώ ψυχολογικά και κάπως έτσι "πατσίσαμε". Η μακροβιότερη σχέση μου. Τώρα που το σκέφτομαι λέω πως άντεξα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Ιαν 2019, 17:12

Naida έγραψε:
04 Ιαν 2019, 17:09
Αγις έγραψε:
04 Ιαν 2019, 14:33

Μιλάμε για ΤΟ Κτηνος.
Ισχύει. Με τσαλάκωσε πολύ σαν χαρακτήρα με την παράνοιά του. Μετά τον τσάκισα εγώ ψυχολογικά και κάπως έτσι "πατσίσαμε". Η μακροβιότερη σχέση μου. Τώρα που το σκέφτομαι λέω πως άντεξα.
κτήνος, καλά στα λέει. Εγώ θα φώναζα λίγο αχχ, βαχχ, μανούλα με δέρνει, βοήθεια κλπ, πολύ σκηρό μου μοιάζει να σε αφήνει να προσπαθείς με αφρούς στο στόμα μάταια να τον πονέσεις. Έπρεπε να προσποιηθεί λίγο, απαράδεκτος.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών